" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Ἡ βρόμα τῆς ἐμφυλιοπολεμικῆς ἀριστερᾶς


syriza-katharistria-eurokinissi-650

Άρθρο της Κορίνα Πενέση στην εφημερίδα «Χρυσή Αυγή»

Είναι πλέον εδώ και πάρα πολλά χρόνια γνωστό τοις πάσι ότι η παρδαλο Αριστερά στην Ελλάδα λατρεύει να οικειοποιείται ή να δίδει ονόματα αντίστοιχα σε πρόσωπα, θέσεις και ειδικά ιδέες. Όλος αυτός ο προοδευτισμός γίνεται ευρέως αποδεκτός από τους πάντες που στηρίζουν αυτήν την αυθαίρετη εξουσία.  

Πολύ απλά, οι Αριστεροί -ως θεοί- ορίζουν ποιο είναι το καλό και ποιο το κακό και οι υπόλοιποι πρέπει να απολογούνται μονίμως και να χορεύουν με το ρυθμό που χτυπάνε εκείνοι.  

Προοδευτικός, λοιπόν, θεωρείται αυτός που λατρεύει τον Στάλιν, τον Χότζα, τον Μάο, που καίει ζωντανούς αστυνομικούς («μπάτσους» κατά την προσφιλή διάλεκτο των αριστερών), που σπάει αυτοκίνητα και πλιατσικώνει  μαγαζιά, που καίει την ελληνική σημαία, που ονειρεύεται φωναχτά και χωρίς καμία ντροπή νέους Μελιγαλάδες. 

Οποιοσδήποτε φυσιολογικός άνθρωπος σε μια φυσιολογική κοινωνία εκτός από την ελληνική, δεν θα διανοούνταν ποτέ να θαυμάζει την Αλβανία του Χότζα ή την Ρουμανία του Τσαουσέσκου, ή τον «πατερούλη» που καθάρισε με άνεση 20.000.000 κόσμο.  Στην χώρα που γέννησε τη δημοκρατία όμως, που κυβερνούν οι αρνητές της Γενοκτονίας του Ελληνισμού της Μικράς Ασίας και όχι μόνο, με το να δηλώνεις υποστηρικτής της κάθε κτηνώδους ιδεολογίας γίνεσαι μέγας δημοκράτης και αυτόματα γίνεσαι (έμμεσα ή άμεσα) υποστηρικτής του σκοπιανού και κυρίως του τουρκικού σοβινισμού, δε νοιάζεσαι διόλου για τη συνέχεια του ελληνισμού στον χρόνο και κυρίως για την εθνική μας ταυτότητα.   

Όλοι αυτοί οι βρωμιάρηδες λειτουργούν με ένα στην ουσία απλό σύστημα. Αν τολμήσεις να διαφωνήσεις μαζί τους είσαι φασίστας και χρυσαυγίτης. Ας πουν τις ασυναρτησίες τους στους Σμυρνιούς και τους Πόντιους που σφάχτηκαν, στον άτυχο Αριστοτέλη Γκούμα ή στους εδώ και δεκαετίες αγνοούμενους της Κύπρου. Οι αριστεροί νταβατζήδες της κοινωνίας είναι απλώς κοινοί ψεύτες και ανάξιοι σεβασμού. 

Ζούμε στο 2015, σε μια Ελλάδα που οι αριστεροί πολιτικοί μαλώνουν για το ποιος είναι αξιότερος συνεχιστής του ΕΑΜ και ο κόσμος τους ψηφίζει αντί να τους στείλει δεμένους σε νευρολογική κλινική. Αιώνια κολλημένοι σε τακτική και φρασεολογία εμφυλιοπολεμική, δεν διστάζουν να παρομοιάζουν τους «αντιφρονούντες» με ταγματασφαλίτες και γερμανοτσολιάδες, αποτελώντας την πάγια τακτική τους. Αρωγό και συμπαραστάτη στην προσπάθεια αυτή αποτελούν τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης. Αν διανοηθεί ο οποιοσδήποτε άτυχος να απαντήσει, κατηγορείται ως ακροδεξιός.

Στόχος μας, να κατεβάσουμε τα ψεύτικα προσωπεία τους ώστε να φανούν τα φίδια που υπάρχουν από κάτω. Και θα το καταφέρουμε! Ζήτω η Νίκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου