" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Ὁ …«προστατευόμενος» ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ἦταν …«ἀνώνυμος» καὶ …«ἐπαναστάτης»!!!


Και στην υπόθεση Ξηρού είχαμε εμφάνιση …«ανιδιοτελούς επαναστάτη», που ήταν κουτσός, όπως ακριβώς κι ο δολοφόνος των δύο χρυσαυγιτών. 

Ὁ ...«προστατευόμενος» ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ἦταν ...«ἀνώνυμος» καὶ ...«ἐπαναστάτης»!!!2

Η Σέχτα των πρακτόρων σκότωσε τον Σωκράτη Γκιόλια, για να ωφεληθούν (συν τοις άλλοις και) οι ιστοσελίδες των εφοπλιστών και των πουλημένων ΜΜΕ…

Ὁ ...«προστατευόμενος» ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ἦταν ...«ἀνώνυμος» καὶ ...«ἐπαναστάτης»!!!8


Οι ίδιοι σκότωσαν έναν άσημο αστυνομικό, για να …πείσουν τους τηλεθεατές ότι είναι …«αριστεροί» και οι εκτελέσεις τους έχουν …«ιδεολογικό» υπόβαθρο, κάτι που χρησιμοποιούν οι δικηγόροι της πρεσβείας και του ΣΥΡΙΖΑ για να τους αποφυλακίζουν όταν συλλαμβάνονται.

 Ὁ ...«προστατευόμενος» ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ἦταν ...«ἀνώνυμος» καὶ ...«ἐπαναστάτης»!!!5
Ὁ ...«προστατευόμενος» ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ἦταν ...«ἀνώνυμος» καὶ ...«ἐπαναστάτης»!!!1 

Και σκότωσαν επίσης ακόμη και δύο εντελώς άσημους χρυσαυγίτες, για να τρομάξουν οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής και να επιστρέψουν στα ασφαλή, για την ανθρώπινη ζωή, …«πατριωτικά» κόμματα του κέντρου και της «αριστεράς». 

Ὁ ...«προστατευόμενος» ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ἦταν ...«ἀνώνυμος» καὶ ...«ἐπαναστάτης»!!!10

Οι ίδιοι …«ιδεολόγοι» ΚΟΙΝΟΙ δολοφόνοι, στον …ελεύθερο χρόνο τους, όταν δεν δούλευαν για το Λόμπυ,  δούλευαν για τον εαυτό τους, δολοφονώντας κατά παραγγελία, μα  εξυπηρετώντας και πάλι το κεφάλαιο-εργοδότη τους.

Ο Κασιδιάρης είχε κάποτε καταγγείλλει  ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποφυλακίζει τους τρομοκράτες και η υπόθεση του κουτσού εκτελεστή θεωρείται σχετική. 

Ὁ ...«προστατευόμενος» ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ἦταν ...«ἀνώνυμος» καὶ ...«ἐπαναστάτης»!!!6

Τότε οι περισσότερες εφημερίδες (βλέπε για παράδειγμα iefimerida)  έσπευσαν να υπερασπιστούν τον Ασπιώτη και τον ΣΥΡΙΖΑ.


Ὁ ...«προστατευόμενος» ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ἦταν ...«ἀνώνυμος» καὶ ...«ἐπαναστάτης»!!!3 Ὁ ...«προστατευόμενος» ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ἦταν ...«ἀνώνυμος» καὶ ...«ἐπαναστάτης»!!!4

Και παρά του ότι ο κουτσός δολοφόνος απασχολεί της αρχές εδώ και χρόνια δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ φωτογραφία του και το ονοματάκι του προστατεύεται επίμονα,  σε αντίθεση με όσα συνέβησαν με τα χαζοχαρούμενα κι ακίνδυνα παιδάκια των Βορείων Προαστίων, που συνέλαβαν ως …«Πυρήνες της Φωτιάς» .

Ο …«επαναστάτης» χωρίς …«πρόσωπο κι όνομα» λέγεται Παναγιώτης Ασπιώτης και μόλις πριν από μερικές ώρες …επετράπη να δημοσιευθεί το όνομά του.
Στο χθεσινό ρεπορτάζ της καθημερινής ήταν σκέτο «Παναγιώτης Α.»

 

Ὁ ...«προστατευόμενος» ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ἦταν ...«ἀνώνυμος» καὶ ...«ἐπαναστάτης»!!!9

Και πού δημοσιεύουν όλοι αυτοί οι …«αυθόρμητοι ανιδιοτελείς επαναστάτες» τις μπουρδολογικές προκηρύξεις τους.
Μα φυσικά στο INDYMEDIA-SOROS που στηρίζει τους ακροδεξιούς-ναζί στην Ουκρανία, των οποίων το κίνημα, όπως και το Indymedia φυσικά, ελέγχουν σιωνιστές και …«επαναστάτες» τύποι σαν τον Sabetai Benacki Mazza. 

 

Ὁ ...«προστατευόμενος» ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ἦταν ...«ἀνώνυμος» καὶ ...«ἐπαναστάτης»!!!7

Η Μοσάντ κάνει πάρτυ στην Ελλάδα και η ελληνόφωνη Δικαιοσύνη έχει φυλακίσει φτωχούς οικογενειάρχες επειδή δεν πλήρωσαν το ΤΕΒΕ (ΟΑΕΕ).. Δηλαδή την Ασφάλεια ζωής (λέμε τώρα), που αντί να προστατεύει καταστρέφει με μη αναστρέψιμο τρόπο τις ζωές όσων βρεθούν σε αδυναμία πληρωμής.

Σίγμα
ἀναδημοσίευσις ἀπό : Φιλονόη  

ΟΛΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΗΣΤΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ Π. ΑΣΠΙΩΤΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου