" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή, 5 Οκτωβρίου 2014

ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ… ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ «ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ»!


6-10-14-noschool 

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑΣ:

Είμαι μια 40χρονη μητέρα ενός κοριτσιού 14 ετών και τακτική αναγνώστριά σας. Την Παρασκευή το μεσημέρι ήρθε το παιδί μου από το σχολείο και μου ανήγγειλε ότι τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου τα παιδιά θα πάνε κανονικά στα σχολεία, αλλά δε θα γίνουν μαθήματα. Τη ρώτησα για ποιο λόγο και δε μπορούσε να μου εξηγήσει, μάλλον τους τα είπαν κάπως μπερδεμένα.

Έσπασα το κεφάλι μου να βρω ποια γιορτή είναι στις 6 Οκτωβρίου και δεν κάνουν μαθήματα τα σχολεία, αλλά δεν κατάφερα να βρω κάποια. Αναζήτησα, λοιπόν, μια άκρη στο ίντερνετ και να τι ανακάλυψα: 

«Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού την Δευτέρα 6 Οκτωβρίου και τα μαθήματα σε όλα τα σχολεία της χώρας δεν θα πραγματοποιηθούν. Ο θεματικός άξονας της ημέρας είναι «Ρατσισμός και Διαφορετικότητα, όλοι διαφορετικοί όλοι ίσοι».
Η 1η «Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού» πρέπει να είναι ανοικτή στην ευρύτερη κοινωνία, συνεπώς προτείνεται η πρόσκληση των τοπικών αρχών, του τοπικού τύπου, των γονέων κλπ., προκειμένου να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις του κάθε σχολείου.
    Επεξεργασία και συζήτηση για τις έννοιες της βίας, του ρατσισμού, του κοινωνικού αποκλεισμού κ.ά. μέσα από μικρά κείμενα, τίτλους αθλητικών εφημερίδων, βιογραφίες αθλητών κλπ.».

Όπως καταλαβαίνετε, θα υπάρξει γερή δόση κομμουνιστικής προπαγάνδας σε συνδυασμό με συκοφαντικές αναφορές στο τρίτο κόμμα της χώρας, με θύματα τα παιδάκια μας. Αυτά γίνονται επί ψοφοδεξιάς σαμαροκρατίας και αναρωτιέμαι τι χειρότερο θα συμβεί αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ;

(ΥΓ) 1: Φυσικά δε θα στείλω το παιδί μου στο σχολείο και προτρέπω και τους υπόλοιπους γονείς να πράξουν το ίδιο!

(ΥΓ) 2: Αλήθεια, τι σχέση έχει ο σχολικός αθλητισμός με τον ρατσισμό; Προφανώς, όση έχει η ψοφοδεξιά με την έννοια της Πατρίδας!

(ΥΓ) 3: Ούτε Τσίπρα ούτε Σαμαρά. Γιατί και οι δύο είναι τα ίδια σκ…!

(ΥΓ) 4: Χρυσή Αυγή, για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Γιώτα Δημητριάδη

(Ντρέπομαι ειλικρινά που το γράφω, αλλά ψηφοφόρος για πολλά χρόνια αυτής της σάπιας ψοφοδεξιάς. Ευτυχώς πρώην…).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου