" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 12 Απριλίου 2014

ΝΟΤΗΣ ΜΑΙΝΟΜΕΝΟΣ. ΚΑΛΕΙ “ΤΟ ΛΑΟ ΣΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΜΕ”-ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ Η ΓΚΟΥΤΖΑΜΑΝΗ; ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ;(ΒΙΝΤΕΟ)

notis3

Ο ανατρεπτικός λαικός βάρδος Νότης Σφακιανάκης, κάλεσε σήμερα τον λαό σε επανάσταση για να φύγει αυτή κυβέρνηση “το φασιστικό καθεστώς που καταστρέφει την πατρίδα μας”.

 Για άλλη μια φορά δεν δίστασε να πει τα πράγματα όπως τα πιστεύει. Ξεκαθάρισε ότι οι “πραγματικοί φασίστες είναι οι κυβερνωντες και όχι το κόμμα της Χρυσής Αυγής που δεν κυβέρνησε ποτέ”. Μάλιστα αποκαλεί τους κυβερνώντες “εγκληματίες, και ότι κανουν γίνεται σκόπιμα με σκοπό το ξεπούλημα της χώρας, όχι λόγω βλακείας”.

Kαι συνέχισε:
«Το σημερινό καθεστώς είναι φασιστικό. Πρέπει να γίνει επανάσταση για να πέσει». Και παρακάτω προσθέτει ότι ο ελληνικός λαός οφείλει να διώξει αυτούς που καταστρέφουν την πατρίδα του”.

«Φασισμός η Χρυσή Αυγή; Αγγελούδια είναι μπροστά σε αυτούς. Μπροστά στους φασίστες που κυβερνούν», είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός τραγουδιστής σε συνέντευξή του στον Derti fm 98,6.
 «Ενας λαός κυβερνάται από ανθρώπους ακατάλληλους. Είναι οι χείριστοι διαχειριστές. Οι ακατάλληλοι πρέπει να φύγουν, μας κοροϊδεύουν χυδαία. Τι πλεόνασμα έχουμε; Για να έχουμε πλεόνασμα πρέπει να έχουμε παραγωγή. Βγαίνουν και τα λένε αυτά στις απρόσωπες αγορές για να πάρουν κι άλλα δανεικά. Πανηγυρίζουν οι άλλοι γιατί πας να τους ξαναχρεώσεις»

Στη συνέντευξη αναφέρθηκε και στη ματαίωση της συνεργασίας του με την Δέσποινα Βανδή. «Κανείς δεν κατάλαβε γιατί έφυγε. Είναι δυνατόν οι τραγουδιστές να συνεργάζονται μεταξύ τους με πιστοποιητικό φρονημάτων; Οι θέσεις μου είναι γνωστές και συνεπέστατες από τότε που άρχισα να μιλάω δημόσια. Υποστηρίζω το δίκαιο από όπου κι αν προέρχεται. Με ξέραν από παλιά, τώρα με μάθανε; Καμία Δέσποινα Βανδή δεν θα ζητήσει να μάθει τα φρονήματα μου για να συνεργαστούμε. Αλλοι λόγοι την έκαναν να φύγει, αλλά ας το αφήσουμε αυτό τώρα», είπε εννοώντας ότι οι λόγοι ήταν πολιτικοί και προήλθαν από συγκεκριμένη πολιτική παράταξη.

Μίλησε και για την Νέα Τάξη Πραγμάτων, λέγοντας “σε όλες τις χώρες οι πολιτικοί που κυβερνουν έχουν τοποθετηθεί εκεί και παίρνουν εντολές

Παραθέτουμε το σύνολο της συνέντευξης. Το ερώτημα είναι τώρα τι θα κάνει η κυρία Γκουτζαμάνη; Θα στείλει τους χωροφυλακες του Δένδια να τον συλλάβουν;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου