" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Ηχογραφημένο μήνυμα Ν.Γ. Μιχαλολιάκου: “Ψηφίζουμε Χρυσή Αυγή για μία Ελλάδα ελεύθερη και εθνικιστική”


Το ηχογραφημένο μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής για τις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου:
"Μετά την υπερήφανη Νίκη της Χρυσής Αυγής στις εκλογές της 18ης Μαΐου του 2014, από την οποία εκλέχτηκαν περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι σε ολόκληρη την Ελλάδα, μετά από αυτήν τη Νίκη, η οποία προκάλεσε κυριολεκτικά σοκ και δέος στα μαντρόσκυλα της αντεθνικής εξουσίας, έρχεται η 25η Μαΐου.
Η ξενόδουλη εξουσία, η χούντα του μνημονίου πρέπει επιτέλους να πληρώσει! Και ο καλύτερος τρόπος για να πληρώσει είναι μία δυνατή, μία ελεύθερη και εθνικιστική Χρυσή Αυγή.
Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, ως προς την ανησυχία τόσο των λακέδων της αντεθνικής καπιταλιστικής κεντροδεξιάς όσο και των ορφανών του Μαρξ, της επίσης αντεθνικής κεντροαριστεράς, τους υποσχόμαστε ότι το βράδυ της 25ης Μαΐου θα έχουν πολύ περισσότερους λόγους για να ανησυχούν. Και η δική τους ανησυχία αποτελεί μια μεγάλη ελπίδα για το Έθνος μας.
Έλληνες και Ελληνίδες, σας καλώ μέσα από το κελί της φυλακής μου να ψηφίσετε με φανατισμό και υπερηφάνεια την Χρυσή Αυγή, το εθνικιστικό, το αντικαπιταλιστικό Κίνημα του ελληνικού λαού. Για μια νέα Ελλάδα! Ελλάδα ελεύθερη και Εθνικιστική.
ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!
Και όχι για την Ευρώπη των τοκογλύφων. Να δείξετε σε αυτήν την Πατρίδα ότι υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που αντιστέκονται. Να δείξετε ότι η Ελλάδα δεν τέλειωσε! 
Ψήφο στην Χρυσή Αυγή. Για μια Ελλάδα νέα, εθνικιστική.
Ζήτω η Νίκη!"
X.A

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου