" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Ο 902, Η OFF SHORE ΤΟΥ… ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ!


902

Γράφει ο Αντίοχος

Επειδή εχθές το βράδυ ο συναγωνιστής βουλευτής Γιάννης Λαγός ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ μέσα στη βουλή τους σπαγκοραμμένους του Περισσού, αποκαλύπτοντας ότι πούλησαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ το κανάλι 902 (είχαν πάρει ως κόμμα την ανήκουσα στον ελληνικό λαό συχνότητα δωρεάν από το κράτος και όφειλαν μόλις είδαν ότι δεν τα βγάζει πέρα να την επιστρέψουν στο ελληνικό δημόσιο!) σε off shore εταιρεία. Σας θυμίζουμε σχετικό με την υπόθεση δημοσίευμά μας, της 12ης Αυγούστου 2013:   


Επιτέλους, μετά από μία βδομάδα από την πώληση του 902, το ΚΚΕ ανακοίνωσε το όνομα του νέου ιδιοκτήτη της ραδιοτηλεοπτικής του συχνότητας: είναι ο… κανένας!

Μάλιστα κύριοι! Δεν υπάρχει κανένα όνομα αγοραστού, αλλά μόνο το όνομα μιας  κυπριακής εταιρείας, το οποίο είναι το «A – Orizon Media LTD». Δηλαδή, «κάτσε βρες το κι έλα πες μου». Και βέβαια, πρόκειται για εταιρεία off shore. 

Η… συνταρακτική αποκάλυψη του νέου ιδιοκτήτη έγινε με ανυπόγραφο (!!!) άρθρο, με τίτλο «Τους πήρε ο πόνος για τον 902», στον κουκουέδικο διαδικτυακό βόθρο (ο οποίος είναι το μόνο πράγμα που δεν πουλάει το ΚΚΕ, γιατί κανείς δεν ενδιαφέρεται να τον αγοράσει). Δηλαδή εδώ μιλάμε καθαρά για μεθόδους Madison Avenue!

Το επίμαχο άρθρο –που δε βρήκε κανένας κουκουές το θάρρος να υπογράψει- καταλήγει ως εξής:
«Κατά συνέπεια, στην περίπτωση του «902» ακολουθήθηκε όλη η διαδικασία που προβλέπει η νομοθεσία για τέτοιου είδους μεταβιβάσεις. Εξάλλου αγοραπωλησίες, αλλαγές σε μετοχικές συνθέσεις εταιριών έχουν γίνει και είναι αρκετές και σε άλλους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα, πανελλαδικούς και περιφερειακούς. Ας ψάξουν αλλού λοιπόν, για τα περί «τήρησης των νόμων». Εξάλλου είναι οι ίδιοι που φτιάχνουν τους νόμους και οι πρώτοι, πολλάκις, που τους παραβιάζουν. Να κοιτάνε ορισμένοι καλύτερα τα του οίκου τους».

Τουτέστιν, γιατί φωνάζετε αφού όλα έγιναν με τους νόμους της ελεύθερης (καπιταλιστικής) αγοράς; Εξάλλου, και οι άλλοι τα ίδια κάνουν! Ένα κόμμα σαν τα άλλα είναι, λοιπόν, το ΚΚΕ…

(ΥΓ): Ασφαλώς, αυτή η ομολογία, το «όλοι ίδιοι είμαστε, όλοι τα ίδια κάνουμε» (εκτός της Χρυσής Αυγής, που δεν ανήκει στο… συνταγματικό τόξο) που αμολάει ξεδιάντροπα το ΚΚΕ, δε μας προκαλεί καμιά έκπληξη. Ας τα βλέπουν όμως μερικοί καλοπροαίρετοι Έλληνες που –παρασυρόμενοι από την αγιογραφία του ΚΚΕ από τα ΜΜΕ- νόμιζαν ότι το ΚΚΕ είναι «επαναστατικό», «αντισυστημικό» κόμμα, ένα κόμμα αλλιώτικο από τ’ άλλα! Όχι, είναι σαρξ εκ της σαρκός του σάπιου μεταπολιτευτικού κατεστημένου! Είναι γέννημα-θρέμμα του καπιταλιστικού συστήματος, γι’ αυτό έχει μάθει να κινείται τόσο… επιδέξια όπου μυρίζει χρήμα! Είναι το μακρύ χέρι του συστήματος, που χρησιμοποιείται για ψάρεμα των απελπισμένων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου