" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

«Οἱ Εὐρωπαῖοι πρέπει νά γίνουν νεγροειδεῖς μιγάδες» ὁ Πρακτικός Ἱδεαλισμός τοῦ κόμη Coudenhove Kalergi

«Πρακτικός Ιδεαλισμός» του κόμη Coudenhove Kalergi

Μια εις βάθος ρατσιστική περιγραφή, του ανθρώπου που είναι υπεύθυνος για την δημιουργία της ιδέας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του κόμη Richard Nicolaus Coudenhove Kalergi. Είναι παρμένο από το βιβλίο του «Πρακτικός Ιδεαλισμός» που δείχνει την ρατσιστική ιδεολογία της Εβραϊκής υπεροχής και καλεί για την εξαφάνιση των ντόπιων Ευρωπαϊκών φυλών, του κόμη Richard N. Coudenhove Kalergi που εκδόθηκε στην Βιέννη το 1925. Θαυμάστε τον !!!

«Οι Ευρωπαίοι πρέπει να γίνουν νεγροειδείς μιγάδες»

Ο Coudenhove Kalergi δεν ήταν Εβραίος ο ίδιος. Από την πλευρά του πατέρα του ήταν μικτής Ευρωπαϊκής καταγωγής (Φλαμανδικής, Τσέχικης, Ουγγαρέζικης και Ελληνικής) και αριστοκρατικής. Η μητέρα του ήταν Γιαπωνέζα από αριστοκρατική οικογένεια. Παντρεύτηκε την 13 χρόνια μεγαλύτερη του Εβραία Ida Roland (που γεννήθηκε ως Ida Klausner) μια δημοφιλής ηθοποιός με την οποία απέκτησε δύο γιούς. Η Ida Roland πέθανε το 1951. Το 1952 παντρεύτηκε την Alexandra Gräfin von Tiele που το πατρικό της ήταν Bally. Το 1969 παντρεύτηκε την Αυστριακή Εβραία Melanie Benatzky Hoffmann.

Ο κόμης R. N. Courdenhove-Kalergi είναι ο πατέρας της μοντέρνας Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ήταν αυτός που πρότεινε τον ύμνο του Beethoven ως εθνικό ύμνο της ΕΕ, και δραστηριοποιήθηκε πολύ για το λογότυπο της ΕΕ που περιλαμβάνει 12 αστέρια που συμβολίζουν τις 12 φυλές του Ισραήλ. Το λογότυπο οριστικοποιήθηκε από τον Εβραίο Paul M.G. Lévi. Ο Otto von Habsburg ήταν ο διάδοχος του Coudenhove-Kalergi σαν πρόεδρος της Πανευρωπαϊκής Ενώσεως. Είναι επίτιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου του Ισραήλ και αποδέκτης του ’International Humanitarian Award’, της ’Anti Defamation-League’ (ADL) της Εβραϊκής Μασονικής Στοάς B’nai B’rith. Ο πατέρας του Coudenhove-Kalergi ήταν στενός φίλος του Theodor Herzl, του ιδρυτή του Σιωνισμού.

Ο Kalergi ήταν ένας απ’ τους βασικούς εμπνευστές της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Στο βιβλίο του όμως αναφέρει ότι η εβραϊκή πνευματική ελίτ που αναδείχθηκε μέσα απ’ τους διωγμούς εναντίον των Εβραίων στην Ευρώπη, θα διοικήσει στο μέλλον την νέα φυλή κατοίκων της Ευρώπης που θα μοιάζει εξωτερικά με τους αρχαίους Αιγύπτιους μετά τις επιμειξίες που θα υποστούν οι Ευρωπαίοι με τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών που οι Εβραίοι φέρνουν στην Ευρώπη, την εξαφάνιση κάθε έννοιας έθνους και εθνικότητας όπως και την επιβολή της πολυπολιτισμικότητας. Στο Ισραήλ  κάνουν εξετάσεις DNA σε όποιον θέλει να γίνει Εβραίος πολίτης Ισραήλ. Αυτοί μένουν καθαρόαιμοι και προωθούν την επιμειξία σε όλο τον υπόλοιπο πλανήτη. Στην Ευρώπη το παίζουν προοδευτικοί, στη πατρίδα τους το Ισραήλ, είναι φανατικοί εθνικιστές.

Το 1922 ο Coudenhove Kalergi ίδρυσε το κίνημα «Πανευρώπη» στη Βιέννη, που στόχευε στη δημιουργία μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης, βασισμένης σε μια ομοσπονδία των εθνών υπό την ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών. Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα αποτελούσε το πρώτο βήμα για την δημιουργία μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης. Μεταξύ των πρώτων οπαδών του, συγκαταλέγονται οι Τσέχοι πολιτικοί Tomáš Masaryk και Edvard Beneš καθώς και ο τραπεζίτης Max Warburg (Εβραίος κεντρικός τραπεζίτης), ο οποίος διέθεσε τα πρώτα 60.000 μάρκα. Ο Αυστριακός καγκελάριος Ignaz Seipel και ο επόμενος πρόεδρος της Αυστρίας Karl Renner ανέλαβαν στην συνέχεια υπεύθυνοι για την καθοδήγηση του κινήματος της «Πανευρώπης». Αργότερα θα προσφέρουν την βοήθειά τους Γάλλοι πολιτικοί, όπως ο Léon Bloum, ο Aristide Briand, ο Ιταλός πολικός Alcide De Gasperi κ.λπ.

Με την άνοδο του Φασισμού στην Ευρώπη, το σχέδιο τίθεται υπό νάρκωση και η «Πανευρωπαϊκή» κίνηση αναγκάζεται να διαλυθεί, αλλά μετά από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ο Kalergi, χάρη σε μία ξέφρενη και ακούραστη δραστηριότητα, καθώς και την υποστήριξη του Winston Churchill, της ιουδαϊκής μασονικής στοάς B’nai B’rith και σημαντικών εφημερίδων, όπως οι New York Times, καταφέρνει το σχέδιο του να γίνει αποδεκτό από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών. Στην συνέχεια η CIA αναλαμβάνει την αποπεράτωση του σχεδίου της ενωμένης Ευρώπης. Κάθε δύο χρόνια το ίδρυμα της Πανευρώπης που ίδρυσε ο Kalergi βραβεύει προσωπικότητες που προωθούν το όραμα αυτό! Τελευταία βραβεύτηκαν ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Herman van Rompuy και η Angela Merkel.

Στο βιβλίο του «Praktischer Idealismus», ο Kalergi δηλώνει ότι οι κάτοικοι των μελλοντικών “Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης” δεν θα είναι οι παλαιοί λαοί της Γηραιάς Ηπείρου, αλλά ένα είδος υπανθρώπων που θα προέρχονται από επιμιξία. (δηλ. η Γκρίζα Φυλή) Δηλώνει ξεκάθαρα, ότι θα πρέπει οι λαοί της Ευρώπης να διασταυρωθούν με ασιατικές και έγχρωμες φυλές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα πολυεθνικό κοπάδι χωρίς ποιότητα, μνήμη, ιστορία, πολιτισμό, ιστορία και εύκολα ελεγχόμενο από την άρχουσα τάξη. 

Ο Kalergi διακηρύσσει την κατάργηση του δικαιώματος της αυτοδιάθεσης των λαών και στη συνέχεια, την εξάλειψη των εθνών μέσω των εθνοτικών αυτονομιστικών κινημάτων ή την μαζική μετανάστευση. Προκειμένου η Ευρώπη να είναι ελεγχόμενη από μία ελίτ, θέλει να μετατρέψει τους ομοιογενείς λαούς σε μία μικτή φυλή μαύρων, λευκών και Ασιατών. Ποιά όμως είναι αυτή η ελίτ; Ο Kalergi είναι ιδιαίτερα διαφωτιστικός επ’ αυτού.


terrapapers.com_Coudenhove Kalergi Praktischer Idealismus (2)
 

Διαβᾶστε ὁλόκληρο τό ἄρθρο ἐδῶ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου