" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Τό ΚΚΕ μέσα στό πρόγραμμά του ὁμολογεῖ πώς σέ περίπτωση πολέμου τῆς χώρας αὐτοί θά στρέψουν τά ὅπλα κατά τῆς Πατρίδος ! ! !

aristera_tromokratia__article-1


Στη σημερινή Ελλάδα του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος (κατ’ ευφημισμόν… «συνταγματικού τόξου»), υπάρχει ένα κόμμα που πέρα από τα φτιασιδωμένα λόγια και τις απατηλές υποσχέσεις για… επιγείους παραδείσους και τα ρέστα, που χρησιμοποιεί απευθυνόμενο στο ευρύ κοινό, ομολογεί κυνικά τους πραγματικούς σκοπούς του στο επίσημο πρόγραμμα και στο καταστατικό του. Μεταξύ άλλων, ομολογεί ότι σε περίπτωση πολέμου θα στρέψει τα όπλα κατά της πατρίδας για να καταλάβει την εξουσία! Φροντίζοντας μάλιστα να διευκρινίσει, πως αυτό θα γίνει ακόμα κι αν η Πατρίδα δεχθεί εχθρική επίθεση και διεξάγει αμυντικό πόλεμο! Πρόκειται βεβαίως για το… τιμημένο κουκουέ, το… καμάρι του συστήματος!

Όπως, λοιπόν, αναφέρει στο κεφάλαιο «Ειδικότερα για την επαναστατική κατάσταση» του προγράμματός του: «Δεν είναι δυνατό να προβλεφθούν οι παράγοντες που θα οδηγήσουν στην επαναστατική κατάσταση. Το βάθεμα της οικονομικής κρίσης, η όξυνση των ενδοϊμπεριαλιστικών αντιθέσεων, που φτάνουν έως τις πολεμικές αναμετρήσεις, είναι δυνατό να δημιουργήσουν τέτοιες συνθήκες στην Ελλάδα. Σε περίπτωση ιμπεριαλιστικής πολεμικής εμπλοκής της Ελλάδας, είτε σε αμυντικό είτε σε επιθετικό πόλεμο, το Κόμμα πρέπει να ηγηθεί της αυτοτελούς οργάνωσης της εργατικής – λαϊκής πάλης με όλες τις μορφές, ώστε να οδηγήσει σε ολοκληρωτική ήττα της αστικής τάξης, εγχώριας και ξένης ως εισβολέα, έμπρακτα να συνδεθεί με την κατάκτηση της εξουσίας. Με την πρωτοβουλία και καθοδήγηση του Κόμματος να συγκροτηθεί εργατικό – λαϊκό μέτωπο με όλες τις μορφές δράσης, με σύνθημα: Ο λαός θα δώσει την ελευθερία και τη διέξοδο από το καπιταλιστικό σύστημα που, όσο κυριαρχεί, φέρνει τον πόλεμο και την «ειρήνη» με το πιστόλι στον κρόταφο».

Αυτοί οι αμετανόητοι προδότες είναι σήμερα η αιχμή του συστημικού δόρατος κατά της Χρυσής Αυγής! Να τους χαίρονται οι ντόπιοι και ξένοι προστάτες τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου