" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Οικοδομώντας μία Νέα Παγκόσμια Τάξη για τον ‘Άνθρωπο της Αμαρτίας’ (2)

Στις 5 Ιανουαρίου του 2009, λίγο μετά την εκλογή Ομπάμα, στην ‘χορωδία’ που συνεχώς κάνει έκκληση για μια ‘Νέα Παγκόσμια Τάξη, προστέθηκε και η φωνή του πρώην υπουργού Χένρι Κίσινγκερ, όταν βρέθηκε ενώ στο New York Stock Exchange.
Ένας δημοσιογράφος του CNBC ρώτησε τον Κίσινγκερ ποιες νόμιζε ότι θα έπρεπε να είναι οι πρώτες ενέργειες που θα πρέπει να κάνει ο Barack Obama ως πρόεδρος, υπό το φως της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης.
Απάντησε, "νομίζω ότι το καθήκον του θα είναι να αναπτύξει μια συνολική στρατηγική για την Αμερική κατά την περίοδο αυτή, κατά την οποία μια νέα παγκόσμια τάξη μπορεί να δημιουργηθεί."
Την ίδια άποψη εξέφρασε ο Κίσινγκερ και στις 13 Ιανουαρίου, με μία δήλωση που διανεμήθηκε από την Tribune Media Services με τίτλο ‘Η ευκαιρία για μια Νέα Παγκόσμια Τάξη’.
Αναλύοντας την διεθνή οικονομική κρίση που κληρονόμησε ο Μπάρακ Ομπάμα, ο Κίσινγκερ συζήτησε την ανάγκη για την ανάδειξη μίας διεθνούς πολιτικής τάξης (παγκόσμια κυβέρνηση) που θα εγκαθιδρύσει ένα νέο διεθνές νομισματικό και εμπορικό σύστημα. «Το ναδίρ του υπάρχοντος διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος συμπίπτει με ταυτόχρονες πολιτικές κρίσεις σε όλο τον κόσμο», έγραψε. «Η εναλλακτική λύση για μια νέα διεθνή τάξη είναι το χάος." Ο Κίσινγκερ τόνισε την εκπληκτική ‘επίδραση’ που έχει ο Ομπάμα στην ‘φαντασία της ανθρωπότητας’, χαρακτηρίζοντάς την «ένα σημαντικό στοιχείο για τη διαμόρφωση μιας νέας παγκόσμιας τάξης."

Ο Κίσινγκερ - όργανο των Rockefeller και μέλος της λέσχης Bilderberg και της Τριμερούς Επιτροπής που βρίσκεται κατά κανόνα στις λίστες των μελών των Illuminati – διανθίζει το άρθρο του με φράσεις - κλειδιά της Μασονίας, μεταξύ των οποίων το σχόλιο σχετικά με την "εναλλακτική λύση σε μια νέα διεθνή τάξη είναι το χάος", μια σαφής αναφορά στο “Ordo ab Chao” από την Ancient Craft Masonry, μία αναφορά στο δόγμα του "τάξη στο χάος."
Όπως και το μυθικό πουλί Φοίνικας, ο Κίσινγκερ προβάλει την ευκαιρία για μια Νέα Παγκόσμια Τάξη που πρέπει να τεθεί σε λειτουργία από τις στάχτες του παρόντος παγκόσμιου χάους , ακριβώς το θέμα που είχε θίξει πριν χρόνια κατά τη συνεδρίαση της Λέσχης Bilderberg στο Εβιάν της Γαλλίας, στις 21 Μαΐου 1991, όταν περιέγραψε πως θα μπορούσε να χειραγωγηθεί (‘μανιπουλαριστεί’) ο κόσμος, ώστε πρόθυμα να αγκαλιάσει την παγκόσμια κυβέρνηση. Είπε:
«Σήμερα οι Αμερικανοί θα εξοργίζονταν αν τα στρατεύματα του ΟΗΕ έμπαιναν στο Λος Άντζελες για να αποκαταστήσουν την τάξη. Αύριο όμως θα είναι ευγνώμονες! Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν τους πει κάποιος ότι υπήρχε μια εξωτερική απειλή από πολύ μακριά, είτε πραγματική ή είτε δημοσιευμένη, που θα απειλούσε την ίδια την ύπαρξή μας. Είναι τότε που όλοι οι άνθρωποι του κόσμου θα εκλιπαρούσαν τους ηγέτες του κόσμου να τους γλυτώσουν από το κακό. Το μοναδικό πράγμα που φοβάται κάθε άνθρωπος είναι το άγνωστο. Όταν του παρουσιάζεται ένα τέτοιο σενάριο, τα ατομικά δικαιώματα εγκαταλείπονται πρόθυμα για την εγγύηση της ‘ευημερίας τους’, που τους παρέχει η παγκόσμια κυβέρνηση».
Κατά την ομιλία του, που έγινε κατά την τελετή της δεύτερης ορκωμοσίας του, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους επίσης ‘οραματίστηκε’ την Βαβυλωνιακού τύπου Παγκόσμια Κυβέρνηση. Με ύφος σχεδόν θρησκευτικό λες και διάβαζε μασονικά κείμενα, είπε «όταν οι ιδρυτές μας μίλησαν για μια Νέα Τάξη των Πραγμάτων (ή των Αιώνων – η φράση που αναγράφεται στο 1 δολάριο) αναφερόντουσαν σε μία αρχαία ελπίδα που θα πρέπει να εκπληρωθεί" (“When our Founders declared a new order of the ages . . . they were acting on an ancient hope that is meant to be fulfilled.”).

Ο νεοεποχίτης γκουρού Benjamin Creme ήταν ακόμη πιο σαφής σχετικά με το πως ο ‘γάμος’ πολιτικής και θρησκείας θα γίνει η επιτομή της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, όταν είπε πριν από μερικά χρόνια, "Ποιο είναι σχέδιο; Το σχέδιο περιλαμβάνει την εγκατάσταση μίας νέας παγκόσμιας κυβέρνησης και μιας νέας παγκόσμιας θρησκείας υπό τον Maitreia "(ο Maitreia είναι ο "Μεσσίας" της Νέας Εποχής). 

Ο για πέντε φορές γερουσιαστής από την Αριζόνα και υποψήφιος για το χρίσμα του προέδρου των Δημοκρατικών το 1964, Barry Goldwater, προέβλεπε επίσης την ένωση πολιτικής και θρησκείας ως έναν καταλύτη για την παγκόσμια κυβέρνηση.
Γράφοντας για τις προσπάθειες που γίνονται στο παρασκήνιο, από διάφορες ομάδες, συμπεριλαμβανομένων διεθνών τραπεζιτών, για να επιτευχθεί η νέα παγκόσμια τάξη, είπε ότι αυτή θα προκύψει μέσω της εδραίωσης "των τεσσάρων κέντρων εξουσίας-πολιτική, νομισματική, πνευματική και εκκλησιαστική εξουσία". Όπως οι διαχειριστές και δημιουργοί του νέου (‘προφητικού’) συστήματος, πίστευε ότι αυτή η ελίτ της εξουσίας θα "κανονίζει το μέλλον" της ανθρωπότητας.
Τόσο απασχολούσε τον Goldwater η σύζευξη κυβέρνησης και θρησκείας, ώστε στις 16 Σεπτεμβρίου 1981 πήρε θέση, προειδοποιώντας, από την αίθουσα της αμερικάνικης Γερουσίας, τους κήρυκες που μιλούσαν για πολιτικά θέματα, ότι θα «τους πολεμήσει σε κάθε βήμα τους, εάν προσπαθήσουν να υπαγορεύσουν τις θρησκευτικές ιδέες τους σε όλους τους Αμερικανούς στο όνομα του συντηρητισμού".
Η αυξανόμενη επιρροή της θρησκευτικής δεξιάς στο Ρεπουμπλικανικό Κόμμα ήταν ενοχλητική για τον Goldwater, ιδίως λόγω των φιλελεύθερων απόψεών του. Θα πρέπει να έχει απασχολήσει θεολόγους, καθώς, και το λέω αυτό ως ένας άνθρωπος που συνδέεται συχνά με τη θρησκευτική δεξιά. Ο συνδυασμός της θρησκευτικής πίστης με την πολιτική ως ένα νομοθετικό σύστημα διακυβέρνησης, αντανακλά τον τύπο με τον οποίο ο Αντίχριστος θα έρθει στην εξουσία (σημειώστε πως στο βιβλίο της Αποκάλυψης κεφάλαιο 13 η πολιτική φυσιογνωμία του Αντίχριστου φανερώνει ότι θα έχει υπερεθνική δεσπόζουσα θέση μέσα από τους θρησκευόμενους του κόσμου μέσω της επιρροής ενός εκκλησιαστικού ηγέτη, που είναι γνωστός ως ‘ο ψευδοπροφήτης’).

Ούτε ο Ιησούς ούτε οι μαθητές Του (που έκαναν τον κόσμο άνω κάτω με το κήρυγμα του Ευαγγελίου του Χριστού, την πραγματική «δύναμη του Θεού", σύμφωνα με τον απ. Παύλο) είχαν φανταστεί ποτέ τον στόχο της αλλαγής του κόσμου μέσα από μία κοσμική κυβέρνηση που θα έχει αντικαταστήσει όλες τις άλλες έχοντας μια αυταρχική θεοκρατία. Στην πραγματικότητα, ο Ιησούς κατέστησε σαφές ότι οι οπαδοί Του δεν μάχονταν τις επίγειες αρχές και εξουσίες, απλώς και μόνον επειδή η Βασιλεία Του δεν ήταν «αυτού του κόσμου» (Κατά Ιωάννην 18:36).
Ενώ ο κάθε σύγχρονος πολίτης –θρησκευόμενος ή μη θρησκευόμενος - έχει την ευθύνη να ασκεί πιέσεις στην εξουσία για το ηθικά κοινό καλό, το να συνδυάζεται η αποστολή της Εκκλησίας με πολιτικές φιλοδοξίες δεν είναι μόνο πρωτοφανές στη θεολογία της Καινής Διαθήκης- συμπεριλαμβανομένης και της ζωής του Χριστού και του τρόπου λειτουργίας της Εκκλησίας της Καινής Διαθήκης -αλλά, όπως Goldwater μπορεί να φοβάται, ένα τραγικό σύστημα παρασκευασμένο από σκοτεινές δυνάμεις που προσπαθεί να αποσπάσει την Εκκλησία από την πραγματική εξουσία της, γεμίζοντάς την με ανειλικρινείς γραφειοκράτες, ένα γεγονός καταστροφικό που μόλις τώρα ορισμένοι αρχίζουν να κατανοούν.
Πίσω από αυτές τις σκηνές και πέρα από ότι βλέπει ο μη μυημένος του κόσμου, οι αλχημείες και οι τελετουργίες των κυρίαρχων του αποκρυφισμού – οι Illuminati, οι Τέκτονες, οι Bonesmen (του Skull & Bones), οι Bilderbergers και οι Bohemians - έχουν συνδεθεί για να εναρμονιστούν τόσο τέλεια οι πρόσφατες πολιτικές των ΗΠΑ στο εξωτερικό και το εσωτερικό, ώστε να φανερωθεί ο τρομακτικός Σιβυλλικός χρησμός, ένα πολύ κοντινό μέλλον στο οποίο θα κατέχει ηγετική θέση ένας απερίγραπτης βαρβαρότητας ηγέτης.
Αν και αυτός ο ψεύτικος ‘άρχοντας της ειρήνης’ θα φαίνεται στην αρχή ότι κατέχει μοναδικές απαντήσεις στις πιο ενδιαφέρουσες ερωτήσεις της ζωής, τελικά, αυτός θα κάνει τον Αντίοχο τπν Επιφανή, τον Χίτλερ, τον Στάλιν, και τον Τζένγκις Χαν, που όλοι αυτοί είναι τύποι του Αντίχριστου, να μοιάζουν με σχολιαρόπαιδα.
Θα υψώσει την γροθιά του, "μιλώντας μεγάλα πράγματα .... και λαλώντας λόγια βλάσφημα εναντίον του Θεού, βλασφημώντας το όνομά Του, και τη Σκηνή Του, και αυτούς που κατοικούν στον ουρανό "(Αποκαλ. 13:5-6). Θα πρωτοστατήσει στην λατρεία των "παλαιών θεών" και "θα κάνει όσοι δεν θα λατρεύουν την εικόνα του θηρίου να θανατώνονται" (Αποκαλ. 13:15), και θα αναβιώσει μια αρχαία μυστηριακή θρησκεία, που θα είναι «το κατοικητήριο των δαιμόνων και η φυλακή κάθε ακάθαρτου πνεύματος, και φυλακή κάθε ακάθαρτου και μισητού όρνεου" (Αποκαλ. 18:2).

Ωστόσο. . . ο κόσμος αναμένει . . . και πράγματι είναι πεινασμένος για. . . έναν πολιτικό σωτήρα που θα φανεί με ένα σχέδιο που θα απαλλάξει την ανθρωπότητα από την ανασφάλεια.

KΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / -
Άρθρο του Thomas Horn, συγγραφέα του βιβλίου ‘Apollyon Rising’.

Οικοδομώντας μία Νέα Παγκόσμια Τάξη για τον ‘Άνθρωπο της Αμαρτίας’ (μέρος 1ον)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου