" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Πούτιν : Ὁ Θεός μπορεῖ νά τούς συγχωρήσει ἀλλά ἐμεῖς θά τούς στείλουμε νά τόν συναντήσουν...

«Δουλειά του Θεού η συγχώρεση των τρομοκρατών, δουλειά δική μου να τον συναντήσουν»!


Ο Βλαδιμίρ Πούτιν αποδεικνύει για μια ακόμη φορά το άτεγκτο του χαρακτήρα του. Στην τελευταία συνεδρίαση του στρατιωτικού επιτελείου του για το θέμα των τζιχαντιστών και μετά τις επιθέσεις στη Γαλλία  είπε μια ατάκα που θα μείνει -μαζί με άλλες που έχει πει- στην ιστορία.
«Η συγχώρεσή τους εναπόκειται στο Θεό, αλλά το να συναντηθούν με το Θεό εναπόκειται σε μένα», φέρεται να είπε ο Ρώσος ηγέτης σύμφωνα με tweet που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter η παρουσιάστρια του Russian Today (RT)  Remi Maalouf.

putin-syria

 

Με αυτή τη φράση ο Πούτιν έδωσε το στίγμα. Η Ρωσία ήδη βομβαρδίζει ανηλεώς τις θέσεις του ISIS στη Συρία, επιθέσεις που εντάθηκαν μετά την τρομοκρατική επίθεση στο ρωσικό airbus. Την ευθύνη ανέλαβαν οι τζιχαντιστές χωρίς όμως να διευκρινίσουν πως ακριβώς κατάφεραν να τινάξουν στον αέρα το αεροπλάνο.

Στη συνάντηση αυτή ο Πούτιν δήλωσε πως θα συνεργαστεί με τη Γαλλία για τον αφανισμό της ISIS.

«Θα ψάξουμε να τους βρούμε όπου κι αν κρυφτούν. Θα τους βρούμε όπου και να είναι σε ολόκληρον τον πλανήτη και θα τους τιμωρήσουμε», είπε ο Ρώσος πρόεδρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου