" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη, 24 Απριλίου 2014

Φωτό-ντοκουμέντο: Όλα τα καλά παιδιά της ΝΔ στα γραφεία του DEB - Διαγωνισμός ραγιαδισμού

 

Zούμε το θέατρο του παραλόγου όπου τα υποτίθεται ελληνικά κόμματα κάνουν διγωνισμό ποιο θα ευχαριστήσει καυτερα την Άγκυρα, και συμπεριφερονται ωσαν η Θράκη να ανήκει στην Τουρκια.
 
Μια νεα φωτογραφία στην οποία απεικονίζονται όλοι οι μειονοτικοί υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της ΝΔ στα γραφεία του κόμματος DEB προκειμένου να εκφράσουν την πλήρη στήριξή τους για τις ευρωκλογές αποδεικύει το μεγαλείο του ραγιαδισμού του ελληνικού πολιτικού συστήματος.
 
Η κόντρα για τα μειονοτικά ζητήματα μεταξύ των δυο κομμάτων καλά κρατεί. 
Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη ότι ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Αχμέτ Κουρτ συνάντησε το Ντεβλέτ Μπαχτσελί και εκφράστηκε θετικά για το μειονοτικό κόμμα DEB έρχεται μια φωτογραφία που αναρτήθηκε από το κόμμα DEB αναμένεται να προκαλέσει νέο σάλο.
 
Σε αυτήν απεικονίζονται όλοι οι μειονοτικοί υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι του συνδυασμού της ΝΔ με επικεφαλής το Γ. Παυλίδη στα γραφεία του κόμματος DEB.
 
Ολοι, φωτογραφήθηκαν με τον υπεύθυνο του κόμματος στην Ξάνθη Οζάν Αχμέτογλου! Πρόκειται για τους Αχμετσίκ Ριτβάν (υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ στις προηγούμενες εκλογές), Χατζηγκενέ Ιρφάν, Σουνάι Αληοσμάνογλου, Ιμπραήμ Αμούτσκα και Ιντζέ Μεμέτ Μπιρόλ, όλους τους μειονοτικούς του ψηφοδελτίου της ΝΔ στην Ξάνθη για τις Περιφερειακές εκλογές.
 
Σύμφωνα με το xanthipress.gr, σε σχετικό ρεπορτάζ που έχει δημοσιευτεί στο μειονοτικό τύπο, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους, οι υποψήφιοι δήλωσαν ότι αυτή δεν ειναι εθιμοτυπική αλλα ουσιαστική και ότι συμβολίζει την πλήρη στήριξη τους στο DEB για τις ευρωεκλογές, για τις οποίες του ευχήθηκαν καλή επιτυχία.
 
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου