" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2015

ΜΙΑ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΗΝ ΡΟΥΦΙΑΝΑ ΤΗΣ ΣΤΑΖΙ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΡΑΟΥ ΜΕΡΚΕΛ ΑΡΧΙΛΟΓΟΚΡΙΤΡΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΣΤΟ FACEBOOK!


Angela Merkel im Stasi-Museum

Γράφει ο Αντίοχος

Ενώ η Γερμανία περιμένει φέτος 1 εκατομμύριο λαθρομετανάστες –για να έχει φτηνά εργατικά χέρια το γερμανικό κεφάλαιο και να κονομάει- και σύμφωνα με την δημοσκόπηση «Deutschalndtrend» του πρώτου καναλιού της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης ARD, το 51% των Γερμανών αισθάνεται φόβο από το γεγονός ότι η χώρα δέχεται μεγάλο αριθμό προσφύγων, προκύπτει το πρόβλημα των «μη πολιτικώς ορθών» σχολίων των πολιτών στους λογαριασμούς τους στο Facebook.


Έτσι, ο υπουργός Δικαιοσύνης της φράου Μέρκελ, Heiko Maas, έστειλε ανοικτή επιστολή στο Facebook ζητώντας να αναλάβει την διαγραφή «ξενοφοβικού» υλικού.


Το Facebook με τη σειρά του, έστειλε μια αντιπροσωπεία στον Υπουργό, προκειμένου να «κανονιστεί» το ζήτημα της λογοκρισίας. Ο υπουργός τους παρουσίασε ένα σχέδιο, σύμφωνα με το οποίο μια «ειδική ομάδα εργασίας» θα κάνει τη λογοκρισία στο Facebook διαγράφοντας τα «ακατάλληλα» σχόλια.


Τα μέλη της ειδικής ομάδας των λογοκριτών θα διοριστούν από την κυβέρνηση, ενώ θα εκπροσωπείται και η αριστερίστικη συμμορία “Δίκτυο ενάντια στους Ναζί” (“Netz gegen Nazis”).

Επικεφαλής της ομάδας των λογοκριτών θα είναι η Ανέττα Καχάνε (φυσικά εβραϊκής καταγωγής), η οποία δηλώνει κυνικά «επαγγελματίας αντιρατσίστρια». Στον διορισμό της ως αρχιλογοκρίτρια, εκτιμήθηκε προφανώς και η προϋπηρεσία της ως αρχιρουφιάνα της Στάζι.


Ιδού η αναγκαιότητα των κομμουνιστών στο σάπιο σύστημα: να κάνουν τη βρωμοδουλειά, που ξέρουν καλά από το παρελθόν!


Ἑλλάς Αἰώνιον : Διαβᾶστε ἐδῶ γιά τήν ἐν λόγῳ : 
Jewish activist Anetta Kahane wants to destroy Europe via non-European immigration

Ex-Stasi Agent Hired to Censor “Xenophobic” Facebook Posts

 

"Τό νά λές τήν ἀλήθεια σέ καιρούς παγκόσμιας ἐξαπάτησης εἶναι μία ἐπαναστατική πράξη " Τζόρτζ Ὄργουελ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου