" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ σε ντελίριο ανθελληνισμού για την Μακεδονία μας

ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ σε ντελίριο ανθελληνισμού για την Μακεδονία μας

Για άλλη μία φορά τα κόμματα του σύγχρονου δικομματισμού, το δεκανίκι και η μετενσάρκωση του ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ εμπλέκονται σε ένα περιστατικό τεχνικής πολώσεως, προκειμένου να ωφεληθούν αμφότερα. Ο γνωστός κρατικοδίαιτος και σταθερός υβριστής της Χρυσής Αυγής, Στέλιος Κούλογλου, πλέον είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ και φιλοδοξεί να μεταφέρει τις αντεθνικές του θέσεις στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Στα πλαίσια της καμπάνιας του, προκειμένου να στηρίξει τη ΝΔ, ο Κούλογλου έδωσε συνέντευξη σε σκοπιανική ιστοσελίδα, όπου δήλωσε ότι «σας αποκαλώ Μακεδονία – με το όνομά σας» και  «το όνομα (Μακεδονία) είναι γελοία διαφορά που δημιούργησε ο Σαμαράς».

Αντιλαμβάνεται και ο πιο αδαής πως η δήλωση Κούλογλου είναι ουσιαστικά «πάσα» στη Νέα Δημοκρατία, προκειμένου να παίξει το παιχνίδι της πόλωσης.  
 Η ΝΔ έσπευσε να απαντήσει στις δηλώσεις Κούλογλου, προκειμένου να πάρει «πόντους» από την όλη υπόθεση, συσπειρώνοντας τους ανθρώπους που αισθάνονται προσβεβλημένοι από την δήλωση Κούλογλου.

Όμως είναι η ΝΔ το κόμμα που θα υποστηρίξει το «Μακεδονικό» και εν γένει τα Εθνικά Θέματα; 

Είδαμε ότι στο ζήτημα της Θράκης, η ΝΔ παρότι εγκαλεί τους τουρκόφρονες στα λόγια, έχει αρκετούς τουρκόφρονες στις τάξεις της. Στο «Μακεδονικό» η ΝΔ μπορεί να παριστάνει το κόμμα των «μακεδονομάχων», όμως ουδέποτε καταδίκασε την ανακοίνωση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, του ευρωπαϊκού σχηματισμού στον οποίο ανήκει η ΝΔ, η οποία αποκαλούσε τους σκοπιανούς ως «μακεδόνες».
Θυμίζουμε την δήλωση:

Δημόσια δήλωση στήριξης προς το κόμμα VMRO-DPMNE του Γκρούεφσκι, απηύθυνε ενόψει των διπλών εκλογών στην ΠΓΔΜ, στις 27 Απριλίου ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Ζόζεφ Ντολ, μιλώντας για “Μακεδονία” και για “Μακεδόνες” και προαναγγέλλοντας την ένταξη του σκοπιανού κρατιδίου στην Ε.Ε.!

Ιδού το σκανδαλώδες μήνυμα:

“Αγαπητοί φίλοι του VMRO-DPMNE, εξ ονόματός μου και εξ ονόματος ολόκληρου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος χαίρομαι πολύ που σας αποστέλλω αυτό το μήνυμα στήριξης ενόψει των επικείμενων εκλογών.

Το VMRO-DPMNE είναι σεβαστό μέλος και εταίρος-κλειδί της ευρωπαϊκής οικογένειας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Μπορείτε να υπολογίζετε στη στήριξή μας προς το κόμμα σας, τον πρόεδρο Ιβάνοφ και τον πρωθυπουργό Γκρούεφσκι για τις επικείμενες προεδρικές και βουλευτικές εκλογές.

Υπό την ηγεσία του πρωθυπουργού Γκρούεφσκι και της κυβέρνησής του, η οποία είναι κυβέρνηση όλων των Μακεδόνων πολιτών, απελευθερώσατε την οικονομία σας, διατηρήσατε την πειθαρχία στα δημόσια οικονομικά και ξεπεράσατε την καταιγίδα που προκλήθηκε από την παγκόσμια οικονομική κρίση.

Μελλοντικά, θα καταλάβετε τη θέση σας στην καρδιά της Ευρώπης ως πλήρες μέλος της Ε.Ε. διαμοιραζόμενοι δίπλα στα άλλα κράτη-μέλη τη σταθερότητα και την ευημερία της Ε.Ε. 
Δεσμεύομαι στο πλευρό του Νίκολα Γκρούεφσκι να κάνω αυτό το όνειρο πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα που θα προσφέρει ένα καλύτερο μέλλον για τους νέους Μακεδόνες”.

Όπως είναι γνωστό, στο ΕΛΚ ανήκει και η… ζητωπατριωτική νουδούλα του Αντωνάκη, η δε παραπάνω δήλωση του Ντόλ έγινε, όπως άλλωστε αναφέρει επί λέξει: «εξ’ ονόματος ολόκληρου του ΕΛΚ». Άρα, και της νουδούλας! Η οποία, ωστόσο, έχει το χρόνο να διαχωρίσει τη στάση της ΣΗΜΕΡΑ και χωρίς καμία καθυστέρηση, από το ΕΛΚ. Αλλιώς, συμφωνεί ότι τα Σκόπια είναι «Μακεδονία» και οι σκοπιανοί «Μακεδόνες». 

Αναμένουμε…

(ΥΓ): Και δεν έχουμε καμιά αμφιβολία ότι η αντωνάκειος νουδούλα θα καταπιεί κι αυτήν εδώ την πρόκληση αμάσητη, σα… λουκουμάκι!

 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου