" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

ΜΑΦΙΟΖΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ! ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ!


aristera_tromokratia__article-1

Η βρωμιά και δυσωδία του… θαυμαστού κόσμου των… συντρόφων νονών της νύχτας Βλαστού, Στεφανάκου, Σκαφτούρου και Παλαιοκώστα και των παρακρατικών αναρχοκομμουνιστών βρωμιαραίων της ξεφωνημένης ληστοσυμμορίας Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς (και της κονόμας), αναδύεται από τις ομαδικές συλλήψεις των μπράβων.

Το κουβάρι που ξετυλίγεται (όσο θα το αφήσουν να ξετυλιχθεί…), αποκαλύπτει συναντήσεις και παραγγελίες βομβιστικών ενεργειών, του αρχιμιζαδόρου και κλεφτο-απατεώνα που για λίγες ψήφους θα γινόταν αρχηγός του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργός της χώρας με τους αρχιμαφιόζους, τη σχέση του κυκλώματος με την πενταπλή δολοφονία στην Αγία Νάπα της Κύπρου από σεσημασμένο αναρχοκομμουνιστικό σκουπίδι, την απόπειρα απαγωγής του εφοπλιστή Μαρτίνου, εκβιασμούς, βομβιστικές επιθέσεις, συμβόλαια θανάτου και -ίσως- την στυγερή δολοφονία των εθνικιστών Φουντούλη και Καπελώνη!

Εις ότι αφορά την τελευταία υπόθεση, στη δικογραφία περιλαμβάνεται εκμυστήρευση του… συντρόφου Βλαστού, στην οποία φέρεται να αναφέρει ότι «εγώ δεν έχω καμία σχέση με την επίθεση, αλλά γνωρίζω ποιος τους σκότωσε. Ωστόσο τα δύο λευκά κράνη που φορούσαν οι δράστες τα έδωσα εγώ». Ακόμη ο ίδιος αρχιμαφιόζος, ανέφερε ότι όσες πλαστές ταυτότητες χρησιμοποιούσε η συμμορία του τις έχει πάρει από αναρχομπολσεβίκους επειδή μόνο σ’ αυτούς έχει εμπιστοσύνη!

Και βέβαια, η μόνη ιδεολογία αυτών των σκουπιδιών –εκτός από τον μαφιοζοκομμουνισμό- είναι το χρήμα (το οποίο υποτίθεται πως… μισούν και… πολεμούν). Αυτός είναι ο κομμουνισμός, αυτοί είναι οι… ιδεολόγοι επαναστάτες! Καμαρώστε τους!

(ΥΓ) 1: Και φτύστε τους, να μην τους… ματιάσετε!

(ΥΓ) 2: Ανάλογη πορεία πήραν και οι κομμουνιστές που κυβερνούσαν τις χώρες του σιδηρού παραπετάσματος, μετά το 1990. Έγιναν… αρχιμαφιόζοι!

(ΥΓ) 3: Προ ημερών, συνελήφθη στην Αλβανία ο εγγονός του κόκκινου πρωτοδικτάτορα Χότζα, με 100 κιλά κοκαΐνης…

(ΥΓ) 4: Γιατί άραγε οι Βλαστός, Στεφανάκος και ΣΙΑ δεν είναι στην φυλακή τύπου Γ΄ του Δομοκού;

 ethnikismos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου