" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Καμία ανοχή στον αλβανικό ανθελληνισμό - Ένοχη σιωπή της Χούντας Σαμαρά στην ιταμή αλβανική πρόκληση!

Καμία ανοχή στον αλβανικό ανθελληνισμό - Ένοχη σιωπή της Χούντας Σαμαρά στην ιταμή αλβανική πρόκληση!

Με αφορμή την οργανωμένη προβοκάτσια των Αλβανών στον ποδοσφαιρικό αγώνα του Βελιγραδίου μεταξύ Σερβίας και Αλβανίας, η κυβέρνηση του Έντι Ράμα (ηγέτης του -αδελφού του ΠΑΣΟΚ- αλβανικού σοσιαλιστικού κόμματος) επιδόθηκε σε ένα παραλήρημα ανθελληνισμού το οποίο κατέληξε σε ιταμές προκλήσεις εις βάρος της ελληνικής μειονότητας της Βορείου Ηπείρου.

Τα χθεσινά γεγονότα του Βελιγραδίου, έδωσαν το έναυσμα του ξεσπάσματος της αλβανικής φρενίτιδος εις βάρος Ελλήνων και Σέρβων.


Η σημαία την οποία έφερε τηλεκατευθυνόμενο μικρό αεροπλάνο απεικόνιζε τις προθέσεις των Αλβανών για τη δημιουργία της «Μεγάλης Αλβανίας». Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύλληψη του αδερφού του Αλβανού πρωθυπουργού από τη σερβική αστυνομία εντός του γηπέδου όπου διεξήγετο ο ποδοσφαιρικός αγώνας, σχετίζεται με το γεγονός του χειρισμού του τηλεκατευθυνόμενου αεροσκάφους.


Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την άμεση αντίδραση των Αλβανών ποδοσφαιριστών στο κατέβασμα της σημαίας από Σέρβο ποδοσφαιριστή, αποδεικνύουν πως υπήρξε οργανωμένο σχέδιο από μέρους των Αλβανών και μάλιστα σχέδιο το οποίο εκπονήθηκε από ανώτατα στελέχη της αλβανικής κυβέρνησης, με τη συνδρομή της ποδοσφαιρικής ομάδος της Αλβανίας.


Ο στόχος ήταν να προκληθεί η έκρηξη του αλβανικού φανατισμού, όπερ και εγένετο με χιλιάδες αφηνιασμένων Αλβανών να ξεχύνονται στους δρόμους των Τιράνων πανηγυρίζοντας για την προβοκάτσια που έστησαν σε σερβικό έδαφος, ενώ επίθεση υπέστησαν Έλληνες και ελληνικές περιουσίες σε Χιμάρα και Δερβιτσάνη στην κατεχόμενη Βόρειο Ήπειρο.


Σε μια επίδειξη αλβανικού θράσους, ο φίλος των Βενιζέλου και Σαμαρά πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα, έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης το εξής μήνυμα: «Περήφανος για εσάς, θα είχαν κερδίσει τον ποδοσφαιρικό αγώνα αν όλα κυλούσαν ομαλά. Λυπάμαι για τους γείτονες που έγιναν διεθνώς ρεζίλι με αυτές τις άσχημες εικόνες». Για να συμπληρώσει λίγο αργότερα: «Η καρδιά μου είναι στο αεροδρόμιο των Τιράνων, όπου περιμένουμε τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής. Είμαστε χαρούμενοι που μας έδωσαν έναν λόγο υπερηφάνειας. Εμπρός Αλβανία».

Υπερήφανος λοιπόν δηλώνει ο Αλβανός πρωθυπουργός, όχι βεβαίως για μια νίκη που δεν πήραν ποτέ, αλλά προφανώς για την σημαία της «Μεγάλης Αλβανίας» η οποία εμφανίστηκε στο γήπεδο. Σημαία της «Μεγάλης Αλβανίας» η οποία περιελάμβανε ελληνικά εδάφη, μεταξύ αυτών την Ήπειρο, τμήμα της Δυτικής Μακεδονίας καθώς και την Κέρκυρα!  

Συνεπώς κάθε σώφρων άνθρωπος δύναται να αντιληφθεί πως η ανώτατη πολιτική ηγεσία της Αλβανίας αποβλέπει στην κατάληψη ελληνικών εδαφών προκειμένου να πραγματοποιηθεί το ιστορικά και πολιτικά ανεδαφικό όραμα της «Μεγάλης Αλβανίας».

Εγείρονται λοιπόν οι τεράστιες ευθύνες της κυβέρνησης των Αθηνών, η οποία ουσιαστικά ενθαρρύνει τον αλβανικό μεγαλοϊδεατισμό. Για να μιλήσουμε ακόμη ακριβέστερα, καταδεικνύει όχι απλώς τις ευθύνες αλλά τα εγκλήματα της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά εις βάρος του Ελληνικού Έθνους και δη εις βάρος των σκληρά δοκιμαζόμενων από την αλβανική κατοχή, Βορειοηπειρωτών αδελφών μας.


Η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά ήταν αυτή που προσκάλεσε στην Ελλάδα προτού ακόμη αναλάβει τα καθήκοντα του πρωθυπουργού, τον Έντι Ράμα. Για όσους έχουν κοντή μνήμη, να θυμίσουμε πως διαφημίσεις του κόμματός του, έπαιζαν κατά την προεκλογική περίοδο και στο κανάλι του εθνικού μας εργολάβου. Οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι της διαστρέβλωσης και του αποπροσανατολισμού μάλιστα, έγραφαν πως οι διμερείς σχέσεις Ελλάδος-Αλβανίας βρίσκονται σε εξαιρετικό επίπεδο και εισέρχονται σε μια νέα περίοδο συνεργασίας. Επιπλέον, ο Βενιζέλος ήταν εκείνος που συμφώνησε για την άνευ όρων ένταξη της Αλβανίας στην Ε.Ε., μιας και για τον υπουργό των Εξωτερικών και αντιπρόεδρο της Χούντας, τόσο οι διώξεις των Βορειοηπειρωτών, όσο και ο αλβανικός ανθελληνισμός που εκφράζεται δια των διεκδικήσεων ελληνικών εδαφών, αποτελούν ζητήματα άνευ σημασίας.

Τον εθνικό κατήφορο της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά και των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου, δεν θα τον ακολουθήσει ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή. Διότι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα δεν είναι όργανο ξένων δυνάμεων το οποίο εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους, αγωνίζεται μονάχα για την υπεράσπιση του Ελληνικού Λαού και της Ελληνικής Πατρίδος! Στην αλβανική αποθράσυνση η μοναδική απάντηση είναι αφενός η απέλαση των πρακτόρων της Αλβανίας από την Ελλάδα και αφετέρου η ενίσχυση του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού!

Ευάγγελος Καρακώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου