" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Μέσω Λέρου πέρασαν στην Γαλλία δύο τζιχαντιστές τρομοκράτες: Συνένοχη στο έγκλημα η μνημονιακή συγκυβέρνηση

Μέσω Λέρου πέρασαν στην Γαλλία δύο τζιχαντιστές τρομοκράτες: Συνένοχη στο έγκλημα η μνημονιακή συγκυβέρνηση

Την στιγμή που ολόκληρη η υφήλιος παρακολουθεί συγκλονισμένη την θηριωδία των ισλαμιστών στην Γαλλία, έρχονται στο φως στοιχεία για την ταυτότητα των αδίστακτων δολοφόνων.
Πριν λίγο έγινε γνωστό ότι δύο από τους αιμοσταγείς δράστες είχαν περάσει τον Αύγουστο και στις 3 Οκτωβρίου από την Λέρο μαζί με άλλους 70 λαθρομετανάστες.

Μετά την ανάληψη ευθύνης και τις νέες απειλές από τους ισλαμιστές του Isis, η Γαλλική αστυνομία ανακοίνωσε ότι στο πτώμα ενός από τους βομβιστές αυτοκτονίας στο Stade de France βρέθηκε ένα συριακό διαβατήριο, ενώ παράλληλα έχει ζητηθεί από τις ελληνικές αρχές να ελέγξουν αν έχουν περάσει από την χώρα μας συγκεκριμένα άτομα, που τους απασχολούν στο πλαίσιο των ερευνών για τις τρομοκρατικές επιθέσεις!

Είναι πασιφανής η ταυτότητα των δραστών,η μεθοδολογία τους και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο φτάνουν στα σημεία των επιθέσεων. Πύλη εισόδου για τους τρομοκράτες του Isis είναι τα ανοχύρωτα σύνορα της Ελλάδας και οι ορδές των λαθρομεταναστών.

Την στιγμή που σύσσωμο το πολιτικό κατεστημένο συνεχίζει να μιλά για πολυπολιτισμικότητα και ανοιχτά σύνορα, η Χρυσή Αυγή είχε κρούσει εγκαίρως τον κώδωνα του κινδύνου με παρεμβάσεις εντός και εκτός βουλής για την ασύμμετρη απειλή της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης.

Ποιοι πρόσφυγες...;;; “Μεταμφιεσμένοι” τζιχαντιστές-επαγγελματίες δολοφόνοι εισβάλλουν καθημερινά στην Πατρίδα μας! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Ποιοι πρόσφυγες...;;; “Μεταμφιεσμένοι” τζιχαντιστές-επαγγελματίες δολοφόνοι εισβάλλουν καθημερινά στην Πατρίδα μας! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Φωτογραφικά ντοκουμέντα αποκαλύπτουν την απάτη των «προσφύγων», τους οποίους το αντισυνταγματικό τόξο προσκαλεί και φιλοξενεί στην Ελλάδα, με ανυπολόγιστες συνέπειες για την Πατρίδα μας και τους Έλληνες.

Μια μικρή μονάχα σύγκριση φωτογραφιών αρκεί για να πείσει και τον πλέον δύσπιστο πως με όχημα το προσφυγικό ζήτημα χιλιάδες τζιχαντιστές σφαγείς περνούν τα ελληνικά σύνορα και εγκαθίστανται στην Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη, με συνέπειες οι οποίες καθίσταται αδύνατο για την ώρα να υπολογισθούν. 

Ακολουθούν αποκαλυπτικές φωτογραφίες:


Διαβάστε επίσηςΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: Εντοπίστηκαν τζιχαντιστές τρομοκράτες στην Κύπρο! Στο ελλαδιστάν τους έχει υιοθετήσει ο Σύριζα...

Ξυρίζουν τα γένια και την κοπανάνε από την Συρία οι τζιχαντιστές - Όλα τα ρεμάλια του ISIS έρχονται Ελλάδα ντυμένα... “προσφυγόπουλα”

Επιβεβαίωση Χρυσής Αυγής - Πανούσης: Έχουν εντοπιστεί τζιχαντιστές στην Ελλάδα!

Αξιωματούχος των τζιχαντιστών: «Έχουμε ήδη περάσει χιλιάδες τρομοκράτες σε ευρωπαϊκό έδαφος»
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου