" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 13 Απριλίου 2014

ΔΥΝΑΤΗ ΕΛΛΑΣ Ή ΤΕΦΡΑ


BLOG E

Γράφει ο Σπυρίδων Καραχάλιος.

Νέοι ορισμοί για το υγιές κράτος έχουν εισέρθει στην πολιτική. Ορισμοί ραγιάδικοι που λέγουν πως υγιές είναι εκείνο το κράτος που ξεπουλάει τις υποδομές του στο παζάρι τού νεοταξισμού, ξανοίγεται στα βαλτονέρια τού παγκοσμιοποιημένου πολυπολιτισμού, μπαίνει ως κοινότητα υπό διεθνή επίβλεψη και εγκαταλείπει εθνική κυριαρχία. 

Εμείς πάλι οι «κακοί» Εθνικιστές πιστεύουμε πως υγιές είναι εκείνο το κράτος που βαστάει όρθια τα λάβαρα τού Έθνους και τής Κοινωνίας. Είναι εκείνο το κράτος που φροντίζει την εθνική συνοχή και την κοινωνική δικαιοσύνη, την ισχυρή εθνική και φυλετική του προσωπικότητα. Διότι η Ελλάς έχει λόγω θέσεως και ιδιοσυγκρασίας πολλούς εχθρούς. 

Αλλά αυτό πάλι το στοιχείο τής στοχοποιήσεως πρέπει να μάς κάνει οξυδερκείς και να μάς δείξει τον δρόμο αντιμετωπίσεως των προβλημάτων. Να μάς κάνει σοφότερους και αποφασιστικότερους κι όχι μοιρολάτρες έναντι των διωκτών τού Ελληνικού Έθνους και τού Λαϊκού Εθνικισμού μας. Μια απόφαση είναι μόνο και απλή. Το Έθνος μας νοείται μονάχα ως Δυνατή Ελλάς ή καθόλου Ελλάς. Δυνατή Ελλάς ή Τέφρα! 

Ήρθαν τις προάλλες οι ψευτοευρωπαίοι και συναντήθηκαν με τον ψευτορωμιό πρωθυπουργεύοντα τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας. Ήρθαν για να επιθεωρήσουν τα ερείπια που διαμορφώνουν στη θέση τής Ελλάδος. Και ο τοποτηρητής τής κατοχής τούς είπε τις γνωστές γραφικότητες και τα ίδια ψεύδη για την «ανάπτυξη» και την «έξοδο» από την κρίση. Δεν παρέλειψε μάλιστα να ευχαριστήσει τούς ομογάλακτους του νεοταξίτες για τη «στήριξη» που παρέχουν στη χώρα μας, όπως έκαμε και ο έτερος ψευτοπεριούσιος προς τούς Αμερικανούς στον καιρό των Ιμίων. 

Τότε αφού όλα πάνε καλά ορέ κοτζαμπάσηδες τής ψευτοδημοκρατίας και τού αντισυνταγματικού τόξου, γιατί βάζετε νέους φόρους υπέρ των τοκογλύφων, τις νέες περικοπές στις αποδοχές και τα νέα ξεπουλήματα γης που θα μάς φέρουν «επενδυτικό χρήμα σωτήριο», κατά πως λένε τα εξίσου προδοτικά παπαγαλάκια; Και στη Θράκη Μας, το ελληνόπουλο που πήρε από εκκλησιά κεριά για να μπορεί να διαβάζει τα μαθήματα, επειδή δεν είχε φως; Και η ανεργία; Και οι αυτοκτονίες; Τι θα πείτε απάνθρωποι προδότες;

Μα από ποια κρίση μπορεί να βγει η Ελλάς υπό τις παρούσες συνθήκες και τούς υπαλλήλους τού σιωνιστικού νεοταξισμού, όταν ολάκερη η ανθρωπότητα βυθίζεται σκοπίμως στην κρίση και τις έχθρες, στον δρόμο τού επερχόμενου παγκόσμιου πολέμου; Για ποια δημοκρατία μάς μιλάνε όταν χάνεται η Πατρίδα; Δεν υπάρχει καμία σωτηρία όταν εγκαταλείπεται το εθνικό κράτος για να γίνει υπήκοος και κοινότητα τής παγκόσμιας αντίχριστης και αντεθνικής διακυβέρνησης. 

Διαλύουν τις οικονομίες για να πάρουν αιχμαλώτους τούς λαούς. Αυτό συμβαίνει και στην Ελλάδα. Και τώρα προχωράνε στην ενσωμάτωση των λαθρομεταναστών, ώστε να νοθεύσουν και να σβήσουν τον Ελληνισμό, αλλά και για να έχουν έτοιμους τούς πρόθυμους συμπαραστάτες των κοσμοπολιτών διεθνιστών που θα γυρέψουν τον χαλασμό τής Φυλής και τού Εθνικισμού μας. Μέχρι και την ισλαμοποίηση τής Ελλάδος κουβαλούν οι τύραννοι με τεμένη και άλλα κόλπα. 

Όμως το ξεπούλημα τής πατρίδος συνοδεύεται από το κρύψιμο τού επερχόμενου ολέθρου. Παραβιάσεις τουρκικών πολεμικών σκαφών και επιθέσεις σε ελληνικές πυραυλακάτους σαν κι αυτή που μάθαμε πως έγινε στο Καστελόριζο. Πουλήματα λιμένων στη Ρόδο που εποφθαλμιούν και επιθυμούν να χτυπήσουν μεταξύ άλλων νησιών μας οι Τούρκοι. 

Συγκρούσεις τουρκικών και συριακών αεροσκαφών στα σύνορα των δύο χωρών και κουρδικές προεργασίες ανεξαρτησίας που μπορούν μαζί με τον γεωφυσικό μας πλούτο και τις ορμήνιες τού εμποράκου των εθνών να φέρουν τον αιμοδιψή Τούρκο πάνω μας γρήγορα και αιφνιδιαστικά. Συγκρούσεις από την άλλη πλευρά κατά πως λέγεται μεταξύ ευρωπαϊκών και ρωσικών αεροσκαφών και νομισματικές πιέσεις τής Ρωσίας και των συμμάχων της κατά τής Εσπερίας και τού δολαρίου. 

Δεν υπάρχουν λοιπόν μήτε θετικές προοπτικές μήτε στηρίξεις «συμμαχικές». Υπάρχει ένα μεγάλο ανακάτωμα για να οδηγηθούμε σιδηροδέσμιοι και με το πρόσωπο στο χώμα στα μπουντρούμια τής Παγκοσμιοποίησης. Υπάρχει ένα σφαγείο που μάς ετοιμάζουν. Και απέναντι στον όλεθρο που θα είναι μάλιστα γενικευμένος για να σιγουρεύσουν την νίκη τους οι σταυρωτήδες, υπάρχει μονάχα μια απάντηση. Η ελληνική στάση σθένους και αποφασιστικότητας για Καθαρή, Ισχυρή, Ορθόδοξη, Λαϊκή και Εθνικιστική Πατρίδα. 

Μια Ελλάδα που θα πάρει τα ηνία τού Έθνους στα χέρια της και θα πολεμήσει σε όλα τα επίπεδα για να γίνει αληθινά Ανεξάρτητη και Δυνατή. Αυτή είναι η αποστολή τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και αυτό είναι το έργο κάθε αληθινού Έλληνα ως χρέος ιερό σε όσους Έλληνες πέρασαν και στα παιδιά μας. Η Ελλάς δεν είναι κοινότητα αλλά Έθνος. Οι Έλληνες δεν είναι ραγιάδες και άπιστοι, αλλά πιστοί στο καθήκον τής Ελληνικής Ράτσας να κυβερνά τα πεπρωμένα της και να κυριαρχεί στο περιβάλλον της. Πρώτοι σε πολιτισμό, σε οικονομία, σε εδάφη. 

Τα Ιερά μας όταν μάς τα πατούσανε, στέλναμε τούς καταπατητές στα σκοτάδια τού αφανισμού τους. Και τα Ιερά μας είναι οι εκκλησιές μας, είναι τα μνημεία μας, είναι οι ελληνικές ψυχές, είναι η αξιοπρέπειά μας. Τα θέλουμε όλα πίσω και επαυξημένα. Και την Ελλάδα μας πλατύτερη από πρώτα. Μια Μεγάλη και Ισχυρή Ελλάδα στα ιστορικά της εδάφη, απέναντι στη σήψη που καταρρέει.

http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου