" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Τρομοκράτες τοῦ Σύριζα: Ἰδού τό στέλεχος πίσω ἀπό τίς σοκαριστικές συνομιλίες μέ τούς Πυρῆνες τῆς Φωτιᾶς

Τρομοκράτες του Σύριζα: Ιδού το στέλεχος πίσω από τις σοκαριστικές συνομιλίες με τους Πυρήνες της Φωτιάς

Γράψαμε χθες για τους σοκαριστικούς διαλόγους μεταξύ στελέχους του Σύριζα και τρομοκρατών των Πυρήνων της Φωτιάς, οι οποίοι ήρθαν στο φως της δημοσιότητας με την κατάθεση του πρώην αναπληρωτή υπουργού προστασίας του πολίτη, Γιάννη Πανούση. Θυμίζουμε καταρχάς, εν τάχει, τον διάλογο:

Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ: Θα τα δούμε όλα. Θα τα δούμε νομοθετικά: Σάββα Ξηρό, DNA, αποφυλακίσεις, όλα

Μέλος των Πυρήνων: Τίποτα δεν κάνετε

Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ: Δεν είμαστε μόνο εμείς, υπάρχει και ο «υπερυπουργός» και αυτός δεν είναι δικός μας

Μέλος των Πυρήνων: Καλά κάναμε τότε και του βάλαμε βόμβα

Οι παραπάνω διάλογοι, θυμίζουμε, είναι προϊόν της νόμιμης υποκλοπής από την ΕΥΠ και την Αντιτρομοκρατική. Συνεπώς είναι στην διάθεση των αρχών εδώ και μήνες το γεγονός ότι η κυβέρνηση νομοθετεί καθ’ υπόδειξη των τρομοκρατών, λειτουργώντας δουλικά απέναντι σε δολοφόνους. Το ότι δεν έγινε δικαστική χρήση των εν λόγω διαλόγων δείχνει ξεκάθαρα την παρακρατική υφή της τρομοκρατίας.


Επειδή, όμως, το ζήτημα δεν μπορούσε να κρυφτεί άλλο, ο συμμετέχων στη συνομιλία έλυσε τη σιωπή του και παρουσιάστηκε στο κοινό. Πρόκειται για τον Πάνο Λάμπρου, μέλος της συνιστώσας του Σύριζα ΑΚΟΑ και υποψήφιο βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος.

Ο εν λόγω... μορφονιός, ο οποίος έφτανε στο σημείο να απολογείται στους τρομοκράτες για την καθυστέρηση στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους, ήταν και παραμένει, παρά τις ένοχες διαψεύσεις των συριζαίων, σύμβουλος στο υπουργείο δικαιοσύνης και υπερασπίζεται τις επαφές του με τους τρομοκράτες, κάνοντας λόγο τους «κοινωνικούς αγώνες» του και για «απαράδεκτη επιχείρηση συκοφάντησης» του.

Τι δουλειά τώρα έχουν οι συνθήκες κράτησης των κρατουμένων με το νομοθέτημα που προωθούσαν οι τρομοκράτες μέσω του Λάμπρου, ώστε να μην χρησιμοποιείται το DNA ως αποδεικτικό στοιχείο, είναι κάτι που θα πρέπει να το κρίνει η Δικαιοσύνη. Επίσης οφείλει να κριθεί και η στάση του σχετικά με το άκουσμα της ομολογίας των «Πυρήνων» περί τοποθέτησης εκρηκτικού μηχανισμού στον πρώην υπουργό.

Τέλος θα πρέπει να κριθούν και οι διασυνδέσεις άλλων στελεχών και βουλευτών του Σύριζα με την "κόκκινη" τρομοκρατία. Θυμίζουμε ότι η βουλευτής του Σύριζα, Βάσω Λέβα, είχε ενημερώσει προσωπικώς τον Κουφοντίνα για νομοσχέδιο της κυβέρνησης, πριν αυτό τεθεί καν στη δημόσια διαβούλευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου