" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024

Μωϋσῆς ὁ πρῶτος « Φῦρερ» στήν Ἱστορία : ἑβραϊκή φυλετική συνείδηση ​​καί ὑπεροχή


Γράφει ὁ Pierre Simon

 Οι Εβραίοι αξίζουν τον σεβασμό μας για τουλάχιστον ένα πράγμα: κανένας άλλος λαός, καμία άλλη φυλή, δεν έχει επιβιώσει και κυριαρχήσει με τόση επιτυχία. Είτε πλούσιοι είτε φτωχοί, ανόητοι ή έξυπνοι, πιστοί ή άθεοι, όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, τα παιδιά του Αβραάμ οργανώνονται, υπερασπίζονται τα συμφέροντά τους και καταστρέφουν αυτούς που απειλούν τη φυλετική τους ζωτικότητα. ( φωτό)

Δεν θα καταφέρετε να τους στιγματίσετε γιατί ασύστολα ισχυρίζονται ότι ανήκουν στην εβραϊκή φυλή. Ούτε θα καταφέρετε να τους δαιμονοποιήσετε γιατί επιμένουν να έχουν μια χώρα όπου μπορούν να ζουν μεταξύ τους όπως θέλουν. Εμείς οι φυλετικά συμπλεγματικοί Λευκοί θα πρέπει να ακολουθήσουμε το παράδειγμά τους: δεν είναι τρομερό έγκλημα να ενεργείς προς το συμφέρον της φυλής σου.

Παραδόξως, κανείς δεν τους αποκαλεί «ρατσιστές», επειδή στη Γη της Επαγγελίας τους, η ανάμειξη φυλών είναι απαγορευμένη. Κανείς δεν τους αποκαλεί «ομοφοβικούς» ή «σεξιστές», επειδή το Ανώτατο Δικαστήριο του Ισραήλ έχει απαγορεύσει την πορνογραφία (εκτός από τις παλαιστινιακές περιοχές), τους γάμους ομοφυλοφίλων και την υιοθεσία, καθώς και τις αμβλώσεις. Κανείς δεν τους αποκαλεί «ξενοφοβικούς» γιατί μόνο οι καθαρόαιμοι Εβραίοι έχουν το δικαίωμα να μεταναστεύσουν ελεύθερα στο Ισραήλ. Κανείς δεν τους αποκαλεί «Ναζί» επειδή οι Άραβες (20%), οι Χριστιανοί και άλλες μειονότητες δεν έχουν τα ίδια δικαιώματα με την πλειοψηφία. [1] Κανείς δεν τους αποκαλεί «macho» επειδή είναι οι άντρες, όχι οι γυναίκες, όπως στη Δύση, που φορούν παντελόνια. Κανείς δεν τους αποκαλεί «κακούς υπερεξουσιαστές» γιατί είναι όλοι οπλισμένοι μέχρι τα δόντια και είναι αθώοι καθώς ασκούν γενοκτονία. Τέλος, κανείς δεν τους αποκαλεί «φασίστες» επειδή η χώρα τους ασκεί οικονομικό εθνικισμό και αρνείται να υπογράψει το Σύμφωνο Μετανάστευσης του ΟΗΕ με την αιτιολογία ότι θα υπονόμευε την κυριαρχία τους. [Η Δημοκρατία στο Ισραήλ τοῦ Norman Dacey] , [Kerry R. Bolton, The Tyranny of Human Rights: From Jacobinism to the United Nations, Antelope Hill Publishing, 2022, p. 326]

Στο Ισραήλ, οι διαδηλωτές κατά της μετανάστευσης δεν τους πειράζει να φωνάζουν στους δρόμους συνθήματα όπως, «οι νέγροι να πάνε σπίτι τους, οι νέγροι στην Αφρική». Μια τέτοια έλλειψη ένταξης εδώ στις ΗΠΑ και αλλού στη Δύση θα τιμωρούνταν αυστηρά, τουλάχιστον. Αλλά όπως λέει η πρώην υπουργός Δικαιοσύνης του Ισραήλ Ayelet Shaked στο τεύχος της Haaretz στις 13 Φεβρουαρίου 2018 : «αν όχι για τον φράχτη που υψώθηκε πριν από μερικά χρόνια στα αιγυπτιακά σύνορα, «θα βλέπαμε εδώ ένα είδος υφέρπουσας κατάκτησης από την Αφρική». [...] Υπάρχει χώρος για να διατηρηθεί η εβραϊκή πλειοψηφία ακόμα κι αν παραβιάζει δικαιώματα». … Το Ισραήλ είναι ένα εβραϊκό κράτος. Δεν είναι ένα κράτος όλων των εθνών. Δηλαδή ίσα δικαιώματα σε όλους τους πολίτες αλλά όχι ίσα εθνικά δικαιώματα». … Το επιχείρημα για το αν είναι εντάξει για μια εβραϊκή κοινότητα να είναι, εξ ορισμού, μόνο εβραϊκή, θέλω η απάντηση να είναι «ναι, είναι εντάξει».

Έτσι, το Ισραήλ όχι μόνο αρνείται να υποδεχθεί τους παράνομους (πρόσφυγες) που εισβάλλουν, αλλά τους φυλακίζει σε στρατόπεδα συγκέντρωσης , πριν τους απελάσει στις χώρες καταγωγής τους ή ακόμα και σε δυτικές χώρες με την ευλογία των ηγετών τους και των μέσων ενημέρωσης, που μας κρύβουν αυτή την εντυπωσιακή πραγματικότητα, ενώ μας κάνουν να πιστεύουμε ότι ο εθνικισμός είναι αμαρτία και ότι η διαφορετικότητα θα μας πάει κατευθείαν στον παράδεισο χωρίς να πάμε στο καθαρτήριο.

Προσοχή, οι άνδρες και οι γυναίκες της εβραϊκής φυλής δεν είναι παπαδοπαίδια. Ο σκληρός ατομικισμός, η παθολογική ενσυναίσθηση και ο αυτοκτονικός αλτρουισμός που μαστίζουν τη φυλή μας είναι κάτι ξένο για τον πολιτισμό τους. με το παραμικρό λάθος, οι στρατιώτες της Ισραηλινής Αμυντικής Δύναμης θα σφάξουν, θα δολοφονήσουν, θα βασανίσουν ή θα βιάσουν οτιδήποτε κινείται, χωρίς τον παραμικρό δισταγμό.

Τελικά, η απεριόριστη αγάπη για τη φυλή τους είναι ένα από τα βασικά δυνατά σημεία του περιούσιου λαού. Είναι Εβραίοι και είναι περήφανοι για αυτό… βαθιά στο DNA τους. Γνωρίζουν, χωρίς αμφιβολία, ότι η ενότητα, η δύναμη και η συνοχή ενός έθνους έχουν τις ρίζες τους στη φυλετική και εθνική του ομοιογένεια. Γνωρίζουν σίγουρα ότι η φυλετική και πολιτιστική ποικιλομορφία στην ίδια χώρα δεν είναι δύναμη, αλλά ένας δούρειος ίππος που χρησιμοποιείται για να διχάζει, να κατακερματίζει και να αποδυναμώνει όσους υποκύπτουν στη γοητεία του. γνωρίζουν, τέλος, ότι ο εθνοτικός εθνικισμός είναι το μόνο πρότυπο κοινωνίας ικανό να εξασφαλίσει την ασφάλεια και την ευτυχία των ανθρώπων.

Η αληθινή δημοκρατία είναι δυνατή, είπε ο Αριστοτέλης, μόνο σε εθνικά ομοιογενείς κοινωνίες. Οι δεσπότες και οι τύραννοι κυριαρχούσαν πάντα σε πολύ κατακερματισμένες κοινωνίες όπως οι σημερινές δυτικές κοινωνίες. Επομένως, μια πολυεθνική κοινωνία είναι αναγκαστικά χαοτική, γιατί στερείται παντελώς φιλίας , μια θεμελιώδη έννοια που ορίστηκε από τον Αριστοτέλη ως μια αδελφότητα ταυτότητας που έχει τις ρίζες της στο αίμα και τη σάρκα των πολιτών. Έτσι, το εθνικό χάος αποτρέπει κάθε έκφραση φιλίας , την απαραίτητη προϋπόθεση για τη συνοχή και την κυριαρχία ενός λαού.

Για να το θέσουμε με έναν τρόπο που οι ηθικολόγοι αρνούνται να ακούσουν, η φυλή είναι πράγματι μια βιολογική πραγματικότητα, που υποστηρίζεται επιστημονικά από πολυάριθμες γενετικές μελέτες υψηλού επιπέδου. [Who We Are and How We Got Here: Ancient DNA and the New Science of the Human Past τοῦ David Reich] Ενώ θεωρητικά είμαστε ίσοι ενώπιον του νόμου, δεν είμαστε ίσοι σε ταλέντο, ευφυΐα, αξία, ομορφιά και σωματικές ικανότητες. Οι γυναίκες και οι άνδρες δεν έχουν τις ίδιες δυνατότητες. Ο φυλετικός, εθνοτικός, σεξουαλικός, ατομικός και πολιτισμικός εξισωτισμός δεν υπάρχει στον πραγματικό κόσμο. Αυτοί που ισχυρίζονται το αντίθετο μας οδηγούν σε φυλετική αυτοκτονία.

Από αυτή την άποψη, το Ισραήλ και οι Εβραίοι πρωτοστατούν. Προκειμένου να προστατεύσει την αγνότητα της φυλής, το εβραϊκό κράτος έχει τους πιο αυστηρούς νόμους περί ανάμειξης φυλών στον κόσμο. Το Ισραήλ δεν επιτρέπει τον πολιτικό γάμο, παρόλο που μια πρόσφατη δημοσκόπηση έδειξε ότι το σιωνιστικό κράτος είναι η λιγότερο θρησκευτική χώρα στον κόσμο. Οι γάμοι που αφορούν Εβραίους μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο σύμφωνα με τον εβραϊκό θρησκευτικό νόμο και με την έγκριση των ραβινικών δικαστηρίων της χώρας. Πολλοί Ισραηλινοί που θεωρούνται Εβραίοι από τις πολιτικές αρχές δεν θεωρούνται Εβραίοι από τον Αρχιραβινό. Αυτοί οι «ψεύτικοι» Εβραίοι δεν επιτρέπεται να παντρευτούν καθαρόαιμους «πραγματικούς» Εβραίους. [Mark Weber, “Jews: A Religious Community, a People, or a Race?]

Ένας Εβραίος που επιθυμεί να παντρευτεί ένα άτομο που μπορεί να είναι φυλετικά ακάθαρτο πρέπει να υποβληθεί σε τεστ DNA για να αποδείξει ότι είναι μέλος της εβραϊκής φυλής, επιβεβαιώνοντας έτσι ότι οι Εβραίοι είναι μια φυλή όπως νόμιζε σωστά ο Χίτλερ. [6] , [The Ultimate JQ: Religion or Race? τοῦ Jim Goad] Οι προσηλυτισμένοι στον Ιουδαϊσμό, όπως οι Αιθίοπες Εβραίοι, απαγορεύονται από το γάμο. Επιπλέον, το 89% των Εβραίων θα αρνούνταν να επιτρέψουν στο παιδί τους να παντρευτεί έναν εθνικό ( μή εβραίο, γκόϊμ ), και έως και το 97% εάν ο εν λόγω σύντροφος είναι μουσουλμάνος. Παρόλο που η παρενόχληση είναι σπάνια, το κράτος χρηματοδοτεί ωστόσο οποιαδήποτε πρωτοβουλία για να εμποδίσει τους Εβραίους να βγαίνουν ραντεβού με μη Εβραίους. Η Lehava, μια οργάνωση που αποτελείται από Εβραίους, περιπολεί στις πιο κοσμοπολίτικες γειτονιές της Ιερουσαλήμ και επιτίθεται σωματικά σε ρατσιστικά μικτά ζευγάρια.


Δημοσίευμα του Al Jazeera γράφει τα εξής σχετικά με το Νόμο του Ισραήλ για εθνικό κράτος :

Περισσότερα από 80 χρόνια αφότου η ναζιστική Γερμανία θέσπισε αυτό που έγινε γνωστό ως Νόμος περί Φυλών της Νυρεμβέργης, οι Ισραηλινοί νομοθέτες ψήφισαν υπέρ του λεγόμενου νόμου του εθνικού κράτους. Με αυτόν τον τρόπο, ουσιαστικά κωδικοποίησαν την «εβραϊκή υπεροχή» σε νόμο, η οποία αντικατοπτρίζει ουσιαστικά τη νομοθεσία της ναζιστικής εποχής για εθνοθρησκευτική διαστρωμάτωση των Γερμανών πολιτών.

Ο «νόμος εθνικού κράτους» του Ισραήλ ορίζει στην πρώτη του ρήτρα ότι «η πραγματοποίηση του δικαιώματος της εθνικής αυτοδιάθεσης στο κράτος του Ισραήλ είναι μοναδική για τον εβραϊκό λαό».

Με παρόμοιο τρόπο, ο πρώτος από τους Νόμους της Νυρεμβέργης, ο Νόμος περί Ιθαγένειας του Ράιχ, θεωρούσε την ιθαγένεια προνόμιο αποκλειστικά για άτομα «γερμανικού ή συγγενικού αίματος». Οι υπόλοιποι ταξινομήθηκαν ως υπήκοοι του κράτους, χωρίς δικαιώματα ιθαγένειας.

Αυτό μας φέρνει στον δεύτερο Νόμο της Νυρεμβέργης: Νόμος για την Προστασία του Γερμανικού Αίματος και της Γερμανικής Τιμής, ο οποίος προσπάθησε να αποτρέψει την ανάμειξη του Άριου αίματος, που ονομάστηκε «μόλυνση της φυλής».

Ο νέος «νόμος εθνικού-κράτους» μπορεί να μην αναφέρει τη «μόλυνση της φυλής», αλλά στο Ισραήλ, οι νόμοι κατά της παρανομίας έχουν ήδη τεθεί σε ισχύ, που μεταμφιέζονται ως νομοθεσία που προστατεύει τις παραδοσιακές αξίες. Μόνο οι θρησκευτικοί αξιωματούχοι μπορούν να τελέσουν γάμο, και ο Ορθόδοξος ραβίνος έχει αποκλειστική αρμοδιότητα στους εβραϊκούς γάμους. Ο νόμος απαγορεύει αυστηρά τους διαθρησκευτικούς γάμους εντός του Ισραήλ.

Αφού διαβάσει τα παραπάνω, ο αναγνώστης θα θελήσει να μάθει γιατί οι Εβραίοι εκτός Ισραήλ βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της αντικατάστασης μέσω της μετανάστευσης, της πολυπολιτισμικότητας και της αναγκαστικής ανάμειξης φυλών με δόλια προπαγάνδα;


Γιατί οι Εβραίοι που ζουν στις δυτικές χώρες ξεσηκώνουν συνεχώς τους Μαύρους και τις μειονότητες εναντίον των Λευκών;

Γιατί οι Εβραίοι της διασποράς προωθούν συνεχώς την ισότητα, τον φεμινισμό, την πορνογραφία, τη φυλετική άρνηση, την ομοφυλοφιλία, τους γάμους ομοφυλοφίλων, τις αμβλώσεις, τους νόμους κατά των όπλων και τα ανοιχτά σύνορα;

Γιατί όλοι οι κορυφαίοι δυτικοί πολιτικοί και μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν πλήρως τον εθνικισμό στο Ισραήλ και εντελώς εναντίον αυτού στη χώρα τους;

Σύμφωνα με τα πρότυπα του ΟΗΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα, στο Ισραήλ θα πρέπει να εισβάλλει το ΝΑΤΟ για ανθρωπιστικούς λόγους. Να μην ασκούν οι Εβραίοι στο Ισραήλ ρατσισμό, απαρτχάιντ, σουπρεματισμό, τρομοκρατία, βασανιστήρια, βιασμούς, εθνοκάθαρση του τοπικού αυτόχθονα πληθυσμού Αράβων και Χριστιανών, καθώς και δουλεία. [Kerry R. Bolton, The Tyranny of Human Rights: From Jacobinism to the United Nations σελ. 306]

Γιατί αυτά τα δύο μέτρα και δύο σταθμά ;

Μήπως επειδή οι Εβραίοι είναι οι πραγματικοί ηγέτες της Δύσης;

Μήπως επειδή οι δυτικοί ηγέτες είναι απλές μαριονέτες των Εβραίων;

Τελικά, μήπως επειδή οι Εβραίοι προορίζονται να κυβερνήσουν την ανθρωπότητα όπως δηλώνει ο Mark Kogan στο παρακάτω tweet;

Σε όλους εσάς τους ρατσιστές και τους αντισημίτες εκεί έξω, σκεφτείτε το αυτό.

Σε 50 ή 100 χρόνια, το Ισραήλ θα είναι ακόμα Εβραϊκό.

Ωστόσο, οι χώρες σας ΔΕΝ θα είναι. Η Ευρώπη θα γίνει πιο καφέ και μαύρη, όπως και η Ασία. Το πιθανότερο είναι ότι τα εγγόνια σας δεν θα σας μοιάζουν και αν σας μοιάζουν, τα δισέγγονά σας δεν θα σας μοιάζουν. Οι απόγονοί μου θα κυβερνήσουν τους απογόνους σας που θα έχουν μάθει να μισούν τη δική τους κληρονομιά και δεν μπορείτε να κάνετε ΤΙΠΟΤΑ γι' αυτό.

Για να πραγματοποιηθεί το όνειρο του Mark Kogan για έναν κόσμο υπό την κυριαρχία των Εβραίων, οι Εβραίοι πρέπει οπωσδήποτε να καταπνίξουν τον λευκό εθνικισμό, σε όλες τις λευκές χώρες, με τους Λευκούς να είναι το κύριο εμπόδιο τους. Οποιαδήποτε αναζωπύρωση του εθνικισμού και της φυλετικής συνείδησης, την οποία οι ίδιοι ασκούν ξεδιάντροπα, όπως εξηγείται στο ακόλουθο απόσπασμα από τον σπουδαίο Ούγγρο δημοσιογράφο Louis Marschalko, (  φωτό βιβλίου ἀριστερά - The World Conquerors: The Real War Criminals ) ένα ξεχασμένο από καιρό αξιόπιστο άτομο του οποίου οι απόψεις πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη:

Η έννοια της φυλετικής ανωτερότητας με τις θρησκευτικές και πολιτικές λατρείες της δεν είναι επινοήσεις του Χίτλερ. Οι εβραϊκοί νόμοι για την προστασία της φυλής και ο εβραϊκός φυλετικός εθνικισμός ανάγονται στην εποχή του Μωυσή στην Παλαιά Διαθήκη (Πεντάτευχο). Αυτοί οι νόμοι υπάρχουν εδώ και 3000 έως 4000 χρόνια. […] Κατά τη διάρκεια της βασιλείας του «Φύρερ» Μωυσή, όλα ήταν ίδια στο ολοκληρωτικό καθεστώς του Jahve. Οι νόμοι για την προστασία της εβραϊκής φυλής και του εβραϊκού εθνικισμού έχουν επιβιώσει μέχρι σήμερα. Δεν είναι εφευρέσεις του Χίτλερ. Ο Χίτλερ, ο Γκέμπελς και ο Ρόζενμπεργκ χρησιμοποίησαν μόνο τα όπλα της εβραϊκής κοινότητας ενάντια στην εβραϊκή κοινότητα. […] Οι Εβραίοι απαγχονίστηκαν στη Νυρεμβέργη. Οι νόμοι του φυλετικού διαχωρισμού και της ανωτερότητας δημοσιεύτηκαν για πρώτη φορά στα βιβλία των προφητών Έζρα και Νεεμία και όχι στον νόμο περί προστασίας της φυλής της Νυρεμβέργης. Τα πρώτα στρατόπεδα συγκέντρωσης δεν ιδρύθηκαν από τον Χίμλερ, αλλά από τον βασιλιά Σολομώντα. Το σύνθημα της ολοκληρωτικής εξόντωσης και εξολώθρευσης του ηττημένου εχθρού πρωτοεμφανίστηκε στις εντολές του Μωυσή, του πρώτου «Φύρερ» στην ιστορία. [Ο Χίτλερ είχε απλώς διακηρύξει ότι οι Γερμανοί ήταν ανώτεροι από τους Εβραίους. Ο Μωυσής προχώρησε πολύ παραπέρα ανακοινώνοντας ότι οι Εβραίοι ήταν άμεσης θεϊκής καταγωγής και εκλεκτός λαός του Θεού, και επομένως ιεροί] Οι εβραϊκοί νόμοι θεωρούν τη φυλετική αγνότητα ως εντολή ύψιστης σημασίας. Η συνείδηση ​​του να είσαι η κυρίαρχη φυλή καίει στην Παλαιά Διαθήκη με τη σφοδρή λάμψη του πιο φανατικού εθνικισμού όλων των εποχών. Ο πρώτος νόμος του Μωυσή αφορά τη διατήρηση της φυλετικής αγνότητας. [...] Οι Εβραίοι αισθάνονται ότι δικαιούνται να υποτάξουν τους ξένους και να μεταχειρίζονται ως σκλάβους όλους όσους πέφτουν στην εξουσία τους. Τα σχέδια για τους σοβιετικούς θαλάμους βασανιστηρίων και τα στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας της αυτοκρατορίας Καγκάνοβιτς σχεδιάστηκαν στη χώρα του Σολομώντα. … Ο προφήτης Σαμουήλ μάς λέει πώς μέσα στην εκστατική ατμόσφαιρα της νίκης, η πιο ανθρωπιστική φυλή στον κόσμο αντιμετώπισε τους νικημένους εχθρούς της: «Έβγαλε τους ανθρώπους που ήταν εκεί (στην αμμωνιτική πόλη Ράμπα) και τους έβαλε κάτω από πριόνια και σβάρνες , και σιδερένια τσεκούρια, και τα έβαλε μέσα από την πλινθόκαμινο, και έτσι έκανε σε όλες τις πόλεις των γιων του Αμμών» (Β' Σαμουήλ XII, 31). Το πρώτο στρατόπεδο συγκέντρωσης, ο πρώτος θάλαμος αερίων (φούρνος από τούβλα) στον κόσμο ήταν στη γη του Ισραήλ. Και το πρώτο γκέτο ιδρύθηκε στην Ιερουσαλήμ, όχι στην Ευρώπη.

Αυτός ο εβραϊκός φυλετικός εθνικισμός δεν έσβησε ποτέ. Συνέχισε να σκοτώνει γειτονικούς λαούς και φυλές. Κάθε φορά που ηττήθηκε, έβγαινε ξανά στην επιφάνεια. Η εβραϊκή φυλή είχε υποφέρει, αλλά μετά την απελευθέρωση από τη Βαβυλώνα, συνέχισε να χτίζει τη Νέα Ιερουσαλήμ με την ορμή ενός αναβιωμένου εθνικισμού. Η εβραϊκή φυλή είχε υποφέρει αλλά περίμενε τον νέο Μεσσία, τον Εβραίο εθνικιστή απελευθερωτή και πολιτικό ηγέτη, τον νέο Φύρερ, ο οποίος θα έθετε την παγκόσμια εξουσία σε όλα τα έθνη στα χέρια της εβραϊκής κοινότητας. Ο εβραϊκός λαός ποτέ δεν εγκατέλειψε αυτό το μεγάλο εθνικό όνειρο. Στο Σιωνιστικό Συνέδριο του 1897 στη Βασιλεία, ο Δρ. Mandelstein, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Κιέβου, στην εναρκτήρια ομιλία του στο συνέδριο, δήλωσε κατηγορηματικά ότι: «Οι Εβραίοι θα χρησιμοποιήσουν όλη τους την επιρροή και τη δύναμή τους για να αποτρέψουν την άνοδο και την ευημερία όλων των άλλων εθνών και είναι αποφασισμένοι να εμμείνουν στις ιστορικές τους ελπίδες, δηλαδή στην κατάκτηση της παγκόσμιας δύναμης» ( Le Temps , 3 Σεπτεμβρίου 1897). Ο γερμανικός εθνικοσοσιαλισμός ήταν έτοιμος και πρόθυμος να συνεργαστεί με άλλους λαούς. Ήταν εχθρικός προς μια μόνο φυλή: την Εβραϊκή. Ενώ ο ναζισμός εβραϊκού τύπου είναι εχθρικός προς όλες τις φυλές και όλες τις μη εβραϊκές κοινωνικές και κυρίαρχες κάστες. [Louis Marschalko, The World Conquerors: The Real War Criminals, Britons Publishing Society, 1958, pp. 20-21 ]

Ἀπό : theoccidentalobserver.net

 

Ἡ Πελασγική

2 σχόλια:

  1. Στην Τεχεράνη ένα σύνθημα σε κεντρική πλατεία γράφει για την Τουρκία:Στην Παλαιστίνη αλληλεγγύη, στην Χάιφα πετρέλαιο...Μήπως είναι εύκολο να βρούμε το βίντεο με τους Χούθι που μπήκαν στον χορό,ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βεβαίως.
      Ἐδῶ παρακαλῶ :

      Μεγαλώνει ὁ "πολεμικός χορός" στήν Μέση Ἀνατολή
      https://sxolianews.blogspot.com/2023/11/blog-post_1.html

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή