" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Bohemian Grove:Το παγανιστικό πάρτι (;) της Παγκόσμιας ελίτ

"Weaving Spiders Come Not Here". 
Αυτό είναι τo «μότο» του “Club” των “Bohemians”, που σε ελεύθερη μετάφραση, σημαίνει «Οι Δολοπλόκοι δεν Μπαίνουν Εδώ».
Για πολλές δεκαετίες η πληροφορία ότι «διάσημοι πολιτικοί, καλλιτέχνες και μεγαλοεπιχειρηματίες μαζεύονται κάθε χρόνο σε ένα δάσος της Καλιφόρνιας και κάνουν «σατανιστικές τελετές» αντιμετωπίζονταν ως θεωρία κάποιων τρελών ή κάποιων αθεράπευτων "συνωμοσιολόγων".
 
Χρειάστηκε να έρθει το 2000 για να επιβεβαιωθεί ο θρύλος. Τότε, στις 15 Ιουλίου, κατάφερε να εισβάλλει, ακάλεστος βέβαια, στο Bohemian Grove, την ημέρα του High Jinx, ο μαχητικός αμερικάνος δημοσιογράφος Alex Jones (γνωστός πολέμιος της Νέας Παγκόσμιας Τάξης ή κατά άλλους «συνομωσιολόγος» - φωτο) και ο κάμεραμαν Mike Hanson, οι οποίοι με κρυμμένες κάμερες, έγιναν οι πρώτοι άνθρωποι που μπόρεσαν και εισχωρήσουν στο Bohemian Grove και να βιντεοσκοπήσουν την τελετή του “Cremation of Care”.
 
Με αυτό το υλικό ο Jones έφτιαξε το βίντεο - ντοκουμέντο Dark Secrets: Inside the Bohemian Grove («Σκοτεινά Μυστικά: Μέσα στο Bohemian Grove»).
(Ολόκληρο το ντοκουμέντο & και τα σχόλια του Jones, μπορείτε να το δείτε στο Youtube)
Δείτε ένα βίντεο - απόσπασμα από το Dark Secrets: Inside the Bohemian Grove




Το χρονικό του Jones μπορείτε να το δείτε στην ιστοσελίδα του http://www.infowars.com/ και στην διεύθυνση http://www.infowars.com/bg_story_template.html

Ο πολύ πιο μετριοπαθής Βρετανός δημοσιογράφος Jon Ronson (φωτο) του αγγλικού καναλιού Channel 4”, o οποίος παρακολούθησε και αυτός την τελετή μαζί με τον Jones, δεν έχει την ίδια άποψη για το τι παρακολούθησε στο Bohemian Grove.
Ο Ronson δημοσίευσε τις περιπέτειές του στο βιβλίο “Them, Adventures with Extremists” («Εκείνοι, Περιπέτειες με Ακραίους Ανθρώπους»).
Εκεί περιγράφει την ίδια τελετή, αλλά με χρώματα που θυμίζουν περισσότερο μια καλιφορνέζικη εκκεντρική «τελετή», όπως εκείνες τις ψευτοτελετές που κάνουν οι αγγλοσάξονες φοιτητές στους ξενώνες τους για να διασκεδάσουν, αλλά και να «ψαρώσουν» τους νέους συμφοιτητές τους.
Σ’ αυτό συνηγορεί και το γεγονός ότι το Cremation of Careσυμβαίνει στα μέσα του Ιουλίου, όταν αρχίζουν στο βόρειο ημισφαίριο του πλανήτη οι καλοκαιρινές διακοπές..
Ο Ronson πιστεύει ότι η τελετή είναι κάποιου είδους τελετουργικό «αποφόρτισης» του ετήσιου άγχους των καλιφορνέζων επιχειρηματιών, που βρίσκουν εκεί την ευκαιρία να πιούνε, να διασκεδάσουν, και να αποκαλύψουν στους ομότιμούς τους τον «άλλο τους εαυτό»...
Υπάρχουν όμως και κάποια χαρακτηριστικά στην τελετή που ξεφεύγουν από τα όρια του απλού «εργένικου πάρτι»:


Πρώτον, η τελετή γίνεται γύρω από ένα τεράστιο είδωλο μιας κουκουβάγιας. Ο Alex Jones θεωρεί ότι αντιπροσωπεύει τον θεό Μολώχ (Εβραϊκά Μολέκ απ' το μελέκ = Βασιλιάς), ο οποίος υπήρξε θεός των Μωαβιτών, των Χαναναίων, των Βαβυλώνιων και άλλων λαών της Ανατολής , (συμπεριλαμβανομένων και των Ιουδαίων κατά καιρούς «πτώσης»...) στον οποίο θυσίαζαν ανθρώπους και ιδιαίτερα παιδιά.
 
Σήμερα τ' όνομα σημαίνει ένα τρόπο θυσίας με το καθαγίασμα της φωτιάς, που προσφερόταν σε τόπους ψηλούς, σε λόφους ή χαμηλά βουνά.
Κατά τον Jones λοιπόν, προς τιμή του Μολώχ γίνεται μια εικονική—αν και υπάρχει η ανεπιβεβαίωτη πληροφορία ότι μερικές φορές είναι και πραγματική— ανθρωποθυσία!
(Στην φωτογραφία το ομοίωμα του - ξαπλωμένου - ανθρώπου που θα θυσιασθεί...)
 
Δεύτερον, γυναίκες δεν επιτρέπονται στην τελετή. Ακόμη και όταν απαιτείται η παρουσία κάποιας γυναίκας στα διάφορα δρώμενα που συμβαίνουν στο Bohemian Grove, σ’ αυτή την περίπτωση την υποδύονται άνδρες ντυμένοι με γυναικεία ρούχα. (βλέπε φώτο).
Αυτή η άρνηση της γυναικείας συμμετοχής προσδίδει κάτι «ιερατικό» στο όλο γεγονός.
 
Τρίτον και σημαντικότερο: Σε καμιά περίπτωση δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ως «άκακο πάρτι ξεγνοιασιάς» κάτι που συγκεντρώνει σε έναν τόπο τους σημαντικότερους και πιο δυνατούς ανθρώπους του πλανήτη που επηρεάζουν την ζωή όλων μας.
 
Το Βοημικό Άλσος, που έχει έκταση 11 τετραγωνικών χιλιομέτρων και βρίσκεται στο Μόντε Ρίο της Καλιφόρνιας, ανήκει σε έναν κλειστό ιδιωτικό σύλλογο (club) κάποιων πολύ πλούσιων ανθρώπων. Ο Σύλλογος λέγεται "Bohemian Clubκαι ιδρύθηκε το 1872. Σήμερα ο αριθμός των μελών φτάνει στα 2.700 μέλη.
Όταν ένα μέλος του Bohemian Club κλείσει τα 40 χρόνια συμμετοχής, τότε κερδίζει τον τίτλο της «Παλιάς φρουράς» (ή «Παλιού Φρουρού» - Old Guard).
Αποκτάει έτσι το δικαίωμα να παρίσταται σε όποια ομιλία ή εκδήλωση θέλει από εκείνες που γίνονται στο Bohemian Grove τις δύο εβδομάδες πριν το High Jinx. (Δηλαδή, ακόμη και αν είσαι μέλος, υπάρχουν πολλές συναντήσεις και εκδηλώσεις που δεν έχεις δικαίωμα να παρακολουθήσεις!)
Σε αυτές τις εκδηλώσεις μιλούν οι πρόεδροι της Αμερικής, οι κορυφαίοι επιχειρηματίες του πλανήτη και πολιτικοί και επιστήμονες με τεράστιο κύρος. Στις «παρέες» που σχηματίζονται γύρω τους, συζητούνται τα παγκόσμια σχέδιά τους, ανταλλάσσονται απόψεις και πληροφορίες για τις τάσεις που επικρατούν και σχεδιάζονται οι κινήσεις ολόκληρων επιχειρηματικών ομίλων και κυβερνήσεων στην παγκόσμια σκακιέρα, για τις επόμενες δεκαετίες.
Σήμερα είναι γνωστό ότι κοσμοϊστορικές αποφάσεις όπως π.χ. η δημιουργία του προγράμματος για την κατασκευή της ατομικής βόμβας (“Manhatan Project”), έχουν ληφθεί στο «Άλσος»…
Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι ότι για να γίνει δεκτός κάποιος πρέπει αφού κάνει Αίτηση και μπει σε λίστα αναμονής, να πληρώσει ως «εγγραφή» ένα πολύ σεβαστό ποσό, της τάξης των 25.000 δολαρίων!!!!
 
Και αυτά τα λεφτά θα τα δώσει το υποψήφιο μέλος μόνο για να γραφτεί! Ευκολίες πληρωμής γίνονται από όσους έχουν προτείνει παλαιότερα μέλη, αλλά και πάλι το ποσό πρέπει να αποπληρωθεί μέχρι το μέλος να φτάσει το45ο έτος της ηλικίας του.
 
Δεν νομίζετε ότι ακόμα και με αυτήν την «ευκολία πληρωμής», είναι πολλά τα λεφτά για να αποκτήσεις το δικαίωμα να παίρνεις μέρος. Μία φορά το χρόνο σε ένα…πάρτυ;;
ΠΑΝΩ: Χαρακτηριστική φωτογραφία από το "Άλσος". Νεκροκεφαλή και άλλα παγανιστικά - αποκρυφιστικά σύμβολα κοσμούν τον χώρο που γίνονται τα "δρώμενα" στα οποία λαμβάνουν μέρος πρόσωπα και ηγέτες οι οποίοι δηλώνουν "χριστιανοί", πολλοί δε "αναγεννημένοι"... 
Και άλλα που έχουν ακουστεί για το "Bohemian Grove"...

# Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ρίτσαρντ Νίξον έλεγε ότι ΔΕΝ μπορείς να γίνεις πρόεδρος των ΗΠΑ, αν δεν παρεβρεθείς τουλάχιστον μία φορά στην μάζωξη του..

# Ο ίδιος έκανε την εξής δήλωση για την εμπειρία του στο Bohemian Grove : «The Bohemian Grove, which I attend from time to time--it is the most faggy goddamned thing you could ever imagine…» (σε ελεύθερη μετάφραση το πιο «αδελφίστικο» πράγμα που μπορείς να δεις..»

# Όργια με ομοφυλόφιλους έχουν ακουστεί ότι λαμβάνουν χώρα στο «Δάσος»… Η εφημερίδα “San Francisco Chronicle» είχε δημοσιεύσει σχετικό ρεπορτάζ.


# Ο Μπιλ Κλίντον όταν κατηγορήθηκε ότι συμμετείχε στο Bohemian Grove (στο οποίο θεωρείται ότι παρευρίσκονται Ρεπουμπλικάνοι) απάντησε με ειρωνικό τρόπο: "ααα , εννοείς αυτό το μέρος που τριγυρνάνε γυμνοί οι Ρεπουμπλικάνοι μέσα στο δάσος; Δεν έχω πάει, Αλλά εσύ θα πρεπε να πας, ο καθαρός αέρας θα σου κάνει καλό!"


# Σάλος τέλος, δημιουργήθηκε πέρσι, όταν η ανθρωποθυσία του Bohemian Grove παρουσιάστηκε στο αμερικάνικο Cartoon Network, μέσα από τα κινούμενα σχέδια «για ενήλικες», με τίτλο “Lucy, Daugther of the Devil”...


Στο συγκεκριμένο επεισόδιο ο Γερουσιαστής Whitehead,

(μελλοντικός σύζυγός της Lucy, ανακοινώνει την υποψηφιότητά του για Πρόεδρος των ΗΠΑ (!), κατά την διάρκεια μίας ανθρωποθυσίας
στο Bohemian Grove. Το τραγούδι που παίζει είναι το «Go to Hell» του Alice Cooper...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου