" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Ἐκποίηση Ἐθνικῆς Περιουσίας: Ὁ Σύριζα ξεπούλησε 14 κερδοφόρα ἀεροδρόμια τῆς χώρας στούς Γερμανούς



Τα αντεθνικά μέτρα του Μνημονίου της Αριστεράς υλοποιούνται με ρυθμούς καταιγιστικούς: με Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου που δημοσιεύθηκε χθες το βράδυ στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως αναφέρεται η «ανάγκη άμεσης έγκρισης των σχεδίων σύμβασης παραχώρησης για την αναβάθμιση, συντήρηση, διαχείριση και λειτουργία περιφερειακών αεροδρομίων Κρήτης, Ηπειρωτικής Ελλάδας και Ιονίου (Ομάδα Α) και Αιγαίου (Ομάδα Β)»!

Η συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί επί της ουσίας το πράσινο φως της κυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ για την παραχώρηση 14 περιφερειακών αεροδρομίων στην κοινοπραξία Fraport – Slentel, η οποία τίθεται σε ισχύ με την κύρωση των δύο συμβάσεων από τη Βουλή των Ελλήνων.

Τα 14 αεροδρόμια είναι τα κάτωθι: Θεσσαλονίκης, Κέρκυρας, Χανίων, Κεφαλονιάς, Ζακύνθου, Ακτίου, Καβάλας, Ρόδου, Κω, Σάμου, Μυτιλήνης, Μυκόνου, Σαντορίνης και Σκιάθου.




Για την παραχώρηση 14 περιφερειακών αεροδρομίων για 40+10 χρόνια από το ΤΑΙΠΕΔ πλειοδότησε το Νοέμβριο του 2014, η κοινοπραξία Fraport – Slentel, η οποία προσέφερε εφάπαξ τίμημα 1,2 δισ. ευρώ, ετήσιο μίσθωμα 22,9 εκατ. ευρώ κατ' έτος, ποσοστό 25% από τα προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων έσοδα και τέλη υπέρ ΥΠΑ, που αγγίζουν τα 1,2 δισ. ευρώ για όλη την περίοδο της παραχώρησης.

Επισημαίνεται για να κατανοήσει ο καθένας το μέγεθος της απάτης εις βάρος του Ελληνικού Λαού και του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας πως τα χρήματα που θα εισπράξει το ελληνικό δημόσιο είναι λιγότερα από αυτά που βγάζει το μόνο το περιφερειακό αεροδρόμιο της Κέρκυρας σε ένα χρόνο!

Αμφιβάλλει πλέον κάποιος για το γεγονός ότι η κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ ολοκληρώνει με θρασύτατο και στυγνό τρόπο την καταστροφική μνημονιακή πολιτική ΝΔ-ΠΑΣΟΚ;

Η Χρυσή Αυγή καλεί τους Έλληνες και τις Ελληνίδες να εναντιωθούν στο ξεπούλημα της Πατρίδος μας, πυκνώνοντας τις τάξεις της Εθνικής Αντίστασης απέναντι στους διεθνείς τοκογλύφους και στις εγχώριες μαριονέτες τους των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου.


Χρυσῆ Αὐγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου