" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Ο ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ»

A masked Palestinian protester holds a knife during a protest near the Israeli border fence in northeast Gaza October 9, 2015. Israeli troops fired across the border into Gaza on Friday, killing four Palestinians and wounding at least a dozen others who were throwing stones during a rally in support of protests in Jerusalem, hospital officials in Gaza said. REUTERS/Mohammed Salem

Όπως είναι γνωστό, τον τελευταίο καιρό στο Ισραήλ έχουν σημειωθεί δεκάδες επιθέσεις με μαχαίρια κατά ανύποπτων Ισραηλινών πολιτών, σε δρόμους, πλατείες, στάσεις λεωφορείων, καφενεία, εμπορικά κέντρα, τραμ κ.τ.λ. Είναι η «τρομοκρατία των μαχαιριών», όπως την ονομάζουν οι Ισραηλινοί.

Η οποία δεν περιορίζεται στα ισραηλινά εδάφη, αλλά… εξήχθη και στην Ευρώπη! Όπως, λοιπόν, διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου (ΚΙΣ), μια δολοφονική επίθεση με χαρακτηριστικά που παραπέμπουν στην «τρομοκρατία των μαχαιριών», έγινε στο Μιλάνο:     

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΤΑ ΕΒΡΑΙΟΥ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝ

Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος εκφράζει τον αποτροπιασμό του Ελληνικού Εβραϊσμού και καταδικάζει έντονα τη βίαιη τρομοκρατική επίθεση με μαχαίρι εναντίον ενός ομοθρήσκου μας στο Μιλάνο.  Η επίθεση έγινε χθες έξω από εστιατόριο κασέρ, στη συνοικία όπου βρίσκεται και το εβραϊκό σχολείο του Μιλάνου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Εβραϊκής Κοινότητας του Μιλάνου, θύμα είναι ο Nathan Graff, ο οποίος νοσηλεύεται αφού δέχθηκε 10 μαχαιριές -οι περισσότερες στο πρόσωπο και στην πλάτη- από άγνωστο μέχρι στιγμής  κουκουλοφόρο. Οι Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνες για τη σύλληψη του δράστη.
Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος, για μία ακόμη φορά, επισημαίνει απερίφραστα τον κίνδυνο και τις τραγικές συνέπειες από τη διάδοση του ρατσιστικού μίσους. Η αχαλίνωτη βία μέσα από τη νέα μορφή της τρομοκρατίας, τη λεγόμενη ‘τρομοκρατία των μαχαιριών’, φαίνεται ότι αρχίζει να εξαπλώνεται και στην Ευρώπη, με χαρακτηριστικό γεγονός τη χθεσινή επίθεση στο Μιλάνο, και όχι μόνο».

Προφανώς, η (απολύτως καταδικαστέα βεβαίως) δολοφονική επίθεση, είναι έργο φανατικών ισλαμιστών, απ’ αυτούς που εισβάλλουν καθημερινά στην Ευρώπη κρυπτόμενοι ανάμεσα στους πρόσφυγες (ή σε όσους δηλώνουν «πρόσφυγες»…). Μια εισβολή την οποία υποθάλπει ο διεθνής σιωνισμός και οι διάφορες «ανθρωπιστικές» οργανώσεις, που είναι στην υπηρεσία του. Και ιδού η ειρωνεία της τύχης: οι πρώτοι που πληρώνουν τις συνέπειες του «πολυπολιτισμού» -όπως είδαμε και στην προαναφερόμενη περίπτωση, αλλά και σε πολλές άλλες πριν απ’ αυτήν- είναι οι εβραίοι!

ethnikismos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου