" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Ἀμόκ ἐθνομαζοχισμοῦ ἀπό "Πράσινη" πολιτικό: «Εἶναι καλό πού οἱ Γερμανοί γίνονται μειονότητα στήν χώρα τους»

 
ΚΟ: Όταν έχουμε ένα άτομο που επιχαίρει με τον θάνατό του ή με τον θάνατο της οικογένειάς του, καταλαβαίνετε ότι το θέμα χρήζει ψυχιατρικής έρευνας. Είναι πέρα από οποιαδήποτε πολιτική ανάλυση ή κριτική «θέσεων». Παρόλα αυτά, η υποκρισία της αριστεράς και των σκοτεινών μυαλών της πρέπει να καταγγελθεί και να χτυπηθεί. Και μάλιστα με τα «δικά της» όπλα. Έχουμε μπει για τα καλά τα τελευταία χρόνια στο επικίνδυνο ‘τριπάκι’ της αριστεράς, χωρίς αντίλογο. Εάν πολιτικός ζητήσει δημόσια τον περιορισμό των ξένων στην χώρα του, καταγγέλλεται ως «ρατσιστής». Εάν πολιτικός ζητήσει δημόσια τον περιορισμό των γηγενών στην χώρα του, αποθεώνεται ως «ανθρωπιστής» ή στην καλύτερη περίπτωση ακούγονται κάποιες μουρμούρες για τις «ακραίες» θέσεις του (αν ακούγονται). Ενώ το ζήτημα είναι ότι έχουμε καραμπινάτη περίπτωση ρατσιστή και οι «θέσεις» του πρέπει να χαρακτηρισθούν ως η επιτομή του ρατσιστικού λόγου. Διότι όταν θεωρείς ανώτερα κάποια ανθρώπινα όντα (ξένους) από κάποια άλλα (γηγενείς), δείχνοντας την συμπάθειά σου στα πρώτα και την περιφρόνηση ή αντιπάθειά σου στα δεύτερα, τα οποία καλά θα κάνουν να μειωθούν ή και να εξαφανισθούν, τι είσαι; Στο φρενοκομείο που θέλει να μας μπάσει η αριστερά και τα «συντηρητικά» υποστυλώματά της, πρέπει να υπάρχει αντίδραση από τους λογικούς ανθρώπους. Διότι σε λίγο, η ίδια η λογική θα τεθεί «εκτός νόμου» από τους νοσταλγούς της Στάζι.


Δες το βίντεο:


Περιγραφή από το YouTube :

Είναι ασυνήθιστο να ακούει κανείς μια Πράσινη πολιτικό να παρουσιάζει δημόσια τα πραγματικά κίνητρά της. Αλλά καθώς οι Γερμανοί γίνονται μειονότητα στις ίδιες τους τις πόλεις και όσοι Γερμανοί έχουν απομείνει είναι αδύναμοι και χωρίς ηθικό, ακόμα και η δημόσια καύχηση της γενοκτονίας του γερμανικού λαού γίνεται αποδεκτή…

Δεν αποτελεί πλέον κάποιο ‘μυστικό’, ότι οι πολιτικές των Πρασίνων και των κομμάτων της Αριστεράς οδήγησαν τους Γερμανούς να αποτελούν μειοψηφία στην ίδια τους τη χώρα - στην πραγματικότητα είναι ένας από τους πρωταρχικούς στόχους τους.

Ακούσατε την πολιτικό, (Steffi von Berg*) να λέει με καύχηση "το ότι δεν υπάρχει πλέον μια εθνική πλειοψηφία στις γερμανικές πόλεις" είναι ένα "καλό πράγμα".

Ο Γερμανός αριστερός πολιτικός Gregor Gysi**, πρόσφατα καυχήθηκε πως «περισσότεροι γηγενείς Γερμανοί πεθαίνουν από εκείνους που γεννιούνται» και ότι είναι «πολύ τυχερός, γιατί οι Ναζί δεν είναι καλοί στο να έχουν απογόνους…».

Εδώ το βίντεο υπό τον τίτλο… "Live better without the Nazis - Diversity is our future". Δηλαδή: όποιος δεν θέλει να γίνει μειόνοτητα στην χώρα του είναι "ναζί" - προσέξτε το γελάκι του:


* Η Δρ. Stefanie von Berg, Γερμανίδα που μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη, είναι μέλος του “Bürgerschaft” (κοινοβουλίου) του Αμβούργου με τους Πράσινους και πρόεδρος της σχολικής επιτροπής.

** Ο Gregor Gysi, δικηγόρος, εβραϊκής καταγωγής, ανήκει στο κόμμα ‘Αριστερά’  (Die Linke), τρίτο κόμμα σήμερα στην Γερμανία, το οποίο είναι η συνέχεια του ‘Ενιαίου Σοσιαλιστικού Κόμματος Γερμανίας’, που ήταν το κυβερνών -κομμουνιστικό κόμμα της Αν. Γερμανίας.


Δες άκουσε: Saga –“Ode To A Dying People” 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου