" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Τοῦρκοι ψάλλουν τόν ἐθνικό ὕμνο τῆς Τουρκίας ἔξω ἀπό τό ἀνακαινισμένο "σπίτι τοῦ Κεμάλ" στήν Θεσσαλονίκη !Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Εθνική συνείδηση υπό του μηδενός. Προφανώς και δεν ζούμε πλέον στην Ελλάδα τον Ελλήνων, αλλά στην Ελλάδα των διεφθαρμένων και των ξεπουλημένων πολιτικών.

Ξεπουλημένοι γραικύλοι επιτρέπουν να γίνονται εκδηλώσεις στο σπίτι του Κεμάλ στην Θεσσαλονίκη, που ντροπιάζουν το αίμα που χύθηκε στον Πόντο και στην Σμύρνη, υπό το πρόσχημα του… «τουρισμού».

Λίγα ευρώ, αμφισβητούν το ΑΙΜΑ, αφού προηγουμένως το έχουν αμφισβητήσει οι πολιτικοί που μας κυβερνούν, άλλοτε με δηλώσεις τους και άλλοτε καταθέτοντας στεφάνια στον τάφο του μακελάρη – ομοφυλόφιλου Κεμάλ…

Πολιτικοί που συνδιαλέγονται με το Δ.Σ. της Π.Ο.Ε. οι οποίοι προωθούν έναν σκοτεινό, μικροπολιτικό και εθνικά μειοδοτικό ρόλο συνταύτισης με τα κυβερνώντα και μνημονιακά κόμματα του ψευδοσυνταγματικού τόξου, που ακολουθούν συλλήβδην εθνοφθόρο, προδοτική πολιτική, κατά του Ποντιακού Ελληνισμού, του Έθνους εν γένει και υπέρ των Τούρκων, αφήνοντας σύξυλους τους προδομένους αγωνιστές, απλούς πατριώτες Πόντιους, που μάχονται για την αναγνώριση της γενοκτονίας των προγόνων τους από τους Τούρκους.

Οι οποίοι, σημειωτέον, εξυμνούν πλέον τον Φίλη, σε τέτοιο βαθμό σαν είναι η …μετενσάρκωση του σφαγέα Κεμάλ!

Σήμερα, εκατοντάδες Τούρκοι συγκεντρώθηκαν το πρωί, έξω από το ανακαινισμένο από τον Μπουτάρη – Αγά, σπίτι-μουσείο, που γεννήθηκε ο Κεμάλ Αταττούρκ, στη Θεσσαλονίκη.

Αφορμή στάθηκε η 77η επέτειος από τον θάνατο του σφαγέα του Ελληνισμού του Πόντου και της Μικράς Ασίας.

Υ.Γ. Έτσι για την ιστορία: Τον Χρυσόστομο Σμύρνης τον κομμάτιασε ο μανιασμένος όχλος των Τούρκων, τον Δεσπότη των Μοσχονησίων τον έχτισαν ζωντανό, τον Δεσπότη του Αϊβαλίου τον πετάλωσαν, έτσι για την ιστορία των Κεμαλιστών…

Υ.Γ. Ο «επιστήμονας» Φίλης και ο Αγά – Μπουτάρης, πήγαν στην εκδήλωση;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου