" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΕΛΑΣΙΤΗ "ΑΚΕΛΑ" ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΣΑ -ΨΟΦΟΔΕΞΙΟΥΛΑ Σ. ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΛΕΕΙ : ΟΙ «ΘΥΜΩΜΕΝΟΙ» ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΚΕΓράφει ο Αντίοχος.

Το ποιο είναι αντισυστημικό κόμμα και ποιο είναι όχι απλά συστημικό, αλλά και το μακρύ χέρι του συστήματος, αποδείχθηκε –για μια ακόμα φορά- στη χθεσινή «Ανατροπή» του Πρετεντέρη στο mega, κατά την παρουσίαση δημοσκόπησης της GPO.

Ενώ, λοιπόν, όλοι σχολίαζαν τα υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής και η άποψη που επικρατούσε ήταν ότι αυτά οφείλονται στον «θυμό» των ψηφοφόρων, η βουλευτής της ψοφοδεξιάς νουδούλας Σ. Βούλτεψη αφού αναρωτήθηκε δυο-τρεις φορές «γιατί οι θυμωμένοι να γίνονται φασίστες;», εν συνεχεία τους προσέφερε και τη… διέξοδο
«Οι θυμωμένοι να μη γίνονται φασίστες. Να ψηφίσουν αλλού, να ψηφίσουν ΚΚΕ».

Και βέβαια, τώρα οι ψηφοφόροι δεν είναι απλά και μόνον «θυμωμένοι», έχουν γίνει πλέον και συνειδητοποιημένοι. Γι’ αυτό δε θα κάνουν τη χάρη στο σύστημα, να ψηφίσουν τα δεκανίκια του. Αλλά εκεί που πραγματικά θα πονέσει… Δαγκωτό Χρυσή Αυγή, για να… σκάσουν οι συστημικοί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου