" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Πρόεδρος Ευρωεπιμελητηρίου: “Ο Σαμαράς με παρακάλεσε να μεσολαβήσω στην Μέρκελ” BINTEO

Πρόεδρος Ευρωεπιμελητηρίου: “Ο Σαμαράς με παρακάλεσε να μεσολαβήσω στην Μέρκελ” BINTEO

Άλλη μία φρικιαστική καταγγελία για την ξενοδουλεία του Αντώνη Σαμαρά και την κυβέρνηση των υποτακτικών της Μέρκελ έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Στο πάνελ της συνεδρίασης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος βρέθηκε ο πρόεδρος του Ευρωεπιμελητηρίου, Βέμπερ, για να μιλήσει για τα ζητήματα σχετικά με τα επιμελητήρια.

Στην ομιλία του ο κ. Βέμπερ είπε φρικιαστικά πράγματα για τον πρωθυπουργό της χώρας, αποδεικνύοντας ότι αυτός είναι μαριονέτα. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Βέμπερ από το βήμα της ΚΕΕΕ, ο πρωθυπουργός του είπε «αν μπορείτε παρακαλέστε την κ. Μέρκελ για να μεσολαβήσει στην Τρόικα για να μου επιτρέψει να αλλάξω την νομοθεσία για τα Επιμελητήρια. Εγώ δεν μπορώ να αλλάξω την νομοθεσία μόνος μου».

Ο πρωθυπουργός μίας χώρας παρακάλεσε έναν γερμανό παράγοντα να μεσολαβήσει στην Μέρκελ, προκειμένου να αλλάξει την εν Ελλάδι νομοθεσία, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Βέμπερ, τα οποία επί τριήμερο δεν έχει διαψεύσει ο Σαμαράς και η κουστωδία του, οι οποίοι σε οποιαδήποτε άλλη περίσταση είναι λαλίστατοι. Η κατάντια των ανδρείκελων της Μέρκελ είναι τόσο μεγάλη, ώστε δεν τολμούν καν να απευθυνθούν οι ίδιοι σε αυτή, παρά παρακαλάνε μεσάζοντες να της μιλήσουν.

Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι όσον αφορά την εν Ελλάδι νομοθεσία ο Σαμαράς δεν είναι επικεφαλής, ούτε καν δεύτερος, αλλά τρίτος, αφού δικαιωματικά δεύτερος είναι αυτός που θα απευθυνθεί αυτοπροσώπως στην Μέρκελ. 



    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου