" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ !


Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024

Μυστικά καί ψέματα: Ἔτσι ἡ Δύσις καταδίκασε τήν Οὐκρανία

το σκίτσο ἐδῶ
 Γράφει ὁ Glenn Diesen

Τον Φεβρουάριο του 2022, η Ρωσία ξεκίνησε τη στρατιωτική της επιχείρηση κατά της Ουκρανίας για να επιβάλει μια διευθέτηση αφού μια ομάδα χωρών του ΝΑΤΟ είχε υπονομεύσει την ειρηνευτική συμφωνία Μινσκ ΙΙ για επτά χρόνια. Την πρώτη ημέρα μετά την έναρξη των εχθροπραξιών, ο Βλαντιμίρ Ζελένσκι επιβεβαίωσε ότι η Μόσχα επικοινώνησε μαζί του για να συζητήσουν τις διαπραγματεύσεις που βασίζονται στην αποκατάσταση της ουκρανικής ουδετερότητας. Την τρίτη ημέρα, η Ρωσία και η Ουκρανία συμφώνησαν να ξεκινήσουν ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις με βάση μια ρωσική στρατιωτική απόσυρση σε αντάλλαγμα. Ο Ζελένσκι ανταποκρίθηκε ευνοϊκά σε αυτόν τον όρο και ζήτησε ακόμη και μια «συλλογική συμφωνία ασφάλειας» που θα συμπεριλάβει τη Ρωσία για να μετριάσει τον ανταγωνισμό στον τομέα της ασφάλειας που είχε πυροδοτήσει τον πόλεμο.

Οι συνομιλίες που ακολούθησαν αναφέρονται ως "οι διαπραγματεύσεις της Κωνσταντινούπολης", στις οποίες η Ρωσία και η Ουκρανία βρίσκονταν κοντά σε μια συμφωνία πριν τη σαμποτάρουν οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με πολυάριθμους ισχυρισμούς ανθρώπων που πρόσκεινται στη διαδικασία. 

Η Ουάσιγκτον απορρίπτει τις διαπραγματεύσεις χωρίς προϋποθέσεις

Για την Ουάσιγκτον, υπήρχαν μεγάλα κίνητρα να χρησιμοποιήσει τον μεγάλο στρατό πληρεξουσίων που είχε δημιουργήσει στην Ουκρανία για να αποδυναμώσει τη Ρωσία ως στρατηγικό αντίπαλο, αντί να αποδεχτεί ένα ουδέτερο Κίεβο. Την πρώτη μέρα μετά την έναρξη της στρατιωτικής επιχείρησης, όταν ο Ζελένσκι απάντησε θετικά στην έναρξη των διαπραγματεύσεων χωρίς προϋποθέσεις, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ, Ned Price, απέρριψε  αυτή τη στάση – λέγοντας ότι η Ρωσία θα πρέπει πρώτα να αποσύρει όλες τις δυνάμεις της.

«Τώρα βλέπουμε τη Μόσχα να προτείνει ότι η διπλωματία γίνεται στην κάννη ενός όπλου ή καθώς οι ρουκέτες, οι όλμοι και το πυροβολικό της Μόσχας στοχεύουν τον ουκρανικό λαό. Αυτό δεν είναι πραγματική διπλωματίαΕάν ο Πρόεδρος Πούτιν είναι σοβαρός για τη διπλωματία, ξέρει τι μπορεί να κάνει. Θα πρέπει να σταματήσει αμέσως την εκστρατεία βομβαρδισμού εναντίον αμάχων, να διατάξει την απόσυρση των δυνάμεών του από την Ουκρανία και να δείξει πολύ ξεκάθαρα, χωρίς καμμία αμφιβολία, στον κόσμο ότι η Μόσχα είναι έτοιμη να αποκλιμακωθεί». 

Αυτό ήταν ένα αίτημα για συνθηκολόγηση καθώς η ρωσική στρατιωτική παρουσία στην Ουκρανία ήταν το διαπραγματευτικό χαρτί της Μόσχας για την επίτευξη του στόχου της αποκατάστασης της ουδετερότητας του Κιέβου. Λιγότερο από ένα μήνα αργότερα, ο Price ρωτήθηκε εάν η Ουάσιγκτον θα υποστήριζε τις ειρηνευτικές συνομιλίες, στις οποίες απάντησε αρνητικά, καθώς η σύγκρουση ήταν μέρος ενός ευρύτερου αγώνα:

«Αυτός είναι ένας πόλεμος που είναι από πολλές απόψεις μεγαλύτερος από τη Ρωσία, είναι μεγαλύτερος από την ΟυκρανίαΤο βασικό σημείο είναι ότι υπάρχουν αρχές που διακυβεύονται εδώ που έχουν καθολική εφαρμογή παντού, είτε στην Ευρώπη, είτε στον Ινδο-Ειρηνικό, οπουδήποτε ανάμεσα."

Οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο απαιτούν έναν μακρύ πόλεμο: Πολεμώντας τη Ρωσία με τους Ουκρανούς

Στα τέλη Μαρτίου 2022, ο Ζελένσκι αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο The Economist ότι «υπάρχουν εκείνοι στη Δύση που δεν τους πειράζει ένας μακροχρόνιος πόλεμος γιατί θα σήμαινε εξάντληση της Ρωσίας, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει τον θάνατο της Ουκρανίας και έχει κόστος τις ουκρανικές ζωές».

Ισραηλινοί και Τούρκοι μεσολαβητές επιβεβαίωσαν έκτοτε ότι η Ουκρανία και η Ρωσία επιθυμούσαν και οι δύο να κάνουν έναν συμβιβασμό για τον τερματισμό του πολέμου προτού παρέμβουν οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο για να αποτρέψουν την έκρηξη της ειρήνης.

Ο Ζελένσκι είχε επικοινωνήσει με τον πρώην πρωθυπουργό του Ισραήλ Naftali Bennett  για να βοηθήσει στις συνομιλίες. Ο Μπένετ σημείωσε ότι ο Πούτιν ήταν πρόθυμος να κάνει «τεράστιες παραχωρήσεις» εάν η Ουκρανία αποκαταστήσει την ουδετερότητά της για να τερματίσει την επέκταση του ΝΑΤΟ. Ο Ζελένσκι αποδέχτηκε αυτόν τον όρο και «και οι δύο πλευρές ήθελαν πολύ μια κατάπαυση του πυρός». 

Ωστόσο, ο Bennett  υποστήριξε ότι οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο παρενέβησαν και μπλόκαραν την ειρηνευτική συμφωνία καθώς ευνοούσαν έναν μακρύ πόλεμο. Με έναν ισχυρό ουκρανικό στρατό στη διάθεσή της, η Δύση απέρριψε την ειρηνευτική συμφωνία της Κωνσταντινούπολης και υπήρξε μια «απόφαση από τη Δύση να συνεχίσει να χτυπά τον Πούτιν» αντί να επιδιώκει την ειρήνη.

Οι Τούρκοι διαπραγματευτές κατέληξαν στο ίδιο συμπέρασμα: η Ρωσία και η Ουκρανία συμφώνησαν να επιλύσουν τη σύγκρουση αποκαθιστώντας την ουδετερότητα της Ουκρανίας, αλλά το ΝΑΤΟ αποφάσισε να πολεμήσει τη Ρωσία με τους Ουκρανούς ως πληρεξούσιο. Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Mevlut Cavusoglu υποστήριξε  ότι ορισμένα κράτη του ΝΑΤΟ ήθελαν να παρατείνουν τον πόλεμο για να αιμορραγήσουν τη Ρωσία:

«Μετά τις συνομιλίες στην Κωνσταντινούπολη, δεν πιστεύαμε ότι ο πόλεμος θα διαρκούσε τόσο πολύ… Αλλά μετά τη συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ, είχα την εντύπωση ότι υπάρχουν εκείνοι στα κράτη μέλη του ΝΑΤΟ που θέλουν να συνεχιστεί ο πόλεμος – όσο ο πόλεμος συνεχίζεται η Ρωσία αδυνατίζει. Δεν τους ενδιαφέρει πολύ η κατάσταση στην Ουκρανία».

Ο Numan Kurtulmus, αντιπρόεδρος του πολιτικού κόμματος του Τούρκου Προέδρου Recep Tayyip Erdogan, επιβεβαίωσε ότι ο Ζελένσκι ήταν έτοιμος να υπογράψει την ειρηνευτική συμφωνία πριν παρέμβουν οι ΗΠΑ:

«Αυτός ο πόλεμος δεν είναι μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, είναι πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Δύσης. Υποστηρίζοντας την Ουκρανία, τις Ηνωμένες Πολιτείες και ορισμένες χώρες στην Ευρώπη ξεκινούν μια διαδικασία παράτασης αυτού του πολέμου. Αυτό που θέλουμε είναι να τελειώσει αυτός ο πόλεμος. Κάποιος προσπαθεί να μην τελειώσει ο πόλεμος. Οι ΗΠΑ βλέπουν την παράταση του πολέμου ως συμφέρον τους».


Ο Ουκρανός πρεσβευτής Aleksandr Chalyi, ο οποίος συμμετείχε στις ειρηνευτικές συνομιλίες με τη Ρωσία, επιβεβαιώνει  ότι ο Πούτιν «προσπάθησε τα πάντα» για να καταλήξει σε μια ειρηνευτική συμφωνία και κατάφεραν «να βρουν έναν πολύ πραγματικό συμβιβασμό».  Ο David Arakhamia, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ουκρανίας και επικεφαλής του πολιτικού κόμματος του Ζελένσκι, είπε ότι  το βασικό αίτημα της Ρωσίας είναι η ουκρανική ουδετερότητα.  «Ήταν έτοιμοι να τερματίσουν τον πόλεμο, αν εμείς, όπως η Φινλανδία κάποτε, αποδεχόμασταν την ουδετερότητα και δεσμευόμασταν να μην ενταχθούμε στο ΝΑΤΟ. Στην πραγματικότητα, αυτό ήταν το κύριο σημείο. Όλα τα υπόλοιπα είναι κοσμητικές και πολιτικές «προσθήκες».  Ο Aleksey Arestovich, ο πρώην σύμβουλος του Zelensky, επιβεβαίωσε επίσης ότι η Ρωσία ασχολείται κυρίως με την αποκατάσταση της ουδετερότητας της Ουκρανίας.

Το κύριο εμπόδιο για την ειρήνη ξεπεράστηκε έτσι καθώς ο Ζελένσκι προσέφερε ουδετερότητα στις διαπραγματεύσεις. Η δοκιμαστική ειρηνευτική συμφωνία επιβεβαιώθηκε από τη Fiona Hill  , πρώην αξιωματούχο στο Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, και την Angela Stent, πρώην αξιωματικό των εθνικών υπηρεσιών πληροφοριών για τη Ρωσία και την Ευρασία. Οι Hill και Stent έγραψαν ένα άρθρο στο Foreign Affairs στο οποίο περιέγραψαν τους κύριους όρους της συμφωνίας:

«Οι Ρώσοι και οι Ουκρανοί διαπραγματευτές φάνηκε να συμφώνησαν προσωρινά στα περιγράμματα μιας ενδιάμεσης διευθέτησης μέσω διαπραγματεύσεων: η Ρωσία θα αποσυρόταν στη θέση της στις 23 Φεβρουαρίου, όταν έλεγχε μέρος της περιοχής του Ντονμπάς και ολόκληρης της Κριμαίας, και σε αντάλλαγμα, η Ουκρανία θα υποσχεθεί ότι δεν να επιδιώξει την ένταξη στο ΝΑΤΟ και αντ' αυτού να λάβει εγγυήσεις ασφαλείας από διάφορες χώρες».

Ο Μπόρις Τζόνσον πηγαίνει στο Κίεβο

Τι απέγινε η ειρηνευτική συμφωνία της Κωνσταντινούπολης; Στις 9 Απριλίου 2022, ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον πήγε στο Κίεβο με μια βιασύνη για να σαμποτάρει τη συμφωνία (φωτό ἀριστερά) και ανέφερε τις δολοφονίες στο Μπούχα ως δικαιολογία. Ουκρανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο Τζόνσον πήγε στο Κίεβο με δύο μηνύματα:

«Το πρώτο είναι ότι ο Πούτιν είναι εγκληματίας πολέμου, πρέπει να πιέζεται, όχι να γίνεται διαπραγμάτευση μαζί του. Και το δεύτερο είναι ότι ακόμα κι αν η Ουκρανία είναι έτοιμη να υπογράψει κάποιες συμφωνίες για εγγυήσεις με τον Πούτιν, δεν είναι [το ΗΒ και οι ΗΠΑ]».

Τον Ιούνιο του 2022, ο Τζόνσον είπε στην G7 και στο ΝΑΤΟ ότι η λύση στον πόλεμο ήταν «στρατηγική αντοχή» και «τώρα δεν είναι η ώρα να διευθετηθούν και να ενθαρρύνουν τους Ουκρανούς να συμβιβαστούν με μια κακή ειρήνη». 

Ο Τζόνσον δημοσίευσε επίσης ένα άρθρο στη Wall Street Journal υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχουν διαπραγματεύσεις.  «Ο πόλεμος στην Ουκρανία μπορεί να τελειώσει μόνο με την ήττα του Βλαντιμίρ Πούτιν».  Πριν από το ταξίδι του Τζόνσον στο Κίεβο, ο ιστορικός Niall Ferguson πήρε συνέντευξη από αρκετούς Αμερικανούς και Βρετανούς ηγέτες που επιβεβαίωσαν ότι είχε ληφθεί απόφαση «η σύγκρουση να επεκταθεί και έτσι να αιμορραγήσει ο Πούτιν», καθώς «το μόνο τελικό παιχνίδι τώρα είναι το τέλος του καθεστώτος Πούτιν.

Ο απόστρατος Γερμανός στρατηγός Harald Kujat,( φωτό ἀριστερά ),  πρώην επικεφαλής της γερμανικής Bundeswehr και πρώην πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ, επιβεβαίωσε ότι ο Τζόνσον είχε σαμποτάρει τις ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις. Ο Κουτζάτ είπε

«Η Ουκρανία είχε δεσμευτεί να αποκηρύξει την ένταξη στο ΝΑΤΟ και να μην επιτρέψει τη στάθμευση ξένων στρατευμάτων ή στρατιωτικών εγκαταστάσεων», ενώ «η Ρωσία είχε προφανώς συμφωνήσει να αποσύρει τις δυνάμεις της στο επίπεδο της 23ης Φεβρουαρίου». Ωστόσο, «ο Μπόρις Τζόνσον παρενέβη στο Κίεβο στις 9 Απριλίου και εμπόδισε μια υπογραφή. Το σκεπτικό του ήταν ότι η Δύση δεν ήταν έτοιμη για το τέλος του πολέμου». 

Σύμφωνα με τον Kujat, η Δύση απαίτησε ρωσική συνθηκολόγηση. «Τώρα η πλήρης αποχώρηση απαιτείται επανειλημμένα ως προϋπόθεση για τις διαπραγματεύσεις».  Εξήγησε  ότι αυτή η θέση οφείλεται στα πολεμικά σχέδια των ΗΠΑ εναντίον της Ρωσίας:

«Ίσως μια μέρα θα τεθεί το ερώτημα ποιος δεν ήθελε να αποτρέψει αυτόν τον πόλεμοΟ διακηρυγμένος στόχος τους είναι να αποδυναμώσουν τη Ρωσία πολιτικά, οικονομικά και στρατιωτικά σε τέτοιο βαθμό που στη συνέχεια να στραφούν στον γεωπολιτικό τους αντίπαλο, τον μόνο ικανό θέτοντας σε κίνδυνο την υπεροχή τους ως παγκόσμια δύναμη: Την Κίνα… Όχι, αυτός ο πόλεμος δεν αφορά την ελευθερία μας… Η Ρωσία θέλει να αποτρέψει τον γεωπολιτικό αντίπαλό της ΗΠΑ από το να αποκτήσει στρατηγική υπεροχή που απειλεί την ασφάλεια της Ρωσίας».

Τι είπαν στην Ουκρανία οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο; Γιατί ο Ζελένσκι έκανε μια συμφωνία δεδομένου ότι γνώριζε ότι ορισμένα δυτικά κράτη ήθελαν να χρησιμοποιήσουν την Ουκρανία για να εξουθενώσουν τη Ρωσία σε έναν μακροχρόνιο πόλεμο – ακόμα κι αν αυτός θα κατέστρεφε την Ουκρανία; Ο Ζελένσκι πιθανότατα έλαβε μια πρόταση που δεν μπορούσε να αρνηθεί: Εάν ο Ζελένσκι επιδίωκε ειρήνη με τη Ρωσία, τότε δεν θα λάμβανε καμία υποστήριξη από τη Δύση και αναμενόμενα θα αντιμετώπιζε μια εξέγερση από τις ακροδεξιές / φασιστικές ομάδες που οι ΗΠΑ είχαν οπλίσει και εκπαιδεύσει . Αντίθετα, εάν ο Ζελένσκι επέλεγε τον πόλεμο, τότε το ΝΑΤΟ θα έστελνε όλα τα όπλα που απαιτούνται για να νικήσει τη Ρωσία, το ΝΑΤΟ θα επέβαλε εξοντωτικές κυρώσεις στη Ρωσία και το ΝΑΤΟ θα πίεζε τη διεθνή κοινότητα να απομονώσει τη Ρωσία. Ο Ζελένσκι θα μπορούσε έτσι να πετύχει αυτό που τόσο ο Ναπολέων όσο και ο Χίτλερ δεν κατάφεραν - να νικήσουν τη Ρωσία.

Ο Arestovich εξήγησε το 2019 ότι ένας μεγάλος πόλεμος με τη Ρωσία ήταν το τίμημα της ένταξης στο ΝΑΤΟ. Προέβλεψε ότι η απειλή της ένταξης της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ θα «προκαλούσε τη Ρωσία να ξεκινήσει μια μεγάλης κλίμακας στρατιωτική επιχείρηση εναντίον της Ουκρανίας»  και η Ουκρανία θα μπορούσε να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ αφού νικήσει τη Ρωσία.

Η νίκη επί της Ρωσίας θεωρήθηκε βεβαιότητα, καθώς η Ουκρανία θα ήταν απλώς η αιχμή του δόρατος ενός ευρύτερου πολέμου διαμεσολαβητών του ΝΑΤΟ.  «Σε αυτή τη σύγκρουση, θα υποστηριχτούμε πολύ ενεργά από τη Δύσημε όπλα, εξοπλισμό, βοήθεια, νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας και την πολύ πιθανή εισαγωγή ενός στρατεύματος του ΝΑΤΟ, μιας ζώνης απαγόρευσης πτήσεων κ.λπ. Δεν θα χάσουμε, και αυτό είναι καλό.”

Το ΝΑΤΟ άνοιξε τη μηχανή προπαγάνδας για να πείσει το κοινό ότι ο πόλεμος εναντίον της Ρωσίας ήταν ο μόνος δρόμος για την ειρήνη. Η ρωσική «εισβολή» ήταν «απρόκλητη» . Ο στόχος της Μόσχας ήταν να κατακτήσει όλη την Ουκρανία για να αποκαταστήσει τη Σοβιετική Ένωση. Η αποχώρηση της Ρωσίας από το Κίεβο δεν ήταν ένδειξη καλής θέλησης για ανταπόδοση, αλλά ένδειξη αδυναμίας. ήταν αδύνατο να διαπραγματευτεί με τον Πούτιν. και ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ υποστήριξε στη συνέχεια ότι «τα όπλα είναι ο δρόμος προς την ειρήνη». 

Το δυτικό κοινό, κατηχημένο στην αντιρωσική προπαγάνδα επί δεκαετίες, πίστευε ότι το ΝΑΤΟ ήταν απλώς ένα παθητικό τρίτο μέρος που επιδιώκει να προστατεύσει την Ουκρανία από την πιο πρόσφατη μετενσάρκωση του Χίτλερ. Ο Ζελένσκι έλαβε τον ρόλο του νέου Τσόρτσιλπολεμώντας γενναία μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό αντί να αποδεχτεί μια κακή ειρήνη.

Η αναπόφευκτη συμφωνία Istanbul+ για τον τερματισμό του πολέμου

Ο πόλεμος δεν πήγε όπως αναμενόταν. Η Ρωσία έχτισε έναν ισχυρό στρατό και νίκησε τον ουκρανικό στρατό που είχε χτιστεί από το ΝΑΤΟ. Οι κυρώσεις ξεπεράστηκαν με τον επαναπροσανατολισμό της οικονομίας προς την Ανατολή και αντί να απομονωθεί, η Ρωσία ανέλαβε ηγετικό ρόλο στην οικοδόμηση μιας πολυπολικής παγκόσμιας τάξης.

Πώς μπορεί να τερματιστεί ο πόλεμος; Οι προτάσεις μιας συμφωνίας ένταξης γης για το ΝΑΤΟ αγνοούν ότι ο κύριος στόχος της Ρωσίας δεν είναι το έδαφος αλλά ο τερματισμός της επέκτασης του ΝΑΤΟ, καθώς θεωρείται υπαρξιακή απειλή. Η επέκταση του ΝΑΤΟ είναι η πηγή της σύγκρουσης και η εδαφική διαμάχη είναι η συνέπεια, επομένως οι εδαφικές παραχωρήσεις της Ουκρανίας σε αντάλλαγμα για την ένταξη στο ΝΑΤΟ δεν είναι αρχή.

Το θεμέλιο για οποιαδήποτε ειρηνευτική συμφωνία πρέπει να είναι η φόρμουλα Istanbul+. Μια συμφωνία για την αποκατάσταση της ουδετερότητας της Ουκρανίας, συν εδαφικές παραχωρήσεις ως συνέπεια σχεδόν τριών ετών πολέμου. Η απειλή για επέκταση του ΝΑΤΟ μετά το τέλος του πολέμου απλώς θα δώσει κίνητρο στη Ρωσία να καταλάβει στρατηγικά εδάφη από το Χάρκοβο μέχρι την Οδησσό και να διασφαλίσει ότι θα παραμείνει μόνο ένα δυσλειτουργικό ουκρανικό κράτος που δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον της Ρωσίας.


Αυτή είναι μια σκληρή μοίρα για το ουκρανικό έθνος και τα εκατομμύρια των Ουκρανών που έχουν υποφέρει τόσο πολύ. Ήταν επίσης ένα προβλέψιμο αποτέλεσμα, όπως προειδοποίησε ο Ζελένσκι τον Μάρτιο του 2022
 «Υπάρχουν εκείνοι στη Δύση που δεν τους πειράζει ένας μακροχρόνιος πόλεμος, επειδή θα σήμαινε εξουθένωση της Ρωσίας, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει τον θάνατο της Ουκρανίας και έχει το κόστος ουκρανικές ζωές »

 

Ἀπό : swentr.site


Ἡ Πελασγική

6 σχόλια:

  1. Ειναι η ΝΤΠ / NWO τους .. που διακυβεύεται και δινουν τα ρεστα τους .. εις βαρος ολων των ανθρωπων .. που ουτως η άλλως (με η χωρις μπολια .. ) θελουν να δολοφονήσουν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναί, καί ἔχεις δίκαιο ὅπως τά λές. Αὐτός εἶναι ὁ σκοπός τους. Ἡ καταστροφή τῆς Ἀνθρωπότητος. Πόσο μισοῦν τόν Ἄνθρωπο !!!
      Ἀπερίγραπτο τό μῖσος τους ! Καί ποῦ νά πρωτοσταθῇς πρός ἀπόδειξιν ; Ἁπλῶς ἄς κυττάξει κανείς γύρω του, θά καταλάβῃ. Ὅπου κι᾿ἄν εἶναι ...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ zen !

      Διαγραφή
  2. Να δουμε και μερικες διαφημιστικες πινακιδες σε δρομους ταχειας κυκλοφοριας, εξω απ' το Σικαγο.

    https://dailystormer.in/wp-content/uploads/2024/10/mrbeast-israel-1-618x738.webp
    και
    https://dailystormer.in/wp-content/uploads/2024/10/mrbeast-israel-2-618x620.webp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τό διάβασα τό θέμα καί νομίζω πώς θά τούς πιάσουν αὐτούς πού τό ἔκαναν. Τώρα γιά ποιό λόγο ἐνέπλεξαν ἐκεῖνον τόν τύπο,δέν τό κατάλαβα. Μία ματιά πού ἔριξα στό κανάλι του μοῦ προκάλεσε κάτι ἀρνητικό... Τέλος πάντων χάκαραν τίς διαφημιστικές πινακίδες γιά κάποιο χρονικό διάστημα, τά διάβασαν οσοι τά διάβασαν, προκάλεσαν μᾶλλον ἀρνητική ἐντύπωσιν ἐν τέλει καί τέλος τί βγῆκε ἀπό ὅλο αὐτό ; Ἕνα πρᾶγμα μόνον καί ἦταν ἄκρως ἀρνητικό : Γιά μία ἀκόμη φορά ἔβαλαν κατά τῶν κακομοίρηδων ἑβραίων καί μάλιστα τήν πρώτη ἡμέρα τῆς παραδοσιακῆς ἑορτῆς τους !!!
      Πάλι γιά λύπηση εἶναι...

      Δέν ξέρω τί ἄλλο νά πῶ...
      Ἴσως εἶναι πολύ ἀμερικάνικο θέμα καί δέν μποροῦμε νά πιάσουμε τό νόημα ἀπολύτως...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑΤΙ και ΠΟΙΟΥΣ να πιασουν;
      Δεν υπαρχει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, κι ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ;
      Εκτος και τοκαναν οι .............ιδιοι

      Διαγραφή
    3. « Εκτος και τοκαναν οι .............ιδιοι »

      Χμμ...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή