" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Ισραηλινή βουλευτής αποκαλεί τους σουδανούς πρόσφυγες «καρκίνο» ΒΙΝΤΕΟ



Τις τελευταίες ημέρες ξέσπασαν βίαιες φυλετικές ταραχές στο Τελ Αβίβ, κάτι για το οποίο απέφυγαν να μας ενημερώσουν τα τσοντοκάναλα και τουρκοκάναλα της χώρας μας. 
Αφρικανοί μετανάστες, κυρίως Σουδανοί, διαδήλωσαν στην πρωτεύουσα του Ισραήλ διαμαρτυρόμενοι κατά της κυβέρνησης του Νετανιάχου. 

Ο λόγος της διαδήλωσης ήταν η απαίτηση των προσφύγων  να τους δοθεί άσυλο στο Ισραήλ και να παύσουν οι Ισραηλινοί να τους συμπεριφέρονται ως ανθρώπους δεύτερης κατηγορίας.

φωτο
Ισραηλινοί αντιδιαδηλωτές με σημαίες της χώρας τους και με συνθήματα «να απελαθούν όλοι οι μετανάστες» και «φύγετε από την χώρα μας» επιτέθηκαν στους αφρικανούς πρόσφυγες με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν βίαια επεισόδια. 
Η αστυνομία συνέλαβε 17 άτομα με την κατηγορία των βανδαλισμών και βίαιων ξυλοδαρμών. Οι αντιδιαδηλωτές έσπασαν προθήκες καταστημάτων που απασχολούσαν αφρικανούς μετανάστες, έκαψαν αυτοκίνητα στα οποία επέβαιναν αφρικανοί και ξυλοκόπησαν αγρίως τους διαδηλωτές.




Οι αντιδιαδηλωτές Ισραηλινοί είχαν την επιτόπια υποστήριξη του μέλους της Κνεσέτ (ισραηλινή βουλή) Miri Regev, ο οποίος έλαβε μέρος στα βίαια επεισόδια και ο οποίος δήλωσε ότι «οι Σουδανέζοι είναι καρκίνος στο σώμα μας». Τα ανωτέρω αναφέρθηκαν στη εφημερίδα του Ισραήλ Haaretz και δεν επιδέχονται αμφισβήτησης από τα γνωστά σιωνιστικά κέντρα.
 
φωτο
Οι αφρικανοί διαδηλωτές διαμαρτυρήθηκαν για το πρόβλημα του ασύλου, ρίχνοντας την ευθύνη στον ισραηλινό πρωθυπουργό Νετανιάχου και στον υπουργό εσωτερικών Eli Yishai, ο οποίος έχει ζητήσει την κράτηση και απέλαση όλων των προσφύγων και μεταναστών που προέρχονται από την Αφρική.
 Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο υπουργός εσωτερικών είπε ότι οι Σουδανέζοι και οι Ερυθραίοι μετανάστες είναι υπεύθυνοι για την αύξηση της εγκληματικότητας και της βίας και ότι δεν μπορεί να καταδικάσει κάποιον Ισραηλινό που εκδικείται την επίθεση ή τον βιασμό της κόρης του από Αφρικανούς. Όπως τόνισε καμία γυναίκα δεν είναι ασφαλής τις βραδινές ώρες στα αστικά κέντρα και αυτό οφείλεται στους αφρικανούς μετανάστες.
Μετά από αυτά τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στην πρωτεύουσα του Ισραήλ και τις δηλώσεις των επισήμων Ισραηλινών, εγκαλούμε τον διαβόητο εκτελεστικό διευθυντή του American Jewish Committee Δαυίδ Χάρρις, γνωστό εντολέα του πρωθυπουργού Σαμαρά, να διαμαρτυρηθεί προς την κυβέρνηση του Ισραήλ για την ρατσιστική βία που ασκήθηκε στους κακόμοιρους αφρικανούς μετανάστες, αλλά παράλληλα  να ζητήσει την παραίτηση της βουλευτή Miri Regev και του υπουργού Eli Yishai για τις ρατσιστικές τους δηλώσεις που εκφράζουν μίσος, απέχθεια και προκατάληψη εναντίον των μαύρων αφρικανών.

Αν δεν το πράξει ο Δαυίδ Χάρρις θα αποδείξει για μια ακόμη φορά ότι είναι μέγας υποκριτής και αρχιψεύταρος.

Γ. Λιναρδής 
από : Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου