" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΑΡCIA ΚΑΙ Η VOICE OF AMERICA ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟΝ… ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΤΩΝ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ; ΩΣ ΑΓΑΠΗ, Ε;


voiceamerica
Δεν είναι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ με τις συνιστώσες του, το… τιμημένο κουκουέ και οι έξαλλοι αμερικανοκομμουνιστές της ΑΝΤΑΡCIA που καταγγέλλουν την «αστυνομική βία κατά των μεταναστών». Είναι και η Voice of America (η… αυθεντική) που σε εκτενές άρθρο της υποστηρίζει πως στην Ελλάδα διώκονται και βασανίζονται οι λαθρομετανάστες.

 
Μάλιστα, για τις ανάγκες του ρεπορτάζ, δίνει το λόγο σε λαθρομετανάστες που έχουν βιώσει (όπως υποστηρίζουν) την «αστυνομική βία». Ιδού τα κυριότερα σημεία του:


«Στην Κυψέλη, σε ένα μικρό μαγαζί, μια ομάδα μεταναστών μιλούν χαμηλόφωνα. Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού, Τσακς Ιμπε, παραδέχεται πως μένει 20 χρόνια στην Ελλάδα χωρίς να έχει τα απαραίτητα χαρτιά: «Οι Έλληνες δεν σε δέχονται επειδή είσαι μαύρος.( σημ. Ελλάς Αιώνιον: Ενώ οι Ισραηλίτες ε;Αγκαλιά τους έχουν τους μαυρούκους-δείτε το βίντεο παρακάτω) Στο μαγαζί μου σπάνια θα δεις έναν Έλληνα να έρχεται ως πελάτης. Μου συμπαρίστανται οι φίλοι από την Αφρική, ενώ οι Έλληνες, ακόμα και αν δεν μπορούν να βρουν αυτό που θέλουν, δεν θα έρθουν στο μαγαζί μου. Μόλις δουν μαύρες θα φύγουν αμέσως. Τα παιδιά που γεννήθηκαν εδώ δεν τους ενδιαφέρουν. Δεν τους δίνουν χρήματα, δεν τους δίνουν υπηκοότητα. Και τα πέντε παιδιά μου θεωρούνται ξένα (σημ. Ελλάς Αιώνιον : πέντε παιδιά; Ά, βρε Έλληνα ...)».


Ο Ντάνιελ Ικετσούκγου ζει στην Ελλάδα εδώ και 13 χρόνια. Κάθε έξι μήνες πρέπει να πληρώσει 600 ευρώ για να ανανεώσει την κάρτα παραμονής του. Το πρόβλημά του είναι ότι δεν μπορεί να δουλέψει, καθώς οι αρχές του είπαν να περάσει τους επόμενους έξι μήνες για να ανανεώσει την κάρτα του. 

«Πληρώνω τα πάντα στην Ελλάδα. Τους φόρους, τα χρήματα για τη βίζα. Δουλεύω στο αεροδρόμιο και είμαι καλός εργάτης και τώρα δεν με αφήνουν να εργαστώ».


Ο Εμέκα, ένας άλλος μετανάστης, σημειώνει: «Οι αστυνομικοί σε σταματούν στο δρόμο, σε ρίχνουν στο έδαφος και ακόμα και αν τους δείξεις τα χαρτιά σου δεν αλλάζουν τον τρόπο που σου συμπεριφέρονται». 
(σημ. Ελλάς Αιώνιον : Ενώ στο Ισραήλ, όλο αγκαλιές και φιλιά!)

 
 

Καταλήγοντας, στο άρθρο αναφέρεται ότι «πέρυσι το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων είχε σημειώσει πως οι αστυνομικοί υπερβάλλουν των καθηκόντων τους και συμπεριφέρονται με σκαιό τρόπο στους μετανάστες». ( σημ. Ελλάς Αιώνιον : Μια φωτό βρε παιδιά δεν υπάρχει; Δεν πειράζει τους χαρίζουμε από το Ισραήλ ...)



Και βέβαια, όλα αυτά τα λένε οι… φίλοι μας οι Αμερικανοσιωνιστές, για να πιέσουν την κατάσταση, ώστε να δεχτεί η Ελλάδα ακόμα περισσότερους λαθρομετανάστες, για να μπει στη «μηχανή του κιμά της παγκοσμιοποίησης» (όπως έλεγε και ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος των Ελλήνων Χριστόδουλος…) μια ώρα αρχύτερα!


(ΥΓ) 1: Καταλαβαίνετε τώρα γιατί χαρακτηρίζουμε «αμερικανοκομμουνιστές» τους εν Ελλάδι σταλινο-τσαουσεσκικούς; Γιατί λένε ακριβώς τα ίδια με τους Αμερικανοσιωνιστές. Τυχαίο; Δε νομίζω!


(ΥΓ) 2: Καταλαβαίνετε και γιατί οι κάργιες έχουν στο στόχαστρό τους την Χρυσή Αυγή; Γιατί τους χαλάει τα σχέδια αφελληνισμού της πατρίδας μας!


Ελλάς Αιώνιον : Όλα αυτά καταγγέλονται από τους "ευαίσθητους" δημοκραταρέους είτε αυτοί λέγονται συριζα,κουκουέδια, ανταρσία ή Voice of America(ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ). Όμως τον πραγματικό ρατσισμό των ισραηλιτών, που ΟΥΔΟΛΩΣ ΤΟΝ ΚΡΥΒΟΥΝ απεναντίας τον ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ, προφανώς όλοι αυτοί οι ευαισθητούληδες τον βλέπουν ως ...αγάπη !  Έτσι κάπως έβλεπαν και τις βόμβες που θέριζαν τους παλαιστηνίους και αποδεκάτιζαν τα μικρά παιδάκια της Γάζας... 
Αλλά είπαμε, ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ! Προφανώς ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟΣ ΛΟΓΟΣ για τους παγκόσμιους συνωμότες...

Διαβάστε:

Στρατόπεδα συγκέντρωσης για αφρικανούς λαθρομετανάστες στο Ισραήλ ( εικόνες, βίντεο)

ISRAELIS :  NIGGERS GO HOME


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου