" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Πρωτοφανές περιστατικό: "Αγνωστοι" βομβαρδίζουν με βόμβες καυσίμου την ΓΥΣ και διαφεύγουν ανενόχλητοι!


 ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ Η ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ
 
Ως "πρωτοφανής ενέργεια με άγνωστα κίνητρα" κρίνεται από ανώτατους αξιωματικούς του ΓΕΣ ο "βομβαρδισμός" κατά την διάρκεια της νύχτας της Γεωγραφικής Υπηρεσίας Στρατού για τον οποίο έγραψε από το πρωί το defencenet.gr: Συγκεκριμένα τέσσερις βόμβες καυσίμων πέταξαν άγνωστοι λίγο πριν τα μεσάνυχτα σε προαύλιο χώρο, στην πίσω πλευρά της Γεωγραφικής Υπηρεσίας Στρατού.
 
Η οποία Γεωγραφική Υπηρεσία είναι μάλιστα δίπλα από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων τα οποία έχουν ιδιαίτερα ενισχυμένη αστυνομική φύλαξη.
 
Από τις εκρήξεις δεν προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές, αλλά οι δράστες διέφυγαν ανενόχλητοι. Εκτιμάται όμως ότι ήθελαν να κάψουν την Υπηρεσία, αφού έπεσαν μαζικά σε μικρή απόσταση από τα γραφεία.
 
Κρίσιμα ερωτήματα προκύπτουν για το επίπεδο ετοιμότητας της συγκεκριμένης στρατιωτικής μονάδας στην οποία σημειωτέον βρίσκονται ορισμένα από τα πλέον απόρρητα στοιχεία που έχουν να κάνουν όχι απλώς με τις φωτογραφήσεις και τις αμυντικές τοποθεσίες των ΕΔ στα σύνορα, αλλά και με την διάταξη του αντιπάλου. Δπορυφορικές φωτό κλπ.
 
Αποδείχθηκε ότι είναι πολύ εύκολο κάποιος να ρίξει όχι μία, αλλά τέσσερις (!) βόμβες μολότοφ σε μια στρατιωτική μονάδα σε μία από τις πλέον φρουρούμενες περιοχές της Αθήνας και εν συνεχεία να διαφύγει. Εξαιρετικά απογοητευτικό το επίπεδο ετοιμότητας της φρουράς τόσο της συγκεκριμένης μονάδας, όσο και της ΕΛΑΣ στην περιοχή...
 
Χαρακτηριστικό της σπουδαιότητας του θέματος, είναι ότι μεταδόθηκε και από το πρακτορείο Reuters...
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου