" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

MERKEL’S JUGEND ΦΤΙΑΧΝΕΙ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΑΠΟΥΛΙΑ!


bundesministerin-familie-jugend

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος.

Στη σύσταση ελληνογερμανικού «Ιδρύματος Νεολαίας» (Merkel’s Jugend), με έδρα την Πελοπόννησο, προχωράει ο πρώην κομμουνιστής και νυν ψοφοδεξιός Τατούλης, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, μετά τη συνάντησή του στην Τρίπολη, με τον εντεταλμένο του ομοσπονδιακού γερμανικού υπουργείου Οικογένειας, Ηλικιωμένων, Γυναικών και Νεότητας, Rolf Stockel!

Όπως είπε, θα πρόκειται για «ανεξάρτητο διεθνή φορέα», στα πρότυπα του γαλλογερμανικού και του γερμανοπολωνικού, τα οποία υπάρχουν εδώ και πολλές δεκαετίες (και είναι όργανα της γερμανικής εξωτερικής πολιτικής). 
 
ο γκαουλάιτερ Πελοποννήσου με τον γερμαναρά
Στην κοινή ανακοίνωση, αναφέρονται τα εξής… ωραία: «Στο επίκεντρο της πρωτοβουλίας αυτής βρίσκονται νέοι και από τις δύο χώρες, οι οποίοι επιθυμούν να ξεπεράσουν προκαταλήψεις, να ζήσουν μαζί, να εργαστούν και να έχουν ίσες ευκαιρίες σε μια κοινή Ευρώπη».

Και βέβαια, δεν πρόκειται για πρωτοβουλία του γκαουλάιτερ Πελοποννήσου, αλλά για την υλοποίηση συμφωνίας του κομμουνιστή Παπούλια και του Γερμανού προέδρου Γιόαχιμ Γκάουκ, προφανώς με την υποστήριξη της φράου Μέρκελ και του εν Αθήναις κατοχικού ανδρεικέλου της!

Χρέος των Ελλήνων νέων είναι να μείνουν μακριά κι αλάργα απ’ αυτή την κατοχική οργάνωση και να αγωνιστούν για την απελευθέρωση της πατρίδας, μέσα από τις τάξεις της Χρυσής Αυγής, που είναι σήμερα η μοναδική έκφραση ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ του ελληνικού λαού, στη νέα κατοχή!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου