" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Η ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

afisa

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου.

Όπως έλεγε και ο αείμνηστος Χρήστος Τσαγανέας στην πασίγνωστη ταινία «Το ξύλο βγήκε από τον Παράδεισο», «Οι απόψεις σας ταυτίζονται με αυτές του κυρίου Θεμιστοκλή, οι δικές μου επίσης ταυτίζονται με τις δικές του. Δύο απόψεις που συμφωνούν με μια τρίτη, απαραιτήτως θα συμφωνούν και μεταξύ τους».


Στην επικαιρότητα επανέρχεται το θέμα του Αλβανού εγκληματία  Julian Sinanaj, o οποίος μετά τη σύλληψή του στην Αλβανία τον περασμένο Ιανουάριο είχε ισχυριστεί ότι στο παρελθόν εκτέλεσε συμβόλαια θανάτου στην Ελλάδα και ότι συμμετείχε σε βομβιστική επίθεση της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» στη Θεσσαλονίκη.

Και φυσικά ομιλούμε για τη βομβιστική επίθεση στις 15 Μαΐου στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης την ευθύνη της οποίας είχε αναλάβει η ακροαριστερή τρομοκρατική οργάνωση. Σημειωτέον ότι η βόμβα είχε εκραγεί, προτού η Αστυνομία προλάβει να εκκενώσει το κτήριο. 
Επίσης ο Αλβανός εγκληματίας κατά τη σύλληψη του στις 25 Ιανουαρίου στα Τίρανα, είχε ομολογήσει σε Αλβανούς αστυνομικούς που τον ανέκριναν ότι τον Ιούλιο του 2011, είχε δολοφονήσει δυο άνδρες έξω από το νυκτερινό κέντρο «Mamacas» στο Γκάζι.


Διαπιστώνουμε λοιπόν ότι εδώ ομιλούμε για κάθαρμα ολκής, για έναν ασυνείδητο και ανηλεή δολοφόνο, που οι μεγαλοαστοί «κοινωνικοί επαναστάτες» απόφοιτοι κολλεγίων και πανάκριβων ιδιωτικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, είχαν επιστρατεύσει στις τάξεις τους, όχι απαραίτητα βάσει ιδεολογικής σχέσης, πολύ πιθανό βάσει μισθοφορικής.


Επίσης το συγκεκριμένο «λουλούδι» φαίνεται να συνδέεται και με την άλλη τρομοκρατική συμμορία τη «Σέχτα Επαναστατών».  Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, πριν αποσταλεί η δικογραφία για τη «Σέχτα επαναστατών» στον Εισαγγελέα, βάσει της οποίας ασκήθηκε η ποινική δίωξη κατ αγνώστων, είχε ζητηθεί από τις Αλβανικές αρχές να προσαχθεί στην Ελλάδα ο Sinanaj προκειμένου ν’ ανακριθεί για την πιθανολογούμενη συμμετοχή του στις διάφορες εγκληματικές πράξεις της Σέχτας, αλλά οι Αλβανικές αρχές δεν ανταποκρίθηκαν.

Βλέπουμε λοιπόν ότι οι απόψεις των «Πυρήνων» και της «Σέχτας» ταυτίζονται με «τις απόψεις» του κυρίου Θεμιστοκλή, ήτοι του Sinanaj. Επομένως όσο εγκληματίας και στυγνός δολοφόνος είναι αυτός, άλλο τόσο είναι και εκείνοι, ασχέτως και αν υποκρίνονται τους κοινωνικούς επαναστάτες.

Από την άλλη οι απόψεις των ακροαριστερών συμμοριών ταυτίζονται απόλυτα με τις απόψεις πολλών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι ποτέ δεν δίστασαν να εξυμνήσουν, να επικροτήσουν και να αποδεχθούν πλήρως την «έμπρακτη κριτική» των κατά συρροή δολοφόνων, που περιβάλλονται τον μανδύα των υπέρμαχων της κοινωνικής δικαιοσύνης.


Όπως ο βουλευτής Βασίλης Διαμαντόπουλος που από το βήμα της Βουλής υποστήριξε ότι ο «πιστολέρο» Σάββας Ξηρός θεωρείται τρομοκράτης από το Σύνταγμα και τον νόμο γιατί διάλεξε την ένοπλη πάλη, ο Νίκος Γιαννόπουλος, υψηλόβαθμο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, που προλόγισε το βιβλίο, του «Ρίνγκο» της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα, 
 οι βουλευτές Τάσος Κουράκης και Βασιλική Κατριβάνου που παρευρέθησαν ως μάρτυρες υπεράσπισης και συμπαράστασης του Σάββα Ξηρού στα δικαστήρια Πειραιά, προκειμένου ο αιμοσταγής δολοφόνος να συνεχίσει να εκτίει την ποινή του σε κατ οίκον περιορισμό. 

Επίσης η μη καταδίκη από σύσσωμο το ΣΥΡΙΖΑ των ισχυρών βομβιστικών επιθέσεων εναντίον των γραφείων της Χρυσής Αυγής στον Ασπρόπυργο και τον Πειραιά, καθώς και η αποφυγή από πολλούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καταδίκης της δολοφονίας των δυο Συναγωνιστών μας στο Νέο Ηράκλειο, που ερμηνεύεται αν μη τι άλλο σε σιωπηρή αποδοχή και έμμεση παρότρυνση. 

Και τέλος η προσθήκη των βουλευτών κυρίου Στρατούλη και της κυρίας Δούρου στη λίστα φίλων στο fb, του ακροαριστερού τρομοκράτη που δολοφόνησε έναν αυτοκινητιστή το καλοκαίρι του 2013 στην Πάρο, κατά την διάρκεια ένοπλης ληστείας τραπέζης. 

Συνοψίζοντας λοιπόν καταλήγουμε στο ότι:
  •  οι απόψεις των ακροαριστερών τρομοκρατικών συμμοριών ταυτίζονται με τις απόψεις του Αλβανού εγκληματία  Julian Sinanaj, 
  • οι απόψεις πολλών μεγαλόσχημων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ταυτίζονται με αυτές των ακροαριστερών τρομοκρατικών συμμοριών, 
οπότεδυο απόψεις που συμφωνούν με μια τρίτη, απαραιτήτως συμφωνούν και μεταξύ τους. 

Να λοιπόν πως με απλές λογικές σκέψεις, με απλούς νοητικούς συνειρμούς αποδείξαμε ότι τελικά, η «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη σε λάθος πλευρά του κοινοβουλίου, ψάχνει τις εγκληματικές οργανώσεις. Ή μήπως το κάνει ηθελημένα;

Εσείς τι λέτε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου