" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024

Μαρτυρικός θάνατος ; Οὐδέν πρόβλημα

 Ἐάν φοβᾶσαι νά πεθάνῃς μήν ἐπιτίθεσαι σ᾿ἀνθρώπους πού δέν φοβοῦνται 


 Γράφει ὁ Kevin Barrett 

Ο Sayyed Hassan Nasrallah έχει γίνει μάρτυρας. Οι δολοφόνοι του φαντάζονται ότι η δολοφονία ενός τόσο σπουδαίου ανθρώπου θα λύσει μαγικά τα προβλήματά τους.

Καθώς η συνεχιζόμενη γενοκτονία του Εβραϊκού Κράτους της Παλαιστίνης και της Δυτικής Ασίας επιταχύνεται, μόνο ένας ανόητος θα μπορούσε να αρνηθεί ότι οι Εβραίοι είναι το πιο παθολογικό έθνος στη Γη. Και όπως εξηγεί η Εβραϊκή Θεωρία Διαχείρισης Τρόμου, αυτό συμβαίνει επειδή ο φόβος τους για το θάνατο ξεπερνά τους άλλους λαούς ». ( φωτό - Ἰσραήλ ἕνα ψυχοπαθές ἔθνος )

Οι Σιωνιστές, όντας ψυχοπαθής φυλή , σκέφτονται με καθαρά στρατηγικούς όρους. Ένας ψυχοπαθής δεν βλέπει καμία διαφορά ανάμεσα στο να πάρει ένα τσεκούρι σε μια κλειδωμένη πόρτα που είναι στο δρόμο του και να πάρει το ίδιο τσεκούρι σε έναν άνθρωπο που βρίσκεται στο δρόμο του. Εκπλήσσεται ατελείωτα που οι κανονικοί άνθρωποι δεν συμμερίζονται την άποψή του.

Ο επικεφαλής της Μοσάντ, Meir Dagan, εξήγησε την αγάπη του για τις δολοφονίες στον Ρόναν Μπέργκμαν:

«Οι δολοφονίες έχουν επίδραση στο ηθικό, καθώς και πρακτικό αποτέλεσμα. Δεν νομίζω ότι υπήρχαν πολλοί που θα μπορούσαν να είχαν αντικαταστήσει τον Ναπολέοντα ή έναν πρόεδρο όπως ο Ρούσβελτ ή έναν πρωθυπουργό όπως ο Τσόρτσιλ… Είναι αλήθεια ότι ο καθένας μπορεί να αντικατασταθεί, αλλά υπάρχει διαφορά μεταξύ μιας αντικατάστασης με κότσια και κάποιου άψυχου χαρακτήρα

Οι ψυχοπαθείς της φυλής με υψηλό IQ όπως ο Dagan είναι ικανοί σκακιστές. Η στρατηγική τους περιλαμβάνει την προσπάθεια να αφαιρέσουν τα υψηλής αξίας κομμάτια του αντιπάλου από το ταμπλό, διατηρώντας τα δικά τους. Αυτό μπορεί να λειτουργήσει στο σκάκι. Αλλά στη ζωή, είναι κοντόφθαλμο.

Ο Jim Morrison είπε κάποτε ότι « όλα τα παιχνίδια περιέχουν την ιδέα του θανάτου ». Τό ρήμα "περιέχουν" είναι ουσιώδες. Όπως ήξεραν οι Εβραίοι που επινόησαν τη θεωρία διαχείρισης του τρόμου , τα ψυχολογικά και πνευματικά αδύναμα ανθρώπινα όντα -δηλαδή η συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων σε κοσμικούς πολιτισμούς και λιγώτεροι σε θρησκευτικούς - κυριαρχούνται και οδηγούνται από τον φόβο του θανάτου. Παιχνίδια όπως το σκάκι, το οποίο τελειώνει με checkmate ή shah matο βασιλιάς είναι νεκρός» στα Φαρσί [Περσικά]) είναι ένας τρόπος για τους παίκτες να εμπεριέχουν την ιδέα του θανάτου μέσα στο οριοθετημένο βασίλειο της σκακιέρας με τους παίκτες και τους κανόνες της, ώστε να αποφεύγουν να σκέφτονται για τους δικούς τους επικείμενους θανάτους στον πραγματικό κόσμο.

Η θεωρία της διαχείρισης του τρόμου προτείνει ότι όσο περισσότερο επιβάλλεται η σκέψη του θανάτου στη συνείδηση ​​ενός ατόμου, τόσο πιο εναγώνια (και ενδεχομένως παθολογικά) είναι τα μέσα της υπεκφυγής. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι σε κοσμικούς πολιτισμούς, που στερούνται πειστικών δογμάτων ή εμπειριών για την αθανασία της ψυχής, ξοδεύουν τόσο πολύ από τον χρόνο και την ενέργειά τους σε φρενήρεις, ανούσιες εκτροπές . Περνούν ώρες κάθε μέρα γεμάτες ασήμαντα πράγματα, κοιτάζοντας τα τηλέφωνά τους ή τις οθόνες της τηλεόρασής τους. Πολλοί χάνονται στα βιντεοπαιχνίδια και την πορνογραφία. Οι πιο ζωηροί και πιο ευφάνταστοι μπορεί να αφοσιωθούν στην αναρρίχηση στο Έβερεστ ή στις εταιρικές ή γραφειοκρατικές ή στρατιωτική ιεραρχία ή στην επίτευξη αθλητικής ή ακαδημαϊκής αριστείας για τον εαυτό τους ή τα παιδιά τους. Οι εξαιρετικά χυδαίοι, οι Εβραίοι ως επί το πλείστον, επιδιώκουν τα χρήματα με κάθε διαθέσιμο μέσο και δεν φαίνεται ποτέ πως έχουν αρκετά.*

Καθώς η συνεχιζόμενη γενοκτονία του Εβραϊκού Κράτους της Παλαιστίνης και της Δυτικής Ασίας επιταχύνεται, μόνο ένας ανόητος θα μπορούσε να αρνηθεί ότι οι Εβραίοι είναι το πιο παθολογικό έθνος στη Γη. Και όπως εξηγεί η Εβραϊκή Θεωρία Διαχείρισης Τρόμου, αυτό συμβαίνει επειδή ο φόβος τους για το θάνατο ξεπερνά τους άλλους λαούς ».

Το Κοράνι λέει για τους Εβραίους:

«Και σίγουρα θα τους βρεις τους πιο άπληστους ανθρώπους για ζωή…» (2:96) Και: «Πες: «Ω Εβραίοι! Εάν ισχυρίζεστε ότι είστε ο εκλεκτός ˹λαός˺ του Αλλάχ υπεράνω όλης της ανθρωπότητας, τότε ευχηθείτε τον θάνατο, εάν αυτό που λέτε είναι αλήθεια. Αλλά δεν θα το ευχηθούν, εξαιτίας αυτού που έχουν κάνει τα χέρια τους ». (62:7)

Είναι άπληστοι για τη ζωή (ισόβιοι σκλάβοι της απληστίας) επειδή οδηγούνται τόσο έντονα να αποφύγουν την συνειδητοποίηση του θανάτου. Και όσο πιο άπληστοι γίνονται, και όσο περισσότερα εγκλήματα διαπράττουν για να υπηρετήσουν την απληστία τους, τόσο περισσότερο φοβούνται τον απολογισμό του θανάτου.

Έτσι οι Εβραίοι αρχηγοί των φυλών τους, με την ψυχοπαθή γκανγκστερική νοοτροπία τους, φαντάζονται ότι οι εχθροί τους πρέπει να σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο. Σαν ψυχοπαθής που δικάζεται για φόνο με τσεκούρι, οι Μεγάλοι Εβραίοι παλεύουν να καταλάβουν τον τρόπο που σκέφτονται και αισθάνονται οι κανονικοί άνθρωποι. Η βασική τους υπόθεση είναι ότι οι εχθροί τους είναι γκάνγκστερ σαν αυτούς και φοβούνται τον θάνατο με τον ίδιο τρόπο. Σκέφτονται ότι αν ακολουθήσουν τη συμβουλή του Ταλμούδ να σκοτώσουν τους καλύτερους από τους εθνικούς, θα αποθαρρύνουν τους γκοϊμ εχθρούς τους ενώ θα αφαιρέσουν σημαντικά κομμάτια από τη σκακιέρα, διασφαλίζοντας την τελική τους νίκη.

Αυτό που δεν συνειδητοποιούν είναι ότι οι ανθρώπινες κοινωνίες δεν είναι σκακιέρα και οι άνθρωποι δεν είναι πιόνια. Οι φυσιολογικοί άνθρωποι δεν παίζουν με τους κανόνες των ψυχοπαθών - αν και καθώς το τερατώδες κακό του ψυχοπαθούς εχθρού τους γίνεται σταδιακά εμφανές, θα κάνουν ό,τι χρειάζεται για να προστατευτούν.

Αν με τον όρο παθολογικά εννοούμε «οδηγούμενοι από τον ακραίο φόβο του θανάτου» (όπως οι Εβραίοι) τότε πρέπει να σημειωθεί ότι οι σημερινοί εχθροί τους δεν είναι απλώς σχετικά μη παθολογικοί, αλλά εξαιρετικά. Όπως περιγράφει ο Bergman στο Rise and Kill First , το Ισραήλ χρησιμοποίησε τον φόνο για να εξαλείψει μεγάλο μέρος της ηγεσίας της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης και άλλων κοσμικών αντιστασιακών ομάδων. Αυτό ανάγκασε την Αντίσταση να προχωρήσει πέρα ​​από τον φόβο του θανάτου. Και έτσι γεννήθηκε η Ισλαμική Αντίσταση.

Ο Bergman σημειώνει ότι η Χαμάς, η Χεζμπολάχ, η Ισλαμική Τζιχάντ και άλλες θρησκευτικές ομάδες της Αντίστασης είναι πολύ πιο τρομεροί αντίπαλοι από ό,τι ήταν ποτέ η κοσμική PLO. Ένας λόγος, επισημαίνει, είναι ότι είναι πολύ πιο δύσκολο να διεισδύσουν. Φαίνεται ότι οι γνήσια ευσεβείς άνθρωποι έχουν καλή μύτη για ειλικρινή ευσέβεια μεταξύ των στενών συνεργατών τους. Αλλά το πιο σημαντικό, οι ειλικρινείς μουσουλμάνοι (μαζί με άλλους θρησκευόμενους) φοβούνται περισσότερο τον Θεό παρά τον θάνατο. Για αυτούς δεν υπάρχει ανώτερη τιμή από το μαρτύριο.

Η άνοδος της θρησκευτικής Αντίστασης μέσα και γύρω από την ιστορική Παλαιστίνη έχει εντείνει πολύ μια ήδη υπάρχουσα ασυμμετρία στο πόσο πόνο είναι διατεθειμένη να απορροφήσει κάθε πλευρά. Από την αρχή της γενοκτονικής σιωνιστικής επίθεσης στην Παλαιστίνη, οι ιθαγενείς μπορούσαν να ανεχτούν περισσότερο πόνο από ό,τι οι εισβολείς. Αυτό συμβαίνει σχεδόν πάντα όταν ένας εισβολέας επιτίθεται σε έναν υπερασπιστή: Το πλεονέκτημα του αμυνόμενου είναι ότι είναι πρόθυμος να υποφέρει και να πεθάνει για να υπερασπιστεί το μέρος του, ενώ ο εισβολέας θα ανεχθεί πολύ λιγότερο πόνο και κίνδυνο να προσπαθήσει να κλέψει την περιουσία κάποιου άλλου. (Οι άνθρωποι δεν είναι τα μόνα εδαφικά ζώα που λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο.) Αυτή η ασυμμετρία μεγαλώνει όταν οι εισβολείς είναι πλουσιότεροι και πιο κοσμοπολίτες από τους υπερασπιστές: μπορούν εύκολα να πάνε κάπου αλλού και να ζήσουν άνετα, ενώ οι υπερασπιστές όχι.

Έτσι, ακόμη και πριν από την άνοδο της θρησκευτικής Αντίστασης, ο λαός του Λεβάντε είχε ένα τεράστιο πλεονέκτημα στον αγώνα του ενάντια στους εισβολείς Σιωνιστές εποίκους: Μπορούσαν να ανεχθούν πολύ περισσότερο πόνο. Αλλά αυτό το πλεονέκτημα έγινε ένα κβαντικό άλμα όταν η σκυτάλη της Αντίστασης πέρασε από την PLO στην Ισλαμική Αντίσταση, χάρη στη σειρά δολοφονιών της Μοσάντ που περιγράφει ο Μπέργκμαν. Από τότε που η Ισλαμική Αντίσταση αντικατέστησε την κοσμική, οι Σιωνιστές έχουν κάνει μάρτυρες πολλούς μεγάλους ηγέτες – και κάθε φορά που πέφτει ένας, εμφανίζεται ένας άλλος. Όταν σκότωσαν τον ηγέτη της Χεζμπολάχ Sayyed Abbas Musawi το 1992, πήραν τον Nasrallah. Ομοίως, η δολοφονία του ιδρυτή της Χαμάς, Shaykh Ahmed Yassin, απλώς άνοιξε το δρόμο για ηγέτες όπως ο Yahya Sinwar, ο οποίος ηγήθηκε του αριστοτεχνικού ξεσπάσματος των στρατοπέδων συγκέντρωσης της 7ης Οκτωβρίου .

Οι άνθρωποι (σε ​​αντίθεση με τους Σιωνιστές ψυχοπαθείς) αντιδρούν σε τέτοια μαρτύρια γιορτάζοντας τους μάρτυρες και επιδιώκοντας να τους μιμηθούν. Καθώς γράφω, εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον Παγκόσμιο Νότο εύχονται να μπορούσαν να περπατήσουν το είδος του μονοπατιού που περπάτησε ο Nasrallah, και ένα σημαντικό μέρος από αυτούς θα αναλάβει δράση για να προσπαθήσει να το πραγματοποιήσει, με πολλούς τρόπους, μεγάλους και μικρούς. Επιπλέον, η λαμπερή δόξα του  Nasrallah και των άλλων μαρτύρων για την Παλαιστίνη έρχεται τώρα σε τόσο έντονη αντίθεση με την κολασμένη δυσωδία που αποπνέουν τα ψέματα σιωνιστικά αποβράσματα που ένα σημαντικό ποσοστό του πληθυσμού της Γης συνειδητοποιεί τώρα ότι έχει ένα ψυχοπαθές τέρας ανάμεσά του, έναν καρκίνο. που πρέπει να αφαιρεθεί με κάθε απαραίτητο μέσο. Αυτή η αυγή της συνειδητοποίησης  -όπως η αυγή της συνειδητοποίηση μιας προϊστορικής ανθρώπινης φυλής ότι ένα από τα μέλη της είναι ψυχοπαθής- θα οδηγήσει αναπόφευκτα στον θάνατο του ψυχοπαθή.

Ο Sayyed Hassan Nasrallah είδε το μαρτύριο του να έρχεται και το καλωσόρισε. Λίγο πριν οι Ισραηλινοί ισοπεδώσουν τελείως έξι πολυώροφα κτίρια που φιλοξενούσαν πολλές γυναίκες και παιδιά, σφάζοντας δεκάδες αμάχους για να μαρτυρήσουν μερικούς ηγέτες της Αντίστασης, ο Nasrallah έγραψε στο "Χ"  (Twitter) :

«Μπορεί να μην μείνω για πολύ καιρό ανάμεσά σας. Έχουν σχεδιαστεί διαδικασίες ώστε να είμαστε προετοιμασμένοι. Ακόμα κι αν είμαστε όλοι μαρτυρικοί, ακόμα κι αν τα σπίτια μας καταστραφούν πάνω από τα κεφάλια μας, δεν θα εγκαταλείψουμε ποτέ την επιλογή της ισλαμικής αντίστασης».


Μεταξύ των θρησκευόμενων ανθρώπων, δεν υπάρχει υψηλότερη τιμή από εκείνον ενός μάρτυρα που πέθανε στο μονοπάτι του Θεού—δηλαδή της δικαιοσύνης, της εντιμότητας και της αλήθειας. Κάθε Μουσουλμάνος στη Γη προσεύχεται για να μπορέσει να ανέλθει σε αυτό το είδος μοίρας και τελικά να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο του Παραδείσου όπου μάρτυρες όπως ο Sayyed Hassan Nasrallah απολαμβάνουν την μαγευτική αιωνιότητα τους.

Έτσι, δεν θα λείπουν οι νέοι που θα παραταχθούν για να ενταχθούν στην Αντίσταση με την ελπίδα να ανέλθουν σε αυτό το είδος τιμής και να κερδίσουν τις μεγαλύτερες νίκες στον επόμενο κόσμο — και, αν θέλει ο Θεός, σε αυτόν. Για κάθε άγιο διοικητή των πιστών που οι Σιωνιστές δολοφονούν άδοξα, δεκάδες, εκατοντάδες ή χιλιάδες θα σηκωθούν από τα πρώτα τους βήματα και θα συνεχίσουν μπροστά στο μονοπάτι του Θεού μέχρι την τελική νίκη.


* Όπως το έθεσε ο καταραμένος, ο αντισημίτης Μαρξ, το χρήμα είναι ο πραγματικός θεός των Εβραίων: «  Ποια είναι η κοσμική θρησκεία του Εβραίου; Απατεωνιά. Ποιος είναι ο κοσμικός του Θεός; Το χρήμα.... Το χρήμα είναι ο ζηλιάρης θεός του Ισραήλ » 

ἀπό : unz.com

Ἕνα θέμα γιά ὅσους βλέπουν  κάπως "ὕποπτα" τίς ἀντιστασιακές ὀργανώσεις τῆς Χαμάς καί Χεζμπολάχ. Δέν εἶναι τόσο ἁπλά τά πράγματα λοιπόν. Ἴσως εἶναι ἀκόμη πιό ...μεταφυσικά ἀπ᾿ὅσο μπορεῖ νά φαίνονται ὑπό κάποια ὁπτική θεώρησιν ...


Ἡ Πελασγική

2 σχόλια:

  1. Sri Chinmoy πάντα επίκαιρος..
    Η αγάπη ποτέ δεν φοβάται τον φόβο..

    Ο φόβος πάντα φοβάται την αγαπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστά συμπεριέλαβες καί ἐδῶ,τήν ῥῆσιν τοῦ Sri Chinmoy.

      Θά ἤθελα νά διαβάσουν μέ προσοχή οἱ φίλοι μας τό συγκεκριμένο θέμα. Εἶναι πολύ σημαντικόν.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ zen !

      Διαγραφή