" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΕ Ο ΣΟΥΛΤΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ : ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΛΑΪΚΙΣΜΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟΥΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΥΣ ΑΝ ΣΟΥ ΒΑΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ...

 
«Αν η ελληνική κυβέρνηση αντί να μιλάει για 'κούρεμα' χρέους προχωρήσει με τη φορολόγηση των δισεκατομμυριούχων που εν μέσω κρίσης έβγαλαν τα λεφτά τους σε φορολογικούς παραδείσους, θα έχει όλη την Ευρώπη στο πλευρό του -και σε κάθε περίπτωση εμένα. Αν το κάνει αυτό, μπορεί να υπολογίζει στην αλληλεγγύη μας».

Ξέρεις τι είναι να μας την βγαίνουν οι "τοκογλύφοι" όπως τους λέμε, και εμείς από εδώ απλά να κάνουμε τους τσάμπα μάγκες; ! 
Την μια ήταν με την Ρωσία που η μαγκιά κράτησε μόλις μια μέρα και την επομένη πήγαν σούμπιτοι με χέρια και πόδια ψήφισαν την την παράταση των ήδη ισχυόντων περιοριστικών μέτρων έναντι των Ρώσσων.
Μετά το θέμα με τα τουριστικά πακέτα all inclusive που θα καταργούσε αλλά ήρθε η κ. Κουντουρά ( υπουργός Τουρισμού από ΑΝΕΛ) και είπε : Καμία ενέργεια εις βάρος των all-inclusive    
Σήμερα είχαμε άλλες μαγκιές από τον Β(Μπ)αρουφάκη με τον Ντάϊσελμπλουμ, αλλά μόλις προχθές στο BBC ο ΥΠΟΙΚ παραδεχόταν πως από τους Γερμανούς έχουμε πάρει πάρα πολλά !  

Άντε,λοιπόν αφήστε τις ευτομαγκιές για το θεαθήναι και βαρέστε στο κόκκαλο ! Πιάστε όλα τα λαμόγια και τρωκτικά που ξεζούμισαν το έρμο αυτό κράτος 40 χρόνια τώρα και δώστε τους να καταλάβουν. Άλλωστε όπως είπε και ο Σούλτς μπορείτε να υπολογίζετε στην αλληλεγγύη της Ε.Ε. ! 

Τολμάτε;

Όχι βέβαια, γιατί πολύ απλά κάποια ονόματα σε αυτές τις λίστες σας είναι πολύ ...οικεία...

Ἑλλάς Αἰώνιον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου