" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Έκθετος, υπόλογος και προστάτης των κυκλωμάτων της παρανομίας ο υποτακτικός της πεθεράς του Σαμαρά, Γιάννης Ανδριανός. Εξαφανίστηκαν “ένοχα” μπουκάλια ντόπας. Υπόλογο και το ΕΣΚΑΝ. Όργιο ρουσφετιών και ανομίας το υφυπουργείο Αθλητισμού(Ντοκουμέντο)

andrianos-pethera
(Στη φωτό η “¨Σπανομαρία” του Ναυπλίου με το “κομοδινί” μαλλί ασπάζεται την παντοδύναμη πενθερά του Άφιλου Τσολάκογλου)
Ένα απίστευτο και ύποπτο παρασκήνιο φέρνουμε στο φως που δύσκολα(σχεδόν αδύνατο)να αμφισβητηθεί από τον οιονδήποτε και αφορά τον προστατευόμενο από το πρωθυπουργικό περιβάλλον και κυρίως από τη πεθερά του Σαμαρά, την γνωστή κυρία Τέτη, που υποθάλπει τους πολιτικούς παραβάτες του υφυπουργείου Αθλητισμού, σαν τον “κύριο” Γιάννη Ανδριανό. 
Τον φίλο και υποδοχέα των DVD του γνωστού κομιστή του Μαξίμου.  

Για την εξαιρετικά περίεργη και ποινικά κολάσιμη υπόθεση(επισείει και ποινικές ευθύνες) πρωταγωνιστές είναι ένας κύκλος “κολαούζων” του πολιτικά ανεπαρκή Ανδριανού που πληροφορίες τον φέρουν να υπουργοποιείται από το σάπιο καθεστώς του άφιλου πρωθυπουργού ,στον επόμενο ανασχηματισμό.

Όλα όσα ακολουθούν φανερώνουν και καταδεικνύουν το καθεστώς αναξιοκρατίας, σήψης και δυσωδίας που επικρατεί στον Ελληνικό Αθλητισμό και εκθέτει τη χώρα διεθνώς. Πλην των άλλων καταδεκνύει επίσης ότι “φίδια”, “σαύρες”, αρπακτικά και λιμοκοντόροι έχουν αφεθεί ασύδοτοι με αποτέλεσμα να διαλύουν το ήδη σαθρό οικοδόμημα των ελέγχων ντόπινγκ, επιδιώκοντας την άνευ όρων παράδοση των συστημάτων υγιούς αθλητισμού και ανταγωνισμού σε διαπλεκόμενα και γνωστά συμφέροντα.
 Κάποιοι εδώ και καιρό προετοίμαζαν διάδοχες καταστάσεις και με μαθηματική ακρίβεια οδηγούν πάλι σε αλήστου μνήμης εποχές του 2004, όπου καταδιωκόμενοι αθλητές, πήδαγαν τις μάντρες την ώρα που γιατροί της WADA τους κυνηγούσαν για να τους πάρουν ούρα και αίμα. Για όλα όσα αναφέρουμε υπάρχουν έγγραφα ντοκουμέντα που πολύ εύκολα θα τους τα κολλήσουμε στη μούρη.

ΠΩΣ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΕΡΥΘΡΟΠΟΙΗΤΙΝΗΣ


Στο χρονικό που παραθέτουμε είναι εύκολο να αντιληφθείτε πως από 14 δείγματα ούρων που στάλθηκαν στο εξωτερικό, εξαφανίστηκε μπουκάλι αθλητή δείγματος ούρων. Από το ενδεικτικό παράδειγμα είναι επίσης εύκολο να αντιληφθείτε ότι ο αθλητισμός διοικείται από ένα τσούρμο ανίκανων παραγόντων που περιστοιχίζουν έναν επίσης ανίκανο υπουργό. Τον υπουργό που αποφάσισε να “καθαρίσει” με συνοπτικές διαδικασίες(για να τοποθετήσει κολαούζους και σφουγγοκωλάριους στη θέση του), τον ικανό γιατρό Σταύρο Χάντζο, ο οποίος με αλλεπάλληλες εισηγητικές εκθέσεις επιδίωκε την κάθαρση στον τομέα του Ντόπινγκ. Το Ντόπινγκ που άλλοι -φίλα προσκείμενοι στον Ανδριανό- έχουν αναγάγει σε επικερδή μπίζνα με άδηλες τραπεζικές καταθέσεις και λογαριασμούς.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ

23/10/13 Σύσκεψη στο ΟΑΚΑ, με θέμα τα προβλήματα καθυστέρησης στις διαδικασίες έγκρισης των εισηγήσεων σχετικά με τις προμήθειες αντιδραστηρίων και αναλωσίμων για το Εργαστήριο Ελέγχου Doping. Στα πρακτικά της σύσκεψης όλοι οι συμμετέχοντες συμφώνησαν ότι το Εργαστήριο Ελέγχου Doping πρέπει να αντιμετωπίζεται από το ΟΑΚΑ με προτεραιότητα και μεγαλύτερη ευελιξία, λόγω των προαπαιτημένων της WADA, αλλά και την διασφάλιση των υπηρεσιών και των οικονομικών ωφελειών για το ΟΑΚΑ.
 Ο Χάντζος δε δεσμεύτηκε να κάνει εισήγηση για το όλο θέμα στην αθλητική ηγεσία, το οποίο και έκανε με άκρως εμπιστευτική αλληλογραφία προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Ανδριανό, ζητώντας παράλληλα συνάντηση για αναλυτική ενημέρωση. Η προαναφερθείσα συνάντηση δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

17/2/14 Ο υπεύθυνος του Εργαστηρίου Ελέγχου Doping στέλνει επιστολή, προς όλη την ιεραρχία του ΟΑΚΑ, θέμα τις προμήθειες του Εργαστηρίου, όπου αναφέρει ότι από τον 3/13 η υποστήριξη του εργαστηρίου από το ΟΑΚΑ είναι προβληματική και από τον 11/13 έχει επιδεινωθεί. Τους επόμενους δε δύο μήνες δεν θα μπορεί πλέον να εκδώσει κανένα αποτέλεσμα. (υπάρχει πλήθος επιστολών, προς όλη την ιεραρχία του ΟΑΚΑ, με το προαναφερθέν πρόβλημα)

18/2/14 Ο υπεύθυνος του Εργαστηρίου Ελέγχου Doping στέλνει επιστολή, προς όλη την ιεραρχία του ΟΑΚΑ, με θέμα την αποστολή δειγμάτων για ανάλυση της ερυθροποιητίνης (ΕΡΟ) στο εξωτερικό, λόγω προβλημάτων στην προμήθεια υλικών.

18/2/14 Ο υπεύθυνος του Εργαστηρίου Ελέγχου Doping ενημερώνει εγγράφως την Πρόεδρο του ΕΣΚΑΝ κ. Χ. Σπυλιοπούλου για την αποστολή των δειγμάτων για ανάλυση της ερυθροποιητίνης (ΕΡΟ) στο εξωτερικό, λόγω προβλημάτων στην προμήθεια υλικών από το ΟΑΚΑ.

20/2/14 Ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Ανδριανός με επιστολή του, προφανώς από κάπου ενημερώθηκε, ζητά να ενημερωθεί για:

• Τον λόγο για τον οποίο το εργαστήριο αντι- ντόπινγκ του ΟΑΚΑ δεν είναι σε θέση να εκτελέσει αναλύσεις για ανίχνευση ερυθροποιητίνης (ΕΡΟ) με αποτέλεσμα υπάρχοντα δείγματα που βρίσκονται στο ΟΑΚΑ να πρέπει να στέλνονται στα εργαστήρια του εξωτερικού, και ειδικότερα τον λόγο για τον οποίο, όπως αναφέρεται σε σχετικό έγγραφο του κ. Λυρή, δεν έχουν αγοραστεί τα αναγκαία αναλώσιμα, ενώ το εργαστήριο φέρνει έσοδα στο ΟΑΚΑ.

• Τις ενέργειες που έχετε αναλάβει για να προστατεύσετε συμφέροντα του εργαστηρίου αντι- ντόπινγκ του ΟΑΚΑ, ιδιαίτερα εφόσον η αποστολή δειγμάτων στο εξωτερικό έχει ως συνέπεια, διαφεύγοντα κέρδη αλλά και κόστος για το ΟΑΚΑ.


20/2/14 Ο υπεύθυνος του Εργαστηρίου Ελέγχου Doping στέλνει προς έγκριση εισήγηση για την αποστολή 41 δειγμάτων ούρων για ανάλυση της ερυθροποιητίνης (ΕΡΟ) στο εργαστήριο της Ρώμης, λόγω προβλημάτων του ΟΑΚΑ στην προμήθεια υλικών. 
Ο Χάντζος με επιστολή του, προς την διοίκηση του ΟΑΚΑ, 24/2/14 αρ. πρωτ. 19/1293 δηλώνει και τεκμηριώνει την αδυναμία του να υπογράψει και να εγκρίνει αυτή την συνεχιζόμενη πρακτική. ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ ότι έχει υπογράψει ήδη τις δύο προηγούμενες εισηγήσεις 31/1/14 και 3/2/14 για την αποστολή από 7 δειγμάτων σε κάθε μια, για ανάλυση της ερυθροποιητίνης (ΕΡΟ) σε δείγμα ούρων στο εργαστήριο της Ρώμης.

Από 7 έως 23/2/14 Διεξάγονται οι χειμερινοί Ολυμπιακοί αγώνες στο Σότσι της Ρωσίας, ο υπεύθυνος του Εργαστηρίου Ελέγχου Doping κ. Λυρής βρίσκεται στη Ρωσία και τα fax με τα αποτελέσματα των εξετάσεων, που στάλθηκαν για εξέταση στο Εργαστήριο της Ρώμης παραλαμβάνονται από το ΟΑΚΑ.

Ακολουθεί πίνακας με στοιχεία από τα FAX παραλαβής των απαντήσεων ΤΩΝ 14 ΕΞΕΤΆΣΕΩΝ που απεστάλθησαν:

Ημερομηνία αποστολής fax 14 αποτελεσμάτων από Ιταλία Φορέας ελέγχου Άθλημα Ημερομηνία διεξαγωγής αγώνα Αριθμός δειγμάτων

11/2/13 BUL NADO SCI SKIING 7/1/14 4
11/2/13 UCI CYCLING 5/1/14 2
11/2/13 BUL NADO ALPINE SKIING 28/1/14 3
11/2/13 BUL NADO ALPINE SKIING 24/1/14 1
13/2/13 BUL NADO BIATHLON 30/1/14 3

ΣΥΝΟΛΟ 13

Στον πιο πάνω πίνακα, τουλάχιστον φαίνεται ότι παρελήφθησαν 13 αποτελέσματα, ενώ είχαν υπογραφεί να εξετασθούν στην Ιταλία 14 δείγματα (δύο εισηγήσεις από 7 δείγματα εκάστη, οι οποίες επισυνάπτονται).

Στο σημείο αυτό αρχίζουν τα εύλογα ερωτήματα:

1. Υπεγράφη η αποστολή 14 δειγμάτων προς ανάλυση στο Εργαστήριο της Ρώμης (πίνακας). Το σύνολο των αποτελεσμάτων που παρελήφθησαν ήταν 13 αποτελέσματα. Που είναι το 14ο δείγμα?

2. Τι συνέβη στο 14ο δείγμα? Δεν απαντήθηκε ? Χάλασε? Δεν στάλθηκε?

3. Δεν έχει ενημερωθεί η εποπτεύουσα αρχή του, δηλαδή το ΟΑΚΑ και ο κ. Ανδριανός?

4. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Ανδριανός, που είχε την ευαισθησία με επιστολή του (20/2/14 προς κ. Γαλακτόπουλο, Πρόεδρο ΟΑΚΑ) να ζητά, επειγόντως, να ενημερωθεί για τον λόγο που δεν μπορούν να γίνουν οι συγκεκριμένες αναλύσεις στο Εργαστήριο,
δεν ενημερώθηκε και δεν ενδιαφέρθηκε για την τύχη του 14ου δείγμάτος? Εάν ενημερώθηκε από τους υφισταμένους του στο ΟΑΚΑ, τι κάνει τους Προστατεύει? Τους Ανέχεται? Τους συγκαλύπτει? Ή Εάν δεν ενημερώθηκε, τι συμβαίνει στο ΟΑΚΑ? Τα γνωρίζει?

5. Τι θέση πήρε, τελικά, η Πρόεδρος του ΕΣΚΑΝ στην επιστολή του κ. Λυρή στις 18/2/14, σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετώπιζε το εργαστήριο ως αποτέλεσμα της δυσλειτουργίας του ΟΑΚΑ με την προμήθεια υλικών ?

Όλα τα ανωτέρω, όσο αφορά το δείγμα, είναι εύκολο να απαντηθούν και να διερευνηθούν, εάν φυσικά υπάρχει η ανάλογη Πολιτική βούληση και διάθεση να φανεί η αλήθεια , δεδομένου ότι οι κωδικοί και η αντιστοιχία τους με τους αθλητές υπάρχει στο Εργαστήριο.

Συμπέρασμα:  
Το τελευταίο οχυρό της αδιάβλητης διαδικασίας ελέγχου της ντόπας, καταρρέει. Πρώτος ένοχος και πολιτικά υπόλογος, ο ανεπαρκής φίλος της οικογένειας Σαμαρά, Γιάννης Ανδριανός. Ο φίλος της πεθεράς. Ο υποδοχέας των DVD με τα 50 ακίνητα και το περίεργο πόθεν έσχες, σε μια περιοχή που οι off shore και τα λαμόγια φυτρώνουν παντού σαν τις πορτοκαλιές.

Το ρεπορταζ συνεχίζεται…


 makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου