" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

ΟΙ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΑΙΟΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ «ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ»… ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ!


pro1_0

Γράφει ο Αντίοχος 

Την ίδια ώρα που εκατοντάδες χιλιάδες ελληνόπουλα στερούνται τα στοιχειώδη, ακόμα και την ιατρική περίθαλψη, οι δε εμβολιασμοί τους θεωρούνται πολυτέλεια, το ίδρυμα των ολιγαρχών του πλούτου Βαρδινογιανναίων, ξεκίνησε το «Πρόγραμμα Ιατρικής Βοήθειας σε Παιδιά Προσφύγων We Care». 

 Μάλιστα, την πρώτη μέρα, στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου πρόσφερε ιατρική βοήθεια σε 190 παιδιά εξ’ Ανατολών απρόσκλητων επισκεπτών μας.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αφορά βρέφη, παιδιά και εφήβους ως 16 ετών, στα οποία θα παρέχεται δωρεάν εξέταση, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, προληπτικός έλεγχος και εμβολιασμός.

Μετά από την εξέταση, θα δίνεται σε κάθε παιδί προσωρινό βιβλιάριο υγείας με το οποίο σε περίπτωση ανάγκης για νοσηλεία, θα γίνεται διακομιδή στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία». Εννοείται, ότι τα νοσήλια θα είναι… ευγενική προσφορά των Ελλήνων φορολογουμένων!

Και μιας και αναφερθήκαμε στους Έλληνες φορολογουμένους, ξαναρωτάμε (γιατί την προηγούμενη φορά που το κάναμε απάντηση δεν πήραμε…): εκπίπτουν του φόρου που πρέπει να πληρώσει κάποιος, τέτοιου είδους «προσφορές», ναι ή ου; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου