" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΨΕ... ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕ ΣΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΦΕΊΣΜΠΟΥΚ... "ΣΤ' @ΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ, ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ, ΠΕΘΑΝΑΝ 3000...!!!


ypopshfios-nd-leei-sta-arxidia-toy-gia-tis-aytoktonies

Κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν τσίπα.

Την ώρα που οι Έλληνες απελπισμένοι από τις ανέξοδες πολιτικές της Νέας Δυστυχίας και του κλεφτοπασόκ βάζουν τέλος στην ζωή τους, πολιτευτής της ΝΔ γράφει στο fb:
 «Στα αρχ@@δια  μου αν αυτοκτόνησαν»! 
 
Την οργή του κόσμου προκάλεσε η απάντηση του πολιτευτή της Ν.Δ στην Πάτρα Γιάννη Δριμάλα σε σχόλιο πολίτη σε χώρο κοινωνική  δικτύωσης.
Συγκεκριμένα γράφει ο Μάριος Α.:
 Ο Κύριος Giannis Drimalas πολιτευτής της της ΝΔ ο οποίος μου έστειλε αίτημα φιλίας, με αφορμή ανάρτηση στον τοίχο του όπου έγραψε αυτολεξί τα λόγια του Αντώνη Σαμαρά στην πολιτική διαφήμιση της ΝΔ όπου και καταλήγει «ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ» και επειδή του απάντησα «Πάλι σήμερα είχαμε 3 αυτοκτονίες Γιάννη. Έχει δίκιο ο Σαμαράς. Θα τα καταφέρουμε. Να μην μείνει κανενας ζωντανος» μου έστειλε το ακόλουθο μύνημα στα εισερχόμενά μου:

«kalhspera!!!epidi den me 3ereis kai den se 3erw … gia na min paragnwristoume 8a protimousa na min 3anasxoliaseis ston teixo mou …. sta @@ mou an pe8anan – autoktonisan – skwto8ikan …. opws kai esena sta @@ sou an skwto8ikan 1000 stin tinisia ton perasmeno mhna!!!
mporeis na kaneis oti goustareis stis ekloges apla min me enoxleis….. euxaristw gia ton xrono sou!
»



Όπως ήταν λογικό μόλις ο Μάριος Α. ανέβασε την απάντηση του πολιτευτή έγινε χαμός και αυτό είχε ως συνέπεια ο Γιάννης Δριμάλας που είναι γνωστός στην Πάτρα έσπευσε αμέσως να αλλάξει τις φωτογραφίες του προφίλ του, ενώ στη συνέχεια άλλαξε και το όνομά του.


Είναι ξεκάθαρο το ποιόν των υποψηφίων του Σαμαρά που συναγωνίζονται σε αναλγησία και υποκρισία τον ίδιο.

Είναι εξοργιστικό που υπάρχουν τέτοια άτομα στο πολιτικό σκηνικό της Ελλάδας του 2014 που κοιτούν την καρέκλα και τα φράγκα, αδιαφορώντας για το μέλλον της πατρίδας και των Ελλήνων.
 
Πλέον είμαστε σίγουροι. Δεν υπάρχει σπίτι στην ψοφοΝΔ για τους υγιείς δεξιούς. Με Δριμάλες και λοιπά, πατρίδα δεν υπάρχει.
 
Γι΄ αυτό και έρχονται κατά χιλιάδες στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
 
Στις 18 και 25 Μαϊου – Ο Μαϊος μας έφτασε, εμπρος βήμα ταχύ - θα χρειαστούν πολλά ψυχοφάρμακα κάποιοι…
 
Άδωνη έχεις φροντίσει;
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου