" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

ΠΡΟΕΧΕΙ Η ... ΓΟΥΡΟΥΝΟΚΕΦΑΛΗ ...Όχι, δεν τον πείραξε ο χάρτης της 'μεγάλης" Αλβανίας που θρασύτατα προβάλουν οι κατσαπλιάδες, όπου συμπεριλαμβάνει την  Ήπειρο και την Κέρκυρα και για την οποία θρασύτητά τους αυτή ο πρωθυπουργός της γειτόνου δημόσια εξέφρασε την ...εθνικἠ του υπερηφάνεια... Κάτι που έδωσε το πράσινο φως στους κατσαπλιάδες να ξεχυθούν στους δρόμους και να τρομοκρατούν τους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου : 

 " Στην Β.Ήπειρο είχαμε σοβαρά επεισόδια όπως βιαιοπραγίες. Κομβόι αυτοκινήτων με Αλβανούς που κρατούσαν σημαίες και λάβαρα, εισήλθε στο χωριό φωνάζοντας συνθήματα κατά των Ελλήνων και της Ελλάδας φυσικά.
Οι εισβολείς δεν αρκέστηκαν μόνο στα συνθήματα αλλά επιτέθηκαν και τραυμάτισαν κατοίκους του χωριού και για αρκετή ώρα περιφέρονταν με τα αυτοκίνητα τους στους δρόμους του χωριού, καταστρέφοντας αυτοκίνητα εκφοβίζοντας τους κατοίκους όπου εκείνη την ώρα είχαν πιαστεί στον ύπνο και μη έχοντας πολλές επιλογές να αντιδράσουν.
Σύμφωνα με το himara.gr ακούστηκαν και πυροβολισμοί που προέρχονταν από κατοίκους της Δερβιτσάνης και ρίχτηκαν στο αέρα για εκφοβισμό κατά των Αλβανών. Κάποιοι κάτοικοι έτρεξαν στην εκκλησία του χωριού χτυπώντας τις καμπάνες ώστε να συγκεντρωθούν και να απαντήσουν στην προκλητική επέλαση των Αλβανών."

Σιγά το πράγμα που θα έκανε τον αναπληρωτή πρωθυπουργό να ...θιχτεί...


Για άλλο θίχτηκε ο κ. Τούρκογλου- Βενιζέλος : για μια ΓΟΥΡΟΥΝΟΚΕΦΑΛΗ !!! 


Μάλιστα, όπως το διαβάσατε. Μια γουρουνοκεφαλή που βρέθηκε στην είσοδο του  του Ελληνοαραβικού πολιτιστικού κέντρου στην Οδό Κύπρου 2 στο Μοσχάτο, ο Ε.Βενιζέλος το "βάφτισε" επίθεση και προέβη σε βαρύγδουπη ανακοίνωση σε χρόνο ρεκόρ:

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την αποτρόπαια και προκλητική ενέργεια που σημειώθηκε έξωθεν του Ελληνοαραβικού Μορφωτικού κέντρου, σήμερα στο Μοσχάτο. Η προκλητική αυτή πράξη, που προφανώς στοχεύει στην διάδοση του μίσους και της μισαλλοδοξίας, προσβάλλει όχι μόνο τους μουσουλμάνους συνανθρώπους μας αλλά ολόκληρη την ελληνική κοινωνία που στην συντριπτική της πλειοψηφία καταδικάζει και περιθωριοποιεί τις ακραίες αυτές συμπεριφορές.
Εκφράζουμε τη βεβαιότητα ότι οι δράστες του ξενοφοβικού αυτού περιστατικού που αποσκοπεί στην υπονόμευση του κλίματος ειρηνικής συνύπαρξης, που υφίσταται στην ελληνική κοινωνία μεταξύ των πιστών όλων των θρησκειών και δογμάτων, θα εντοπιστούν και θα οδηγηθούν το συντομότερο ενώπιον των αρμόδιων δικαστικών Αρχών. Η θρασεία αυτή επίθεση δεν θα καταφέρει να πλήξει τις παραδοσιακά άριστες σχέσεις μεταξύ του ελληνικού λαού και του αραβικού και μουσουλμανικού κόσμου».


 Ναι, άριστες σχέσεις ! Στην Συρία σφάζουν έλληνες, απαγάγουν μητροπολίτες, στην Αίγυπτο καίνε και λεηλατούν μονές και σφάζουν μοναχούς και μοναχές, η Μονή της Αγίας Αικατερίνης στο Σινά ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ( ευτυχώς που ενδιαφέρνται οι Ρώσοι -ο ίδιος ο Πούτιν πηγαίνει στο Σινά να προστατέψει την μονή-) αλλά κατά τα άλλα άριστες σχέσεις μεταξύ του ελληνικού λαού και του αραβικού και μουσουλμανικού κόσμου ! 

Τουρκούτσογλου ή τούρκογλου βενιζέλε πού θα παέι ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου