" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Ο Έλλην «Σουσλώφ», το «ειρηνικό πέρασμα στον σοσιαλισμό» και οι… ανακρίτριες

Ο Έλλην «Σουσλώφ», το «ειρηνικό πέρασμα στον σοσιαλισμό» και οι… ανακρίτριες

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Καιρό έχουμε να ασχοληθούμε με τις γνωστές συντρόφισσες ανακρίτριες (δύο είν’ οι ανακρίτριες – κατά το παλιό κουκουέδικο σύνθημα «ένα είν’ το κόμμα»), που χρησιμοποιούν ως στοιχεία υπονόμευσης της… «δημοκρατίας», κείμενα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής από τη δεκαετία του… ’80. 

Και μιας και αναφερθήκαμε σ’ αυτή τη δεκαετία, διαβάστε ένα απόσπασμα από… αιμοβόρο κείμενο που δημοσιεύθηκε τότε, με θέμα το «ειρηνικό πέρασμα στον σοσιαλισμό», από ένα πρόσωπο που είναι εκ των πρωταγωνιστών των τελευταίων ημερών, κατέχοντας πλέον σημαίνουσα θέση στη νέα συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων:

«Όμως το ειρηνικό πέρασμα [στον σοσιαλισμό], περιέχει όχι μόνο βία γενικά (μιας και επιβάλλει τη θέληση του λαού πάνω στους εχθρούς του), αλλά μπορεί να περιέχει και ένοπλη βία. Απλώς δεν φτάνει στον πανεθνικό εμφύλιο πόλεμο. Η χρήση των όπλων στην περίπτωση του ειρηνικού περάσματος το πολύ να είναι αποσπασματική, ευκαιριακή και γεωγραφικά περιορισμένη. Ο ειρηνικός δρόμος σημαίνει ότι η αντίδραση “νιώθει τη θηλιά γύρω από το λαιμό της” και υποχωρεί από την εξουσία έστω και αν το κάνει για να συγκεντρώσει τις δυνάμεις της και να οργανώσει πιο καλά την αντεπανάσταση».

Πρόκειται για κείμενο του σταλινικού υπουργού Εξωτερικών Κοτζιά, τότε στελέχους του ΚΚΕ, στον οποίο τα συντρόφια του είχαν κολλήσει το σοβιετικό ψευδώνυμο «Σουσλώφ» (υπουργός προπαγάνδας του Στάλιν). Κείμενο το οποίο αφιερώνουμε εξαιρετικά στις κ.κ. ανακρίτριες και τους λοιπούς… δημοκράταρους διώκτες της Χρυσής Αυγής!

Εθνικισμός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου