" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

«ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ -ΜΕΤΑ ΤΟ CHARLIE HEDBO- ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ» ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ...!!!


«Αυτό που πρόκειται να συμβεί θα είναι ακόμα πιο πικρό», δήλωσε εκπρόσωπος του Ισλαμικού Κράτους

Τη στιγμή που ο πόλεμος κατά των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους συνεχίζεται, εκπρόσωπος της τρομοκρατικής οργάνωσης απειλεί πως αυτό που πρόκειται να ακολουθήσει θα είναι χειρότερο και ακόμα πιο πικρό.

Σύμφωνα με το δίκτυο Al-Furqan, το ΙΚ προειδοποίησε πως θα εξαπολύσει περισσότερες τρομοκρατικές επιθέσεις στη Δύση και αναφέρθηκαν στην φονική εισβολή των αδελφών Κουασί στο σατιρικό περιοδικό Charlie Hebdo στο Παρίσι.

Όπως ανέφερε το ινστιτούτο ερευνών MEMRI, ο εκπρόσωπος του ΙΚ, Αμπού Μουχάμαντ αλ-Αντνανί, δήλωσε: «Αυτό που ακολουθεί θα είναι χειρότερο και ακόμα πιο πικρό. Ανανεώνουμε το κάλεσμά μας στους μονοθεϊστές στην Ευρώπη και τους άπιστους Δυτικούς και όπου αλλού βρίσκονται να χτυπήσουν τους σταυροφόρους στην πατρίδα τους και όπου τους βρουν. Θα βρεθεί ενώπιον του Αλλάχ, όποιος μουσουλμάνος έχει τη δυνατότητα να χύσει το αίμα σταυροφόρου και δεν το κάνει, είτε με εκρηκτικό μηχανισμό, είτε με σφαίρα, με μαχαίρι, με πέτρα, με μπότα ή γροθιά».

Μάλιστα, αναφερόμενος στην παλαιότερη επίθεση στον Καναδά, ο αλ-Αντνανί, είπε: «Είδατε τι έκανε ένας μόνος μουσουλμάνος στον Καναδά και τη βουλή του πολυθεϊσμού και τι έκαναν τα αδέλφια μας σε Γαλλία, Αυστραλία και Βέλγιο».

Αναφερόμενος στη συμμαχία υπό την ηγεσία των ΗΠΑ κατά θέσεων τζιχαντιστών, ο εκπρόσωπος του ΙΚ, δήλωσε πως οι τζιχαντιστές δε φοβάται κανέναν.

«Κάθε μουτζαχεντίν ξέρει με βεβαιότητα ότι δε θα τον βλάψετε», πρόσθεσε.


Απευθύνθηκε και στον Μπαράκ Ομπάμα, χαρακτηρίζοντάς τον «σκύλο» και «δειλό» που στηρίζεται σε εταίρους από την Αραβία και προβλέποντας ότι σύντομα οι ΗΠΑ θα πρέπει να πραγματοποιήσουν χερσαία εισβολή στα εδάφη που ελέγχονται από το ΙΚ. «Θα σας δούμε στο έδαφος, θα σας δούμε στη γη, θα σας νικήσουμε εδώ και θα επιτεθούμε στη χώρα σας», τόνισε. 


stoxos 

Διαβάστε επίσης :  ΒΡΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ; ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ; ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

 ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ Η ΛΕΠΕΝ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου