" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δεν πήγε στα Ίμια ο Καμμένος - Αποδοχή των γκρίζων ζωνών στο Αιγαίο

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δεν πήγε στα Ίμια ο Καμμένος - Αποδοχή των γκρίζων ζωνών στο Αιγαίο

Απίστευτη μικροκομματική σπέκουλα έχει στηθεί γύρω από την πολυδιαφημισμένη κίνηση του υπουργού Άμυνας Π. Καμμένου να καταθέσει στεφάνι στα Ίμια προς Τιμή των ηρωικών αξιωματικών Γιαλοψού, Καραθανάση και Βλαχάκου. Η πραγματικότητα, μακράν των πολιτικών σκοπιμοτήτων, είναι η εξής: ο Καμμένος ουδέποτε πήγε στα Ίμια αλλά αντιθέτως, δια της ενέργειάς του αναγνώρισε τις γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο!

Τι έκανε λοιπόν ο υπουργός Άμυνας της συγκυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ; Ενώ είχε εκφράσει την πρόθεση να καταθέσει στεφάνι στα Ίμια, απλώς πέταξε με ελικόπτερο του Στρατού στην ευρύτερη περιοχή, ρίπτοντας στη θάλασσα του Αιγαίου ένα στεφάνι.

Κανένα επεισόδιο δεν σημειώθηκε με τους Τούρκους, όπως ψευδώς αναπαράγουν οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι της στρατευμένης δημοσιογραφίας. Απλώς ο Καμμένος, έπρεπε να παρουσιαστεί στους Έλληνες ως ο θαρραλέος υπουργός που περιφρονεί τις τουρκικές απειλές.

Δεν πάτησε ποτέ τις βραχονησίδες Ίμια ο υπουργός Άμυνας της νέας κυβέρνησης, αναγ
νωρίζοντας σαφώς τις τουρκικές διεκδικήσεις στο Αιγαίο, νομιμοποιώντας δηλαδή αυτά που οι Τούρκοι αλλά και οι κατάπτυστοι εγχώριοι συνοδοιπόροι του ραγιαδισμού χαρακτηρίζουν ως «γκρίζες ζώνες».

Προκειμένου να δικαιολογηθεί λοιπόν η κίνηση Καμμένου, εφευρέθηκε το σενάριο ενός δήθεν επεισοδίου με τουρκικά μαχητικά και το ελικόπτερο ΝH-90 που μετέφερε τον υπουργό, επεισόδιο το οποίο δεν συνέβη ποτέ διότι απλούστατα ο Π. Καμμένος δεν πέταξε ποτέ πάνω από τα Ίμια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου