ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ: Εδώ και χρόνια προετοίμαζαν οι Νεοταξίτες την «επιδημία» του Έμπολα! (βίντεο)

Πριν από χρόνια, όταν ακόμα έγραφα για την αρχική μου ιστοσελίδα (Neithercorp.us), είχα βρει ένα ελάχιστα γνωστό τότε βίντεο που έδειχνε εκατοντάδες χιλιάδες «αεροστεγή φέρετρα», στοιβαγμένα σε μια έκταση στη μέση του Μάντισον, στη Τζόρτζια, σε κοντινή απόσταση από την Ατλάντα και την έδρα του Αμερικανικού Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (CDC).

Αποκαλύψαμε αυτή την ιστορία, η οποία «σάρωσε» στα ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης. Οι ιδιοκτήτες του ακινήτου δήλωσαν ότι το είχαν ενοικιάσει στο CDC για να αποθηκεύσει τα φέρετρα. 

Ωστόσο, το CDC δεν επιβεβαίωσε ποτέ αλλά ούτε και διέψευσε την πληροφορία.


Από τότε που δημοσιεύθηκε το θέμα είχα τα μάτια μου ανοιχτά για οποιαδήποτε αναφορά σχετικά με τα συγκεκριμένα φέρετρα, γνωρίζοντας πως κάποια στιγμή η αμερικανική κυβέρνηση θα τα έφερνε στην «επιφάνεια». Φαίνεται πως η ημέρα αυτή έφτασε…

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Yahoo News, το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών αναφέρει ότι σε περίπτωση επιδημίας του ιού Έμπολα στις ΗΠΑ, οι σοροί των ασθενών θα πρέπει να θαφτούν μέσα σε «ερμητικά σφραγισμένα φέρετρα», τα οποία θα εμποδίσουν τη διαφυγή των μικροβίων κατά τη διάρκεια της κηδείας.

Ένας από τους επικεφαλής της Σχολής Τελετών Επαγγελμάτων Κηδείας του Ντάλας (Dallas Institute Of Funeral Service), ο οποίος μίλησε στο Yahoo News, δήλωσε ότι δεν έχει δει ποτέ τέτοια φέρετρα στο εμπόριο.

Τα φέρετρα όμως του CDC στο Μάντισον έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να προλάβουν την εξάπλωση μιας επιδημίας. Μάλιστα, όπως αναφέρεται στην πατέντα τους, έχουν κατασκευαστεί αποκλειστικά για την ταφή σορών που έχουν εκτεθεί σε μολυσματικές ασθένειες. (Μπορείτε να διαβάσετε την πατέντα εδώ)
φερετρα
Αυτό σημαίνει ότι το CDC αποθήκευε φέρετρα σε μέρη όπως το Μάντισον, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για μια ιογενή επιδημία. Δηλαδή, το CDC προετοιμάζεται για το θάνατο εκατοντάδων χιλιάδων Αμερικανών εξαιτίας επιδημίας τα τελευταία έξι τουλάχιστον χρόνια.

Αυτή είναι μία μακρά περίοδος προετοιμασίας.
Μία τέτοια προετοιμασία απαιτεί βεβαιότητα, όχι υποθέσεις και ενδεχόμενα, ειδικά εφόσον συμμετέχει και η ομοσπονδιακή κυβέρνηση.

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ ήταν τόσο σίγουρη για το ξέσπασμα της φονικής επιδημίας που αγόρασε εκατοντάδες χιλιάδες αεροστεγή φέρετρα. Όχι όμως για να αποτρέψει την εξάπλωσή της, αλλά για να «καθαρίσει» το χάος που θα απομείνει μετά.

BRANDON SMITH
Μετάφραση-Απόδοση: Hellasforce

Διαβάστε επίσης:
Η αμερικανική κυβέρνηση προωθεί την εξάπλωση του Έμπολα στις ΗΠΑ: Μία ακόμα απόδειξη του δολοφονικού σχεδίου
ΣΚΗΝΙΚΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ: Η μετάλλαξη του Έμπολα θα προκαλέσει ανθρωπιστική καταστροφή
Ιός ‘Εμπολα: Με καθυστέρηση δυο ημερών τέθηκε σε καραντίνα ο ασθενής στις ΗΠΑ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: Αυτά είναι τα μέτρα προφύλαξης των ΗΠΑ ενάντια στην εξάπλωση του Έμπολα
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: Ο Έμπολα εξαπλώνεται στο Ντάλλας με τη βοήθεια των υγειονομικών και τοπικών αρχών!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΟΛΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ: Οι ομάδες αντιμετώπισης καταστροφών είχαν ειδοποιηθεί εδώ και μήνες να είναι «σε ετοιμότητα» τον Οκτώβριο!
Μεγάλη Αποκάλυψη – Πώς ο Ιός Έμπολα θα μεταμορφώσει αμετάκλητα την Αμερική
ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΓΙΑΤΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΕΞΕΘΕΣΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΙΟ ΕΜΠΟΛΑ
Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ: «ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΙΟ ΕΜΠΟΛΑ»

ἀπό :  hellasforce