" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Τό ἀνοιχτό μικρόφωνο πρόδωσε τόν Πάγκαλο. Δεῖτε ποιόν ἀποκαλεῖ "μ*λάκα" καί ποιά "ἐξώλης καί προώλης" ! (βίντεο)


Ὁ ...ἀπόγονος Τζιτζικώστας!!!

Χοντρό βρισίδι στον Απόστολο Τζιτζικώστα και την Έλενα Παναρίτη έριξε ο Θεόδωρος Πάγκαλος στην χθεσινή εκδήλωση για το βιβλίο της Μαργαρίτας Παπανδρέου, νομίζοντας ότι τα μικρόφωνα ήταν κλειστά και δεν ακουγόταν!

Οι «καυτές» ατάκες του κ. Πάγκαλου ξεκινούν λίγη ώρα μετά την άφιξη της Μαργαρίτας Παπανδρέου.

«Ο Τζιτζικώστας πως σου φαίνεται;» τον ρωτάει κάποιος, με τον πρώην αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Παπανδρέου να απαντά γελώντας: «Μ*λ*κας που είναι... αλλά πολύ μ*λ*κας όμως»!

Και συνεχίζει: «Ναι, ναι, ναι… Και λέει βλακείες, όλο γενικότητες. Αυτός λέει ότι είναι εναντίον των τζακιών κι ο παππούς του ήταν υπουργός του Λαϊκού κόμματος. Είναι τσιφλικάδες του κερατά. Και ο πατέρας του ήταν».

Σε εκείνο το σημείο, ο κ. Πάγκαλος «γυρίζει» την κουβέντα στην οικονομολόγο και πρώην βουλευτή Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ Έλενα Παναρίτη, την οποία στολίζει ουκ ολίγα «γαλλικά»!

«Έχει έρθει κι αυτή η πατσαβούρα, πως τη λένε... (σ.σ.: κάποιος "πετάει" ένα όνομα) Όχι ρε παιδί μου, εκείνη του Γιώργου, που την είχε κάνει εξώλης και προώλης, που πήγε με τον Τσίπρα. Την οικονομολόγο που είχε μαζέψει εδώ πέρα» με έναν άλλο να τον ρωτά εκείνη τη στιγμή: «Την Παναρίτη

«Ναι, ναι, αυτή! Ήρθε να με φιλήσει, άσε με κοριτσάκι μου της λέω, έχω κάνει ένα διαζύγιο... Λέει καλά τον καφέ» αποκρίνεται ο κ. Πάγκαλος.




makpress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου