" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ (βίντεο)



Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Είναι γνωστό το πως κατευθύνεται η ενημέρωση τα τελευταία χρόνια, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο, προωθώντας με ύπουλο και έντεχνο τρόπο την επιβολή της Νέας Τάξης.

foto

Ένας πραγματικά θαρραλέος δημοσιογράφος, ο Γερμανός Udo Ulfkotte, ο οποίος είχε προβλέψει από την δεκαετία του ενενήντα την σημερινή κρίση με τους παράνομους μετανάστες γράφοντας ένα προφητικό βιβλίο με τον χαρακτηριστικό τίτλο : «Ο Πόλεμος των Πόλεων», «Der Krieg in unseren Städten», όπου περιγράφει ότι θα έρθει ο καιρός που μέσα στις πόλεις μας θα γίνονται πολεμικές συγκρούσεις με τους παράνομους μετανάστες, αποκαλύπτει σε ένα καταπληκτικό βίντεο την μαύρη πραγματικότητα για το πως δουλεύουν τα διεθνή ΜΜΕ.

Untitled-42 
Το βίντεο που παρουσιάστηκε στο Rusian TV, (όχι τυχαία), έχει τον χαρακτηριστικό τίτλο : «DIE VERKAUFTEN JOURNALISTEN», δηλαδή, «Οι Ξεπουλημένοι Δημοσιογράφοι» και περιγράφει το ξεπούλημα και την υποταγή της ενημέρωσης στην Νέα Τάξη.

O Ulfkotte αποκαλύπτει με εντυπωσιακές λεπτομέρειες το πώς δουλεύουν οι κατεστημένοι δημοσιογράφοι για τις μυστικές υπηρεσίες της Νέας Τάξης, δηλαδή των ΗΠΑ, και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και όλο αυτό το μαύρο παρασκήνιο.

Σύμφωνα με τον θαρραλέο Γερμανό δημοσιογράφο, που όπως ομολογεί η ίδια του η ζωή είναι σε μόνιμο κίνδυνο, οι περισσότεροι Ευρωπαίοι δημοσιογράφοι είναι πουλημένοι στις μυστικές υπηρεσίες της Αμερικής και της Ευρώπης.

Τους έβαζαν και τους βάζουν να γραφούν συνεχώς υπέρ της Αμερικής και της Ευρώπης και κατά της Ρωσίας. Η Γερμανία, σύμφωνα με τον Ulfkotte, είναι ουσιαστικά μια αποικία των ΗΠΑ και δουλεύει για την επιβολή της Νέας Τάξης και την καταστροφή της Ρωσίας

Όλα τα ΜΜΕ της Γερμανίας, εφημερίδες, περιοδικά, ραδιόφωνα, κανάλια, είναι όλα όργανα υπερατλαντικών οργανισμών, (transatlantic organizations).

Οι μυστικές υπηρεσίες στην αρχή πλησιάζουν τους δημοσιογράφους και τους προσεγγίσουν με έμμεσο τρόπο για να δουλέψουν για αυτούς. Τους κάνουν πλύση εγκέφαλου και σταδιακά γίνεσαι ένα με αυτούς. Γίνεσαι όργανο τους και αυτό δεν γίνεται μόνο στους Γερμανούς δημοσιογράφους αλλά και στους Βρετανούς ακόμα πιο πολύ, επίσης στους Γάλλους, Αυστραλούς, σε πολλές άλλες χώρες όπως Νέα Ζηλανδία, Ταιβάν, Ιορδανία, Ομάν κ.α. Όλοι οι αυτοί δημοσιογράφοι είναι στην πραγματικότητα μαριονέτες, (puppets), των μυστικών υπηρεσιών.

Πως γίνεται η προσέγγιση αυτή; Για παράδειγμα στην περίπτωση της Λιβύης στην αρχή με ένα κατευθυνόμενο άρθρο για τον υποτιθέμενο δικτάτορα Καντάφι που υποτίθεται ότι καταπιέζει τον λαό του και που πρέπει να εξολοθρευτεί. Στην πραγματικότητα οι μυστικές υπηρεσίες γράφουν άρθρα και τα υπογραφούν οι δημοσιογράφοι.

Όποιος δεν υποτάσσεται σε αυτό το καθεστώς και δεν υπακούει, το λιγότερο χάνει την δουλειά του.
Ο Ulfkotte ομολογεί ότι απειλήθηκε επανειλημμένα στο παρελθόν η ζωή του γιατί «ομιλεί» πολύ. Είχε στο παρελθόν τρία «εγκεφαλικά» και σώθηκε τη τελευταία στιγμή. Τον έστελναν ανταποκριτή σε πολεμικά πεδία και στη συνέχεια τον διέταζαν να γράφει αυτά που ήθελαν αυτοί, χωρίς να ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα.

Όλα αυτά σε μικρογραφία αλλά με καταστροφικές συνέπειες έγιναν και στην χώρα μας. Η πραγματική δημοσιογραφία γι’ «αυτούς» δεν πρέπει να υπάρχει, αλλά η δημοσιογραφία να λειτουργεί μόνο για τα συμφέροντα της Νέας Τάξης, να καθοδηγεί τους λαούς στην πλήρη και τυφλή υποταγή.

Χαρακτηριστικές εμπειρίες από αυτή την κατάσταση την ζούμε έντονα τα τελευταία χρόνια της μνημονιακής κατοχής και στην χώρα μας, όπου τα ΜΜΕ έχουν δουλέψει συστηματικά για να εξουδετερώσουν κάθε πιθανότητα αντίστασης στην κατοχή αυτή.

Δημοσιογράφοι σαν τον Ulfkotte αποτελούν φωτεινό παράδειγμα και δεν είναι τυχαίο πως μονό διεθνή κανάλια, όπως το Russian TV, παρουσίασαν αυτό το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ. 

Περιττό να πούμε πως αυτός ο Γερμανός δημοσιογράφος ζει μόνιμα κρυμμένος και μετακινείται συνεχώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου