" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

ΟΙ «ΑΓΩΝΕΣ» ΤΟΥ SYRIZA …«ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ» ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥ …ΙΣΡΑΗΛ!!!

Πόσες πορείες οργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ για τους 100.000 νεκρούς Συρίους, που προκάλεσαν οι  
 μισθοφόροι του Ισραήλ;

ΟΙ «ΑΓΩΝΕΣ» ΤΟΥ SYRIZA ...«ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ» ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥ ...ΙΣΡΑΗΛ!!!1
 
Δείτε πόσες γραμμες αφιέρωσε για τα 41 δολοφονημένα μωρά στην Χομς η ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ.
 ΟΙ «ΑΓΩΝΕΣ» ΤΟΥ SYRIZA ...«ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ» ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥ ...ΙΣΡΑΗΛ!!!2
Δεν τολμούν να αναφέρουν καν ΠΟΙΟΙ ανατίναξαν το σχολείο στην γειτονιά των Αλαουιτών; (Ο Άσαντ είναι Αλαουίτης οπότε καταλαβαίνουμε!) Όμως ΟΥΤΕ μία κακή λέξη στην παγερή περιγραφή αυτού του εγκλήματος από τον ΣΥΡΙΖΑ. 41 παιδάκια ΕΧΑΣΑΝ την ζωή τους. Δεν τα δολοφόνησαν, δεν τα ανατίναξαν, δεν τα ακρωτηρίασαν… Απλά έχασαν την ζωή τους…
Έτσι, από μόνα τους… Από …ατυχία…
Έτσι αφήνει να εννοηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ στους αριστερούς λοβοτομημένους οπαδούς του.

Και ξαφνικά ανακάλυψε ο καθεστωτικός τύπος τις ηρωίδες του Κουρδιστάν και γεμίσαμε με γλαφυρές ιστορίες, ώστε να πάρουμε …θετική στάση απέναντι στην αλλαγή συνόρων, που επιδιώκουν οι Σιωνιστές.

Η αφίσα του ΣΥΡΙΖΑ μιλάει από μόνη της (βρωμάει δίκτυα SOROS)…
Και όπως πάντα…  Οι  «αγώνες» του ΣΥΡΙΖΑ ταυτίζονται …«συμπτωματικά» με τις επιθυμίες του Ισραήλ. 

ΟΙ «ΑΓΩΝΕΣ» ΤΟΥ SYRIZA ...«ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ» ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥ ...ΙΣΡΑΗΛ!!!4
Είτε αυτοί αφορούν στον αντισημιτισμό, είτε στα ναρκωτικά, είτε στην ατζέντα gay, είτε στο Κουρδικό.
Μπορεί να ξεκινούν δήθεν από διαφορετικές αφετηρίες, αλλά η ατζέντα του Σιωνισμού στηρίζεται οριζόντια από όλα τα δήθεν διαφορετικά κόμματα.
Μόνον που την απώλεια εδαφών της Τουρκίας, που μας υποχρεώνουν να στηρίξουμε οι πράκτορες που παριστάνουν τους πολιτικούς μας,  υπάρχει σοβαρός κίνδυνος  να την πληρώσουμε ΕΜΕΙΣ πολύ ακριβά στην …Θράκη.

Στην Θράκη, που ο ΣΥΡΙΖΑ διέγραψε την Ρομά Σουλεϊμάν απ΄το ψηφοδέλτιό του, γιατί απλά δήλωσε …Ελληνίδα, ενώ το σενάριο της Μοσάντ λέει ότι όλοι εκεί είναι ένα ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΝΙΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ, όπως ανέφερε ΜΗ διαγεγραμμένο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.
Επιβραβεύθηκε δηλαδή ο πράκτορας που αποκαλεί ΤΟΥΡΚΟΥΣ όλους τους μουσουλμάνους της Θράκης (Πομάκους, Ρομά κλπ)!!!

Τα σκατόψυχα ζόμπι του Σιωνισμού…είναι παντού.

ΟΙ «ΑΓΩΝΕΣ» ΤΟΥ SYRIZA ...«ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ» ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥ ...ΙΣΡΑΗΛ!!!3

Κι εκεί πολύ εύκολα μπορούν να ξεσηκωθούν οι σκόπιμα καταπιεσμένοι και περιθωριοποιημένοι μουσουλμάνοι που αισθάνονται κανονικοί Τούρκοι …αφού η Ελλάδα τους υποχρεώνει με ΝΟΜΟ να διδάσκονται με τα βιβλία της Τουρκικής Παιδείας. (με νόμο της Χούντας του 1968, βλέπε Ελληνοτουρκικά Μορφωτικά Πρωτόκολλα-κατεβάστε από εδώ).
Η Τουρκία (κι εννοώ τον λαό κι όχι τους σιωνιστές Κεμαλιστές), θα θυμάται για καιρό την ασυνείδητη αυτή στήριξη των σχεδιασμών του Ισραήλ από τους πουλημένους πολιτικούς μας.
Το σύστημα έχει καταπληκτικές ικανότητες στο να μας κάνει να υποστηρίζουμε σαν τρελλοί την δική του ατζέντα ενάντια στα …δικά μας συμφέροντα. Ξέρουν να μας κάνουν να βγάζουμε τα μάτια μας με τα ίδια μας τα χέρια.
Η Νέα Τάξη, χωρίς την δική μας στήριξη, θα είχε αποσυντεθεί από καιρό.
Αλλά η ηλιθιότητα ημών, των θυμάτων της Νέας Τάξεως, της δίνει φτερά και θα πετύχει τους στόχους της νωρίτερα κι από το αναμενόμενο.

Σίγμα

άναδημοδίευσις ἀπό : Φιλονόη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου