" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Πόσοι ἑβραῖοι σκοτώθηκαν στό Bataclan;


To Bataclan ήταν ένα εβραϊκο θέατρο, που για χρόνια διοργάνωνε εκδηλώσεις για την συγκέντρωση χρημάτων, που θα πήγαιναν για την οικονομική ενίσχυση του …ισραηλινού Στρατού. 
  Ήταν δηλαδή χώρος συγκεντρώσεως φανατικών Σιωνιστών. Γι’ αυτό φαίνεται να στοχοποιήθηκε από τους τρομοκράτες. 

Πόσοι ἑβραῖοι σκοτώθηκαν στό Bataclan;11

Λογικά, μετά από 40 χρόνια σιωνιστικής δράσεως, θα έπρεπε τουλάχιστον τα μισά θύματα να είναι εβραίοι θαμώνες της επιχειρήσεως. 

 Πόσοι ἑβραῖοι σκοτώθηκαν στό Bataclan;9

Έκπληξις! ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ανάμεσα στα θύματα, σε ένα από τα παλαιότερα στέκια φανατικών σιωνιστών στο Παρίσι.
Τι σύμπτωσις!!!!!!!!!!!!!!!!


Τον λόγο για τον οποίο συνέβη αυτό το …«θαύμα» …ξεχνιέται και τον δημοσιεύει εφημερίδα του Ισραήλ: «Μόλις μία ημέρα πριν το μακελειό, την Παρασκευή, ειδοποιήθηκε η εβραϊκή κοινότητα από τις Γαλλικές Αρχές για επικείμενο τρομοκρατικό κτύπημα.
Φυλάχθηκαν και σώθηκαν.»

Πόσοι ἑβραῖοι σκοτώθηκαν στό Bataclan;8


Οι Γάλλοι όμως, που δεν ανήκουν στην …«εκλεκτή» φυλή, δεν ενημερώθηκαν ποτέ. Αφέθηκαν σκόπιμα στην μοίρα τους, ώστε το αίμα τους να χρησιμοποιηθεί ως πρόσχημα για πολεμικές επιχειρήσεις, για στρατιωτικές δαπάνες και μίζες. 

Μόλις κάποιοι αντιλαμβάνονται την ξεχωριστή μέριμνα για τους Σιωνιστές, η εφημερίδα του Ισραήλ σπεύδει να …«διορθώσει» το άρθρο και γράφει πλέον …γενικά για προειδοποιήσεις που είχαν επί μήνες κι όχι συγκεκριμένα μία μόλις ημέρα πριν το κτύπημα. 
  Ευτυχώς πολλοί πρόλαβαν και καταχώρισαν το αρχικό αποκαλυπτικό άρθρο σε ειδικό αρχείο ώστε να μην χαθούν τα ίχνη του.

Πόσοι ἑβραῖοι σκοτώθηκαν στό Bataclan;10

web archive
 
Πόσοι ἑβραῖοι σκοτώθηκαν στό Bataclan;3

Βέβαια αν δεν ήταν για συγκεκριμένη ημέρα και συγκεκριμένο χώρο η προειδοποίηση το Bataclan θα ήταν κλασικά γεμάτο σιωνιστές… Αλλά  ΟΥΤΕ ένας υπήρξε ανάμεσα στα θύματα!!! 

  Το πιο διαφημισμένο θύμα του μακελειού ήταν ένας απόφοιτος του LSE (London School of Economics) των Rothschild, για τον οποίον ΜΜΕ του αφιέρωσαν μεγάλα κι αποκλειστικά αρθρα.

Πόσοι ἑβραῖοι σκοτώθηκαν στό Bataclan;2

Ακριβώς το ίδιο …«ΘΑΥΜΑ» συνέβη και την 11η Σεπτεμβρίου, στους Δίδυμους Πύργους, όπου είχε συμβεί και το περίφημο περιστατικό γνωστό ως Five dancing Israelis.

Οι …«περιούσιοι» έλαβαν έγκαιρη πληροφόρηση και θρήνησαν ελάχιστα θύματα…
Λιγότερα από πέντε.



Πόσοι ἑβραῖοι σκοτώθηκαν στό Bataclan;5

Και το απίστευτο show παραπληροφορήσεως συνεχίζεται.

  Ενώ τα ΜΜΕ λύσσαξαν να μας δείχνουν την γυναίκα-καμικάζι γυμνή και με κινούμενα σχέδια, μας «απέδειξαν» ότι ήταν μία σκέτη …τσούλα, για να προσβάλλουν τους ομοθρήσκους της, ενώ …ανακαλύπτουν τελικά ότι ο άνθρωπος που ανατινάχτηκε δεν ήταν η γυναίκα-τσούλα-καμικάζι αλλά ένας ΑΝΔΡΑΣ.

  Λίγες ημέρες μετά μας αποκαλύπτουν ότι οι φωτογραφίες της …τσούλας καμικάζι, ήταν τελικά μίας άσχετης, ζωντανής κοπέλας, που βρίσκεται στο Μαρόκο, της οποίας τις ιδιωτικές φωτογραφίες πούλησε μία φίλη της σε Γάλλο δημοσιογράφο.

Πόσοι ἑβραῖοι σκοτώθηκαν στό Bataclan;4Πόσοι ἑβραῖοι σκοτώθηκαν στό Bataclan;1

Βλέπετε πώς λειτουργούν τα Σιωνιστικά ΜΜΕ. Με πόση ευκολία γράφουν, σβήνουν και πλάθουν ιστορίες για αγρίους, προκειμένου να προσβάλλουν το Ισλάμ και να δικαιολογήσουν την σφαγή και την νέα χάραξη συνόρων που ετοιμάζουν, για την δημιουργία νέων προτεκτοράτων, με πλούσιο σε πετρέλαιο υπέδαφος.

Για να ολοκληρωθεί το βρώμικο αυτό συμβάν βγήκε ένας …δήθεν ραββίνος και είπε ότι το Μακελειό ήταν τιμωρία για το Ολοκαύτωμα και για όσα υπέφεραν οι Εβραίοι από τους Ευρωπαίους.

Πόσοι ἑβραῖοι σκοτώθηκαν στό Bataclan;6

Εννοείται ότι δεν βρέθηκε κάποιος δημοσιογράφος να μιλήσει αρνητικά για αυτόν τον γελοίο, δήθε ραββίνο.

Ούτε τα ΜΜΕ,
που μας έδειχναν την γυμνή μουσουλμάνα στην μπανιέρα,δέκα φορές την ημέρα, ασχολήθηκαν με αυτόν.



Πόσοι ἑβραῖοι σκοτώθηκαν στό Bataclan;7
Σίγμα
ἀπό : Φιλονόη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου