" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Ξυπνήστε! Μέχρι καί ὁ Οὔγγρος πρωθυπουργός Ὀρμπάν μίλησε γιά στρατό Ἰσλαμικῆς ἐποίκισης καί γιά τούς Ἀθέατους πού τούς κατευθύνουν

Χθες και σήμερα έφθασαν στον Πειραιά 11464.Και όπως είπε και ο Ορμπαν τα Χουντοκάναλα , που ψάχνουν ακόμα το ποιος χειροδίκησε κατά του Κουμουτσάκου, δείχνουν μόνο ....γυναικόπαιδα
 
ἡ ἀλήθεια εἶναι αὐτή : 


«Το 70% των λεγόμενων μεταναστών βρίσκονται σε στρατεύσιμη ηλικία, και τα κατευθυνόμενα από τήν ΝΤΠ μμε έχουν οδηγίες να δείχνουν γενικά τις γυναίκες και τα παιδιά, και όχι το 70% των λεγομένων προσφύγων που είναι νέοι άνδρες που μοιάζουν με στρατιώτες».

«Οι ευρωπαϊκές ηγεσίες χειραγωγούνται από ένα «αθέατο» χέρι», και μετέχουν στην «προδοτική συνωμοσία για να περιθωριοποίηση των Εθνών», είπε ο Ορμπάν!

«Κάποια εξουσία επιφόρτισε τους ευρωπαίους ηγέτες με την αποστολή όχι μόνο να δεχθούν αλλά να μεταφέρουν στην ευρωπαϊκή Ήπειρο εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους από ομάδες εκτός του ευρωπαϊκού πολιτισμού, έτσι ώστε η ευρωπαϊκή πολιτιστική ταυτότητα να τεθεί υπό αμφισβήτηση. Το πρόγραμμα αυτό, που εμφανίζεται ως αριστερή πολιτική , προωθείτε από ένα αθέατο χέρι και δεν στοχεύει απλά στην περιθωριοποίηση του Χριστιανισμού και του έθνους-κράτους αλλά στην εξάλειψη κάθε εθνικής ταυτότητας και στην εξαφάνιση των εθνικών κρατών», είπε ο Ούγγρος πρωθυπουργός, που έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι οι «μετανάστες που εισέρχονται στην Ουγγαρία και στις γειτονικές μοιάζουν περισσότερο με στρατό παρά με πρόσφυγες που ζητούν άσυλο».

Ο Ορμπαν, δεν είναι απολύτως ειλικρινής. Στις τοποθετήσεις του μιλάει κυρίως για τους «αριστερούς», τη «Σοσιαλιστική Διεθνή», τον Τζορτζ Σόρος και τους «ακτιβιστές» του , που υποστηρίζουν την εισροή των μεταναστών προσπαθώντας έτσι να υπονομεύσουν τα ευρωπαϊκά έθνη, προσπερνώντας το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα στο οποίο ανήκει και αυτός.

Στην ομιλία του στη Σύνοδο Κορυφής του ΕΛΚ στη Μαδρίτη, είχε τονίσει ότι «το 70% των λεγόμενων μεταναστών βρίσκονται σε στρατεύσιμη ηλικία, και ότι τα διεθνή μμε έχουν οδηγίες να δείχνουν γενικά τις γυναίκες και τα παιδιά, και όχι το 70% των λεγομένων προσφύγων που είναι νέοι άνδρες που μοιάζουν με στρατιώτες».
 «Αυτό το πράγμα που αντιμετωπίζουμε δεν είναι η προσφυγική κρίση. Είναι μια ανεξέλεγκτη και άναρχη διαδικασία εποικισμού από οικονομικούς μετανάστες, πρόσφυγες και μαχητές του Ισλάμ», είχε δηλώσει ο Ορμπαν, που  τόνισε ακόμα ότι , «οι ακτιβιστές που υποστηρίζουν τους μετανάστες ακούσια ή εκούσια γίνονται μέρος του διεθνούς δικτύου του λαθρεμπορίου ανθρώπων», που τους διακινεί.

Ο «φιλάνθρωπο» Σόρος έχει απαντήσει στον Ορμπάν, και τον επιβεβαίωσε, λέγοντας ότι, «ο Όρμπαν έχει ως ιδανικό την προστασία των εθνικών συνόρων, και βλέπει τους πρόσφυγες σαν πρόβλημα ενώ για μας το ιδανικό είναι η προστασία των προσφύγων και γι αυτό θεωρούμε τα εθνικά σύνορα ως εμπόδιο».

Ο Ορμπάν στο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος , είπε ότι ο στόχος δεν μπορεί να είναι η «ενσωμάτωση των προσφύγων» αλλά ότι η «ηθική ευθύνη της Ευρώπης είναι να επιστρέψει αυτούς τους ανθρώπους στα σπίτια τους και στις χώρες τους».

Η άνωθεν και αθέατη «Χειρ», εκβιάζει τους προδότες πολιτικούς και με την αποσταθεροποίηση . Ο Πρωθυπουργός της Σλοβενίας σε συνέντευξη Τύπου την εβδομάδα που πέρασε είπε ότι , «εάν ο μεταναστευτική κρίση δεν ελεγχτεί επαρκώς, όπως συμφωνήθηκε στη σύνοδο κορυφής στις Βρυξέλλες, υπάρχει πιθανότητα συγκρούσεων μεταξύ των κρατών των Δυτικών Βαλκανίων. Είναι πιθανό ότι μια μικρή σύγκρουση θα ξεκινήσει μια ευρύτερη αντίδραση λόγω της πολύ δύσκολης πρόσφατης ιστορίας (της περιοχής), η οποία επομενως είναι πολύ σημαντικό να λύσει αυτή την κρίση συνεργαζόμενη γιατι καμία χώρα δεν μπορεί να λύσει αυτό το πρόβλημα από μόνη της».

Και ο ρόλος του Alexis και της Τασίας ως «αριστερών» είναι να υποβοηθούν την αποσταθεροποίηση διοχετεύοντας τους Εποίκους προς τα Σκόπια.

  Ακριβώς ότι είπε ο Σλοβένος το είπε και η Μέρκελ μιλώντας σε κομματικό φόρουμ των γερμανών Χριστιανοδημοκρατών. «εάν η Γερμανία κλείσει τα σύνορά της με την Αυστρία, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι μια κλιμάκωση των ήδη αυξανόμενων εντάσεων στα Βαλκάνια. Δε θέλω να δω τις στρατιωτικές συγκρούσεις να γίνονται απαραίτητες», είπε.

Τα νήματα του «προσφυγικού» ρεύματος τα κινεί η Παγκόσμια Χούντα.
Το Διευθυντήριο. Αυτή είναι η «αθέατος χείρα», του Όρμπαν . Η Νέα Τάξη Πραγμάτων της οποίας όργανο είναι και ο Σόρος αλλά και η «Κομισιόν», των Βρυξελλών, που «προέβλεψε επακριβώς», ότι «αναμένεται να φθάσουν στην Ευρώπη», 1,5 εκατ. απρόσκλητοι επισκέπτες το 2016 και 500.000 το 2017.
Για το 2015 οι «αφίξεις» θα αγγίξουν το ένα εκατομμύριο. Κι όταν λέμε «Ευρώπη», εννοούμε κυρίως μέσω Ελλάδας.
Οι απρόσκλητοι του Οκτωβρίου στην Ευρώπη, ήταν 218.000, εκ των οποίων οι 210.000… προτίμησαν να περάσουν από την Ελλάδα! Όσοι δεν πάνε στη Γερμανία, για να φέρουν «ανάπτυξη» θα τους στοιβάξουν στην μνημονιακή μας Μπανανία, για να διαλύσουν τον εθνικό και κοινωνικό ιστό, εκπληρώνοντας έτσι τις πάγιες επιθυμίες των διεθνών φιλάνθρωπων του Χα-σεμ.

Χθες μεταφέρθηκαν δωρεάν στο λιμάνι του Πειραιά, με δαπάνες του Έλληνα φορολογούμενου περίπου 4,000 «πρόσφυγες». Σήμερα το πρωί αποβιβάστηκαν 5.630 «πρόσφυγες», ενώ αναμένονται άλλοι 1.834. Συγκεκριμένα, το πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος», μετέφερε από τη Μυτιλήνη στον Πειραιά, 2.496 άτομα, το πλοίο «Τέρα Τζετ», μετέφερε, επίσης από τη Μυτιλήνη, 1.739 και το πλοίο «Μπλου Σταρ Πάτμος», μετέφερε και αυτό από τη Μυτιλήνη 1.395. Αναμένεται να καταπλεύσει στο Λιμάνι του Πειραιά και το πλοίο «Αριάδνη» που μεταφέρει 1.834 πρόσφυγες, εκ των οποίων οι 1.219 επιβιβάστηκαν στη Μυτιλήνη και οι 615 στη Χίο.

Τα πλοία δεν τα μισθώνει ούτε η Κομισιόν ούτε ο Σόρος αλλά, η φιλάνθρωπος (αριστερή) ελληνική κυβέρνηση.


Δελτίο τῶν 11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου