" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Για όλους φτάνει η κουτάλα: προσχωρήσεις μνημονιακών στο «αντιμνημονιακό» Σύριζα!

Για όλους φτάνει η κουτάλα: προσχωρήσεις μνημονιακών στο «αντιμνημονιακό» Σύριζα!

Με εισήγηση του Αλέξη Τσίπρα εγκρίθηκε η ένταξη πρώην πασόκων βουλευτών στα ψηφοδέλτια του Σύριζα, επιβεβαιώνοντας πλήρως όσα εδώ και καιρό λέει η Χρυσή Αυγή, για τον πραγματικό ρόλο του κόμματος της Κουμουνδούρου.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η δίψα για την χρυσή κουτάλα απέτρεψε τις συνιστώσες της αριστεράς να εκφράσουν την αντίρρησή τους στο ενδεχόμενο να ενταχθούν μνημονιακοί πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στα ψηφοδέλτια του Σύριζα. Χαρακτηριστικό της «αντιμνημονιακής» απάτης του Σύριζα είναι το γεγονός πως στα ψηφοδέλτια του κόμματος πλέον, αναμένεται να ενταχθούν οι Θ. Τζάκρη, Ο. Βουδούρης, Θ. Παραστατίδης, καθώς και η Λούκα Κατσέλη με το επιτελείο της και ακόμη 50 στελέχη του βαθέως ΠΑΣΟΚ!

Δεν μένει λοιπόν παρά να επικυρωθεί και μετεκλογικά ο γάμος Σύριζα με ότι απέμεινε από το ΠΑΣΟΚ μετά την ίδρυση του κόμματος του Τζέφρυ Παπανδρέου και κυρίως, να καλλιεργηθεί το έδαφος για την μνημονιακή κωλοτούμπα Σύριζα, δια της οποίας θα συνεχίσει κατά γράμμα την πολιτική της συγκυβέρνησης Βενιζέλου-Σαμαρά!

Το πλέον αστείο της υπόθεσης, είναι η αιτιολόγηση της ένταξης των πασόκων στο Σύριζα, με τον Τσίπρα να δηλώνει πως απευθύνει κάλεσμα «σε όσους συμπορεύτηκαν μαζί μας τα τελευταία χρόνια»! Ψήφισαν λοιπόν παλιότερα τα μνημόνια και θα το ξανακάνουν! Αυτή ήταν, είναι και θα είναι η κρατικοδίαιτη μεταπολιτευτική Αριστερά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου