" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Απίστευτο: Σύλληψη υποψηφίου Ευρωβουλευτή στην Αγγλία γιατί διάβασε απόσπασμα από τον Τσώρτσιλ [εικόνες,βίντεο]

 Θα "τρίζουν" τα κόκκαλα του Τσώρτσιλ αν έβλεπε σήμερα πως συμπεριφέρεται η βρετανική κοινωνία σήμερα. Λίγο ποιο αναλυτικά ο Paul Weston, πρόεδρος του κόμματος "Liberty GB" υποψήφιος στις εκλογές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, συνελήφθη με την υποψία της «φυλετικής παρενόχλησης» επειδή παρέθεσε ένα απόσπασμα για το Ισλάμ, που γράφτηκε από τον Winston Churchill, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στα σκαλοπάτια του Winchester Guildhall, στο Hampshire, το Σάββατο.

φωτο
 Ένα μέλος του κοινού θεώρησε «προσβλητικό» το απόσπασμα του Τσώρτσιλ από το βιβλίο “The River War” και κάλεσε την αστυνομία.Το απόσπασμα από το βιβλίο, γραμμένο από τον πρώην πρωθυπουργό τον καιρό του πολέμου που δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά το 1899, επικεντρώνεται στις παρατηρήσεις του Τσώρτσιλ για το Ισλάμ, ενώ υπηρετούσε κατά τη διάρκεια της αγγλο - αιγυπτιακής ανακατάληψης του Σουδάν.


Ο Γουέστον είπε στο ακροατήριό του : 
φωτο
«  Πόσο φοβερές είναι οι κατάρες που καθορίζει ο Μωαμεθανισμός για τους πιστούς του! ο φανατισμός του είναι τόσο επικίνδυνος σε έναν άνθρωπο, όσο η λύσσα
σε ένα σκύλο...

 «Τα αποτελέσματα είναι εμφανή σε πολλές χώρες
 «...αλόγιστες συνήθειες, ακατάστατα συστήματα γεωργίας, υποτονικές μέθοδοι εμπορίου και ανασφάλεια ακινήτων υπάρχουν όπου ζουν ή διοικούν οι οπαδοί του Προφήτη.
«Χιλιάδες γίνονται οι γενναίοι και πιστοί στρατιώτες της πίστης : όλοι γνωρίζουν πώς να πεθάνουν, αλλά η επιρροή της θρησκείας παραλύει την κοινωνική ανάπτυξη εκείνων που την ακολουθούν.
 «Δεν υπάρχει ισχυρότερη οπισθοδρομική δύναμη στον κόσμο. Μακριά από το να είναι ετοιμοθάνατος, ο Μωαμεθανισμός είναι μια μαχητική και προσηλυτιστική πίστη».

 Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον Weston, στην μέση της ομιλίας του, με την κατηγορία της θρησκευτικής ή φυλετικής παρενόχλησης.Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας του Hampshire είπε: «Ένας 50χρονος από το Dorset συνελήφθη έξω από το Winchester Guildhall περίπου στις 14:30 το Σάββατο 26 Απριλίου αφού απέτυχε να συμμορφωθεί στην διαταγή μας.


Επίσης συνελήφθη με την υποψία της θρησκευτικής / φυλετικής παρενόχλησης.Εκπρόσωπος του "Liberty GB", δήλωσε :
φωτο
«Ο κ. Γουέστον στεκόταν στα σκαλιά του Winchester Guildhall, και μιλούσε στους περαστικούς στο δρόμο με ένα μεγάφωνο και ανέφερε ένα απόσπασμα για το Ισλάμ από το βιβλίο ‘The River War’ του Winston Churchill.Σύμφωνα με πληροφορίες, μια γυναίκα βγήκε από το Guildhall και ρώτησε τον κ. Weston αν είχε άδεια για να κάνει αυτή την ομιλία.Όταν ο ίδιος απάντησε ότι δεν είχε, του είπε, «Είναι αηδιαστικό» και στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία.Οι αστυνομικοί έφτασαν και είχαν μια μακρά συζήτηση με τον Γουέστον , που διαρκεί περίπου 40 λεπτά.

φωτο
 «Στις 15:00 συνελήφθη. Τον έψαξαν, τον έβαλαν σε ένα βαν της αστυνομίας και τον πήραν μακριά».


Το Liberty GB πιστεύει ότι τα «πιο σημαντικά ζητήματα της εποχής μας» είναι: η μαζική μετανάστευση από τον Τρίτο Κόσμο, η σταθερή άνοδος του φονταμενταλιστικού Ισλάμ και η άλωση της παραδοσιακής βρετανικής κουλτούρας και των θεσμών από καλά οργανωμένους προοδευτικούς αριστερούς».

 
 Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου