" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Κι' όμως παραμένουν , γιατί η μόνη επανάσταση πού δέν πρόκειται νά γίνει ποτέ , είναι από ΤΟΝ ΛΑΟ...3η πιο μισητή κυβέρνηση στον κόσμο η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου !!!







Την τρίτη θέση μεταξύ των χωρών που οι πολίτες τους μισούν περισσότερο τις κυβερνήσεις τους καταλαμβάνει η Ελλάδα σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα. Η έρευνα Global States Of Mind που κάνει κάθε χρόνο η εταιρεία Gallup δείχνει ότι μόνο ένα 14% των Ελλήνων αποδέχεται την κυβέρνηση Σαμαρά κατατάσσοντας Τρίτη τη χώρα στο σχετικό πίνακα με τις πιο μισητές κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο. Στην πρώτη θέση είναι η Βοσνία-Ερζεγοβίνη και στη δεύτερη η Βουλγαρία. «Aυτή τη χρονιά μόνο το 14% των Ελλήνων φαίνεται να αποδέχεται τους ηγέτες του και μόλις το 23% και το 29% αποδέχεται την ηγεσία της ΕΕ και της Γερμανίας αντίστοιχα. Τέλος μόνο το 19% των Ελλήνων έχει εμπιστοσύνη στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Μεταξύ άλλων η έρευνα της gallup σημειώνει ότι το 91% των Ελλήνων πιστεύει ότι η διαφθορά είναι διαδεδομένη, ενώ αναφέρει ότι το επίπεδο της ανεργίας το 2013 στη χώρα άγγιξε το 27,3%», σημειώνει ο αμερικανικός ιστότοπος 247wallst.com που δημοσιεύει τα στοιχεία. Οι χώρες με τις πιο "μισητές» κυβερνήσεις: Βοσνία Ερζεγοβίνη Βουλγαρία Ελλάδα Τσεχία Μολδαβία Πακιστάν Περού Ρουμανία Κόστα Ρίκα Τζαμάικα Πορτογαλία Ισπανία. Πηγή: www.lifo.gr
Ερωτηματικά για το πόσο αντικειμενικές είναι οι εγχώριες δημοσκοπήσεις, που τοποθετούν άλλοτε πρώτο και άλλοτε δεύτερο ως ικανότερο για πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά, προκαλούν τα στοιχεία ετήσιας δημοσκόπησης για την Global States Of Mind, όπου σύμφωνα με αυτά, ο Αντώνης Σαμαράς, ο Ευάγγελος Βενιζέλος και η κυβέρνησή τους, αποτελούν την 3η πιο μισητή κυβέρνηση παγκοσμίως! …Αυτό και αν είναι …«Success Story», αφού η ελληνική κυβέρνηση κατάφερε να ξεπεράσει σε αρνητική κρίση και συναισθήματα που προκαλεί στους πολίτες της, ακόμη και τα πιο απολυταρχικά καθεστώτα της Γης.
Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα Global States Of Mind που κάνει κάθε χρόνο η εταιρεία Gallup, το απίστευτα χαμηλό ποσοστό 14% των Ελλήνων αποδέχεται την κυβέρνηση Σαμαρά. Σύμφωνα με την λίστα που έχει δοθεί στην δημοσιότητα, η Ελλάδα είναι πλέον τρίτη σε όλο τον κόσμο στις κυβερνήσεις με χαμηλό βαθμό αποδοχής από τους πολίτες. Πρώτη, στην λίστα είναι η Βοσνία - Ερζεγοβίνη και δεύτερη η Βουλγαρία.
Επίσης, πάνω από 9 στους 10 θεωρούν ότι στην κυβέρνηση υπάρχουν φαινόμενα διαφθοράς. Ειδικότερα η Ελλάδα ισοβαθμεί στην πρώτη θέση στην διαφθορά με την Βοσνία.
Αυτές είναι οι 12 κυβερνήσεις του κόσμου με την πιο χαμηλή δημοτικότητα:

1: Βοσνία- Ερζεγοβίνη
2: Βουλγαρία
3: Ελλάδα
4: Τσεχία
5: Μολδαβία
6: Πακιστάν
7: Περού
8: Ρουμανία
9: Κόστα Ρίκα
10: Τζαμάικα
11: Πορτογαλία
12: Ισπανία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου